• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

55 yaşındaki Babam hala o kadına aşık

Kesinlikle sana katılıyorum. Senin gibi düşünüyorum. Ama islamdaki istisnai bir durumun var olduğunu ve bu durumun ne şartla var olduğunu bilmemiz gerektiğini ve bizi bu işi keyfi hak olarak gören erkeklere karşı verecek tam bir cevabı açıklıyorum . yoksa eşimizi başkalarıyla paylaşacak midede değiliz tabiki.
Savaş ve soyun devamı durumundanmıs diye biliyorum ben ama bugun oyle bir sıkıntı klmadı bi tüp bebekle üçüz beşiz doğurabiliyo insanlar. Şimdikiler 1.eşimden sıkıldım diye gidip alıyo yazık valla :(

Annem sustu . Güneydoğu nun ezilmiş kadını olmanın da verdiği rolle...

Annenizin midesizliğine güneydoğuyu karıştırmayın..

Amma da dramatize etmişsiniz konuyu.. Torunları canım dedem diye koşacakmış masum torunları falan, abartmışsınız..

senin için üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun.annen bu hayatı kabullenmiş ve sen ne yaparsan yap boşanmayacağından eminim.sen kendi hayatını düzene sokup kendini kurtarmaya bak.umarım karşına yine çok iyi seni çok seven ve senin de çok seveceğin düzgün bir adam çıkar.baban yüzünden hayatını karartma.onun yaptıkları seni küçük düşürmez sakın hayat kendine zehir etme.

Back