55 yaşındaki Babam hala o kadına aşık

erkek arkadaşınla ayrılmak ne alaka? çocuk yaşta ciddi bi ilişkiye girip kaldırayamacağınız kararlar veriyorsunuz? babanızla tanıştırmaktaki aceleniz neydi de sonra hemen ben evlenemem senle diye ayrılmayı seçtiniz.

yaşadıklarınız zor. ama aile hayatınız ile evlenemeyecek olmanız arasındaki bağlantıyı çözemedim.

valla benim böyle ailem olsa kendi derdime bakar geçerim. onlarla uğrşaıp hayatımı niye mahvedeyim?

Baban cok kotu birsey yapmis. Annen uzun yillar evli bazi kadinlar kocadan bikmis oluyor eve uzun sure gelmese umursamaz yani vazgecmis diyeyim. Annende oyle kocadan vazgecmis umursamiyor ha o suphelendigi sirada acaba duzenim bozulur mu korkusu olmus o da olmayinca rahatlamis devam ediyor. Sen ise neden hayatini mahvediyorsun herkes hak ettigi hayati yasar deyip devam etsene. Niye sevdiginden vazgeciyorsun tam arabeske baglamissin sanafaydasi olmaz bu dusunce biciminin

Annene de babana da çok kızdım.İkisi de hak ediyor bu yalancı ,sahte evlliği ama sen bunları yaşamayı hak etmiyorsun.

Bırak artık onlar için üzülmeyi .Kendini düşün.

Sanki bir kitap okuyormusum gibi geldi..
Keske gercekten sadece kitap okusaydim. Annene uzulme o kendi bile bile bu yoku secmis goz yummus.. Bence Ahmet e tekrar ulas. Onu ne kadar sevdigini soyle ayrilma sebebinizin sadece ailevi oldugunu anlat aciklamasanda :/ Aciklasanda bu senin ayibin degil zaten. Insallah cok mutlu olursun

Sen okulunu bitir kuzum
Ama annene birsey diyemem
Bosanmiycak belli o halde babani iyi tirtiklayin,parasini yeyin ,obur srt..ge bisey birakmayin
Cefasini seken kadinlar sefasini suren metresle oluyor
Hic acimayin o kart zamparaya habire borca sokun

Çok abartmışsın. Önce kendi hayatınla ailenin hyatını birbirinden ayır.onların karı koca ilişkisi, evlilikleri ayrı, senin kendi ilişkin ayrı. Kendi aralarındaki hukuk. Sen ayrılırdın eşinden böyle bir durumu öğrensen, Annen ne yaptı? Ayrılmamayı, yılların emeğini, düzenini bozmamaya karar verdi. Neden? Çünkü bu onun evliliği. Kimisidaha rasyonel seçimler yapar, kimisi daha duygusal. İkisine de saygı duymak lazım.

Neden bu durumdan ötürü sevgidiğin çocuktan ayrıldın hiç anlamadım, çok saçma. Bence eğer onun hayatında başkası yoksa ve hala istiyorsan, ona ulaş ve kendini anlat. Bir de derslerinle ilgilen, kendi hayatına yoğunlaş. Tavrını koy, annenin yanında dur ama hayatının merkezine onların ilişkisini koyma.

Babandan okadar cok igrendimki inanamassin. Bu erkekker niye böyle ya neden böyle lanet olasi pislikler?
Inan bana sadece sana üzüldüm cünkü annen koskoca kadik istese bosanir resti ceker gururlarini ayaklarin altina almaz. Tabiki bosanmak kolay degil kolay olsa zaten bosanma olmazdi ama boy boy cocuklari var onlarda destek cikacakti annelerine eminim o yüzden annene zerre kadar üzülmedim. Sen cocuklari olarak baban sana ne yüzle kuma getircem annenin üstüne diyebiliyor ya. Ben asla böyle sakin kalamazdim. Ama erkek arkadasinla ayrilayarak cok büyük hata etmissin canim insallah ileride pisman olmassin. Bu ramazan ayinda insallah allah size hayirli olani nasip eder ve babana hidayet akil mantik.

Bide konuya öyle bir basladinki ben sanetdim annen baban bosanmis baban yeniden evlenmek istiyor ve abartdigini düsündüm sonra okudum annen baban evlilermis daha yuh dedim babandaki bu rahatlik ne

Bu tarz konulara okadar soğukkanlı davraniyorum ki artık. .hemen hemen ayni seyelri yaşadım ve duyarsizlastim. Üstelik evliyim ve bu daha zor inan esin ve ailesinin garip tavırlarıyla..Annem boşandı kendi ayakları üzerinde maaşına şartlarına bakmadan uygun ne iş varsa yapıyor sağlık sorunları olmasına rağmen. O yüzden uykundan bile olma tek boşanan annen değil istemiyorsa da takmayacaksin. Neden ayriliyorsun ki sevgilinden çözüm mü oldu sanki. Okulunu bitir sevgiliyle barisabilecek bir durumdaysan konuşun barışın. .babanı ve sevgilisini ve anneni takma. .inan senden fazlasıyla taktım ama sonuç sıfır hersey olacağına varır baba zaten kafa gitmiş seni dinlemiyor üstüne sen ve annen tek suçlu oluyor falan. .herkesin kendine göre hayatı var onlar gelmiş geçmiş sen heba etme güzelim yıllarını ilerde daha iyi anlayacaksin ki çok da büyük değilim senden sadece her geçen yıl farklı ders veriyor sana..kendi hayatına bak sadece. .Hayirlisi hakkinda

Yaprak dökümünden hallice, kusura bakma ama hiç inanasım gelmedi bu hikayeye , babaya bak 22 yaşındaki kızın en büyük aşkıyla tanışma, o derece medeniyet, sonra ikinci evlilik caizdir gibi bir geri kafa , kafede saatlerce oturma adeta Türk filmlerindeki gibi, garson sesiyle uyanma falan, hiç biri tutarlı gelmedi bana inanamadım, üzgünüm.

Babanızın konuştuğu kadına ulaşamazmısınız ?
Ulaşıp içinde ne varsa saydır derdim hatta babana söyle tanışmak istiyorum tanışalım desen sonra dışarda tanışma planlayın ikisiylede ağırca konuşup herkesin içinde yüzlerine tükürün rezil olsunlar !
Anne ahh anne her eziyeti çekerler tam mutlu rahat olucakları dönemde koca yine yapar yapacağını bu 30 nda aynı 50 sinde aynı ...
Yazıklar olsun ya

Ne pişkin bir baba aklım almadı.
Kendi ağzıyla söyler mi insan bunu?
Annenizin boşanmamasını fırsat bilip pişkinliği iyice ele almış, dayanılır gibi değil.

Siz de erkek arkadaşınıza durumu anlatmayarak doğruı olanı yapmışsınız.
Ama neden ayrıldınız onu anlamadım.

Allah size kolaylık versin.

Sen annene soylerek gorevini yapmışsın. Tek hatan sevgilinden ayrilmak. 2 sene gecmis aradan. Simdiye çoktan sevdigin adamla evliydin belkide. Neden ayrildigini anlamadim.
Kendinize yazik etmissiniz. Ama bundada vardir bir hayir. Alnina yazilmissa seneler sonrada gider evlenirsin ayni kisi ile. Alnina yazilmamissa zaten olmaz.

Kardeş senin durumunu o kadar yakından tanırım ki...
Senin erkeklere ve evliliğe olan inancını yitirmeni...
Babam bile yapıyorsa onca vefaya rağmen, herkes yapar düşüncesi...
Hele hele kuma kültüru olan bölgelerde isen...
Annen inan bana refah için değil onca evladını torununu ele güne rezil etmemek için ayrılmadı. Hep sizin için fedakarlık yaptıysa bu güne kadar bundan sonrası onun için pek de zor değil. Hele birinizin hayatına Sığınti olmaktan daha çok korktuğunu dul olmaktan korkmanin yaninda sıfır olduğunu da iyi anla.
Ama sen babanın cezasını

Haklısınız .
Elbette bı kaç kötü yönü daha var

Halalarıma aşıktır misal .
Onların tek lafıyla bizi siler

Babanın cezasini bulmasını istiyorsun. Haksızlık ettiğini düşünüyorsun. O ise size olan tüm gorevlerini yaptığını okuttugunu büyüttügunu düşünerek buna hakkı olduğunu düşünüyor. Artık kendi hayatı ve bencilligi..
Şunu bil o kadınla muhtemelen nikahli ve cinsel yakinligi hatta çocuğu bile vardır. 55 yaşındaki ergen aşkı yasamaz.
Senin yapman gereken bu konuyu fazlaca yük edinmemen.
Okulunu bitir ve sevdiginle evlenmeye çalış. Herkes aynı değil. Ve inan bana çok mutlu olduğunda acıların ancak dinecektir.
Ben atlattim ve olaylara çok farklı bakmayi da öğrendim. Cezasını cekenleri de Rabbim gözüme gösterdi.
Zaman senin en büyük ilacin kardeşim. Kendi hayatını ihmal etmeden yoluna bak. Annenin mutluluğu sizin mutlulugunuz bundan sonra... sevgilerimle

Annem hayatta boşanmaz ondan

Evet hersey çocuk yaşta oldu 3 senelik ilişkim bitti 18 yaşında başlamıştık yani.

Ayrılmak neden oldu inanın bende bilmiyorum ama benm onu ihmal edişimin yanında onun da beni üzdügü oldu çok defa .
Sanırım hersey üst üste geldi

canim bir de su var ,erkekler aldatmaya o kadar cok sebep bulabiliyorki bana normal geldi
Hem modern hem bagnaz garipsemedim
Benim ex turktu ama musluman degildi yani kafasina gore yasardi asla dine yaklasmazdi
Ne zamanki baska bir kadinla beraber olunca once inkar sonrada meydana cikinca inkar edecek hali kalmadi ,bu kez agiz degistirdi
Neymis ikinci kadin caizmis diye
Hani dini bilen yasayan biri olsa
Erkekler islerine nasil gelirse oyle konusuyor

Sen okulunu bitir kuzum
Ama annene birsey diyemem
Bosanmiycak belli o halde babani iyi tirtiklayin,parasini yeyin ,obur srt..ge bisey birakmayin
Cefasini seken kadinlar sefasini suren metresle oluyor
Hic acimayin o kart zamparaya habire borca sokun
Biliyor musun annem hala babama Kıyamıyor
Bazen dışarda bi çay içecek olsak aman kızım boşver şimdi eve gidiyoruz zaten diyor .
Kim bilir babam o kadınlà neyemekler yiyor ne paralar harciyor her defasında diyecek oluyorum . Sonra içimden bir ses sus diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…