- Emoji Skoru
- 91.291
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Morpanjurluev
-
Haklısınız .Yaşadıkların Ağır, hazmedemiyorsun, babana olan güvenin sarsılmış durumda anlıyorum ama s.ktir et.
Hayatta Mutlu olmak icin biraz da bencil olmanın gerektiğini yeni yeni anladım. Konu ailen dahi olsa bencil olacaksın.
Annen adına üzülüyorsun, onun icin endişeleniyorsun, uğradığı haksızlık icin babana kin duyuyorsun. Yapma. Annenin içinde bile babana karşı bu kadar öfke ve kin yoktur. Annen bile hayatına Mutlu Mesut devam ediyordur. Bu annenin seçimi. Annen konforunu kaybetmemek icin babanı hatalarıyla kabul etti. Onların iliskisi bunu kaldırıyor. Bosver hayatım.
Babanın bu ahlaksız Gönül iliskisi dışında kotu yönü var mı? Yani ucu sana dokunan bir zarar yoksa ortada gözlerini yumman gerekiyor Cunku asıl tepki göstermesi gereken kadın annen bile bu durumu kanıksamış.
Babanla gündelik konuşmalara devam et. Vakti geldiğinde uzaklaş. Köprüyü gecene kadar ayıya dayı demeye devam yani. Ama bosver. Annenin babanın derdiyle kederlenmen sana hiçbir sey kazandırmayacak. Bu durumu sen çözemezsin. Ortada babanın ahlaksızlıgı ve annenin kabullenisi var. İkisi durumdan memnunken kendini onlar icin üzme.
Annem hayatta boşanmaz ondanBen 18 yasindayken yasadim buna benzer bir şey. Ne kadınla gorustum ne de başka bir şey.
Ve senden daha cesurdum o yasimda bile. Susmak mı asla. Ortalığı bir birine kattim. Annemi de cesaretlendirdim. Şuan 21 yasindayim babamın istediği sonunda oldu malesef. Ne ben nede annem gorusmuyoruz kendisiyle suan.Ama bunu boşandıktansonra yapabildi tabi.
Evet hersey çocuk yaşta oldu 3 senelik ilişkim bitti 18 yaşında başlamıştık yani.erkek arkadaşınla ayrılmak ne alaka? çocuk yaşta ciddi bi ilişkiye girip kaldırayamacağınız kararlar veriyorsunuz? babanızla tanıştırmaktaki aceleniz neydi de sonra hemen ben evlenemem senle diye ayrılmayı seçtiniz.
yaşadıklarınız zor. ama aile hayatınız ile evlenemeyecek olmanız arasındaki bağlantıyı çözemedim.
valla benim böyle ailem olsa kendi derdime bakar geçerim. onlarla uğrşaıp hayatımı niye mahvedeyim?
canim bir de su var ,erkekler aldatmaya o kadar cok sebep bulabiliyorki bana normal geldiYaprak dökümünden hallice, kusura bakma ama hiç inanasım gelmedi bu hikayeye , babaya bak 22 yaşındaki kızın en büyük aşkıyla tanışma, o derece medeniyet, sonra ikinci evlilik caizdir gibi bir geri kafa , kafede saatlerce oturma adeta Türk filmlerindeki gibi, garson sesiyle uyanma falan, hiç biri tutarlı gelmedi bana inanamadım, üzgünüm.
Biliyor musun annem hala babama KıyamıyorSen okulunu bitir kuzum
Ama annene birsey diyemem
Bosanmiycak belli o halde babani iyi tirtiklayin,parasini yeyin ,obur srt..ge bisey birakmayin
Cefasini seken kadinlar sefasini suren metresle oluyor
Hic acimayin o kart zamparaya habire borca sokun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?