• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

55 yaşındaki Babam hala o kadına aşık

Morpanjurluev

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
169
Puanlar
103
Merhabalar .

Bazen bu saatlerde girerim buraya bu saatte dert yazacak insan hakikaten dertlidir derim . Okuduysam da bu artık bir hak uzerimde yazayım iki cümle derim.

Bu defa bu saatte yazan benim . Yardım isteyen fikir isteyen benim .

Üniversite okuyan 22 yaşında bir kızım büyük ihtimalle hepinizden küçüğüm . Akademisyen olmak isteyen gayet etkin ve aktif biriyim . Üniversite mezunu ablalari ve abisi olan ama kimsye bu dertlerini dile getiremeyen bir zavalliyim sanirim artik . Anlatacağım şeyler yüreğimi yakıyor artık kaldırması güç geliyor .

Bundan tam 2 sene önce yine böyle bir yaz günü babama büyük aşkımı anlattım baş başa yemek yerken . Tamam dedi tanıştir beni ama ben de seni tanıştıracagım büyük Aşkimla .

(Bu arada benim İki amcam var ikisı de bir sürü halt eDerek evliliklerini bozUP yeni evlilik yaptılar . Babam ikisiyle de aylarca konuşmadı yaptığınz çok ama çok yanlış dedi nedense hep onun çok farkli olduğuru düşünmüştüm ve yaşı büyük diye ihtimal vermemiştim )

Sen ne diyosun demeye kalmadan . Ne olacak ki dedi . Bunda bir beis yanlış yok görüştüğüm biri var tanıştıralim karşılıklı . İkinci evliliğin caiz olduğunu düşünüyorum dedi

Gözlerimden damlayan yaşlara engel olamadım o kadar acizdim ki nasıl yaparsın bunu anneme diyemedim .

Baba saçmalama ; senin 4 torunun var hem annemle hiç bir ama hiç bir sorunun yok . Bir güne bir gun sana sırt dönmüşlügü sabretmedigi bir şey yok dedim. Bu yaptığın vefasizlik değil mi ?
Ben sana gelmiş burda ömrümun en büyük heyecanini yasayarak ne anlatıyorum dedim . Senin bana söylediklerine bak dedim .

Zaten kaldıramayacagini tahmin etmiştim hiç soylemedim say arkadaşına da söyle yarin şurda buluşalım dedi . Ben üzerimde büyük travmanın etkisiyle tamam dedim hesabı ödedi kalktı gitti . Kalkıp bağırıp çağırmam gerekirken yapmadım beni durduran büyük bir ağırlık şok vardı üzerimde

Orda o masada yalnız başıma kac saat kaldım hiç hatırlamıyorum. Sanıyorum ciddi bir şok yaşadım orda . Zaten kendime gelişim garsonun bana seslenişiyle olmuştu .

Eve döndüm sonraki güne kadar tek kelime edemedim kimseye . Sadece erkek arkadaşımla bir kez telefonda konuşup gelişmelerı anlattım ona . Asla söylemedim tabı babamın dediklerini .

Sonraki gün buluştular sorun yok dedi babam bana . Okulun bitince olur hem ben bahsettigim arkadaşimla da konuştum biri sevmişse asla engel olma ona dedi diye sana izin veriyorum dedi

Düşünebiliyor musunuz .

AnnemE değil ona sormuştu benim durumumu .

Yine şaşılacak şekilde sustum . Benim kimsenin görüşlerine ihtiyacım yok o kim oluyor ki diyebilidim sadece .

Planlarım anneme bunu asla anlatamam en iyisi bir an evlenip gitmem seklindeydi gerveklerle yüzleşemiyor kaçmak istiyordum

Bir kaç hafta sonra -ki o haftaları nasıl geçirdim bilmiyorum - gece annem gelip şüphelerini bana anlattı .

Ben de ona olan herseyi anlattım . Ve saatlerce tansiyonu duzelmedi ablalari abim duydu olanları . Abim babamla kavga etti .

Annem babama boşanmak istediğini gelip eşyalarını toplaması söyledi .

Babam anneme elinden geldiğince yumuşak davranıp vallahi yok öyle bişey ben senden başkasına bakmam dedi .

Gözümün önünde hala yalanlari .

Annem sustu . Güneydoğu nun ezilmiş kadını olmanın da verdiği rolle .

Babam beni arayıp seni mahvederim eğer bu is duyulur ve benim bu sehirde imajım zedelenirse size gün yüzü yaşatmam dedi tüm bunları da anlattım anneme . Ve ne oldu biliyor musunuz

Annem
Babama kandı beni dinlemedi . Daha doğrusu babama inanmaya inandırdı kendini . Bu yaştan sonra dul kalmanın verdiği ağırlığı yaşayamam dedi .

Tüm bu süreçleri yaşarken üç dört ay sevdiğimi çok ama çok ihmal ettim .
Çok ters davrandım elimde olmayarak . Yanında ağladığım oldu ama asla anlatmadım anlatamadım .

En son ona evlenemeyecegimi söyledim ve ayrıldım . Tekrar başlamakiçin cok uğraşti ama olmayacagini anlayınca vazgeçti herseyden tüm Hayaller den .

Babamın 50 yaşından sonra arzu ettigi iki hanimli hayatı beni sevdiğimden ömrümun en büyük aşkindan etti .

Sonuç ne mi ?

* 1 senedir her gün anıyorum ahmetimi unutamıyorum başkasına bakamıyorum bile . Onun da ayrilirken beni kırdıgı konular olsa da biliyorum benim yuzumden bitti ve YüreğiM hep onunla atıyor hala . Her bir hatıra hala gözümün önünde . Fakat geriye dönüş yok bunu adım gibi biliyorum

Üniversitemi okumaya devam ediyorum . Ama bazen babamın derdinden uyuyamadigim sınavlarıma çalışamadigim oluyor

*Annem ve ben aradan 2 sene geçmesine rağmen babamın bitmeyen is seyahatleri ; her seyahatinde kabaran kredi kartı ekstrelerini gormezden geliyoruz . Hiç bir şey ama hiç bir şey olmamış gibi davranıyoruz kahkahalar espriler eksik olmuyor benden gün boyu . Ta ki bu saatlere kadar

*Telefonunu alıp eline gülümseyerek yazdığı mesajları gormezden geliyoruz .

*Bu süreçte 5.torunları da doğdu . Ne acı neler çektirdigini bilmeden canım dedem Diye onun kucağına koşacak bir masum yeğenim daha oldu

* Bir yanım kaçıp gitmek isterken bu şehirden bir yanim kalıp savaşman gerek hatta belki de okurken çalışıp para kazanıp annene olasi zararlardan koruman gerek diyor . (Onun en buyük zararı kendine ve bana verdiğinı biliyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor )

Daha az evvel bu saatte babamın telefonunda yine mesajlar gördüm ve yine susuyorum .

Yüreğim yanıyor .
Annem asla boşanmaz bunu biliyorum

Bu yük bana bu yaşimda çok ağir geliyor .
bir cümle bir kelimeye dahi çok ihtiyacım var

Esirgemeyin lütfen
Bunları yazarken gün doğdu

Herkese
Hayırlı sabahlar

okurken ağladım :KK43:
Allah yardımcın olsun
bitir okulunu anneni çek al yanına
erkek arkadaşına gelince yollarınız kesişecekse bir gün yine kesişir mutlaka
Allah'a sığın
kaderinizde evlenmek yoksa bu onun bahanesi olmuştur kendini yıpratmana gerek yok olmaması gerekiyorsa mutlaka bir şeyler ters gidiyor sen biraz da kendini suçladığın için ahmet diye sayıklıyorsun ama objektif bakman şart
tabi olur da geri gelir yeniden başlarsanız elbette daha çok kıymet bilmeyi öğrenmen ve hiçbir koşul altında yaşadıklarının acısını ondan çıkartmaman gerek.

Sen nasil boyle bi mesele yuzunden erkek arkadasindan ayrilirsin ben onu anlamadim.
En cok ihtiyacin oldugu donemde kafani dagitman gereken donemde kendi kendine niye boyle bisey yaptin aklim almiyor inanki
Bak sen herseyi anlatmissin su an uzerinde kalacak bi yuk yok.Baban ayip etmis annende kabullenmis gerisi seni ilgilendirmez yapman gerekeni yapmissin zaten artik bi nefes al dusunme.Annen kabul ediyorsa bu onun tercihi seni baglamaz

Sen nasil boyle bi mesele yuzunden erkek arkadasindan ayrilirsin ben onu anlamadim.
En cok ihtiyacin oldugu donemde kafani dagitman gereken donemde kendi kendine niye boyle bisey yaptin aklim almiyor inanki
Bak sen herseyi anlatmissin su an uzerinde kalacak bi yuk yok.Baban ayip etmis annende kabullenmis gerisi seni ilgilendirmez yapman gerekeni yapmissin zaten artik bi nefes al dusunme.Annen kabul ediyorsa bu onun tercihi seni baglamaz
İnanın midem bulanıyor ondan .
Babam diyesim gelmiyor .
Nefsinin arzularunun bu kadar kölesi olması tiksindiriyor beni ondan .

Ahmet de bana bazı haksızlıklar yapmıştı . Derler ya zaten limoniydi benim ilgisizligim de tuz biber oldu .

Sanada hayırlı sabahlar canım.Annenle babanın arasında olanlar için keşke kendi ilişkini feda etmeseydin.Unutamıyorsun sevdiğini belki o da unutamamıştır.Yeniden başlasanız.

Babanla ilgili kısımda, zina yapmak için dinen caizdir diyerek aldatmasını meşrulaştırmaya çalışan erkeklerden tiksiniyorum.Annene yapacak bir şey yok.Sen en doğrusunu yapıp gerçekleri söylemişsin.Saklasaydın sende anneni kandırmış olacaktın.Bundan sonrası ona kalmış oda biliyor herşeyin farkında.Bence sen kendine odaklan kendini kurtar bu sahte dünyanın içinden.

Bu arada babanın arsızca bide o kadından onay aldım ilişkinize onun için izin veriyorum demesi de ayrı bir yüzsüzlük

okurken ağladım :KK43:
Allah yardımcın olsun
bitir okulunu anneni çek al yanına
erkek arkadaşına gelince yollarınız kesişecekse bir gün yine kesişir mutlaka
Allah'a sığın
kaderinizde evlenmek yoksa bu onun bahanesi olmuştur kendini yıpratmana gerek yok olmaması gerekiyorsa mutlaka bir şeyler ters gidiyor sen biraz da kendini suçladığın için ahmet diye sayıklıyorsun ama objektif bakman şart
tabi olur da geri gelir yeniden başlarsanız elbette daha çok kıymet bilmeyi öğrenmen ve hiçbir koşul altında yaşadıklarının acısını ondan çıkartmaman gerek.
Ben her gün ağlıyorum. . Derdimle dertlendigin için allah razı olsun .
CeKip almaya gücüm yetecek mi bilmiyorum

Sanada hayırlı sabahlar canım.Annenle babanın arasında olanlar için keşke kendi ilişkini feda etmeseydin.Unutamıyorsun sevdiğini belki o da unutamamıştır.Yeniden başlasanız.

Babanla ilgili kısımda, zina yapmak için dinen caizdir diyerek aldatmasını meşrulaştırmaya çalışan erkeklerden tiksiniyorum.Annene yapacak bir şey yok.Sen en doğrusunu yapıp gerçekleri söylemişsin.Saklasaydın sende anneni kandırmış olacaktın.Bundan sonrası ona kalmış oda biliyor herşeyi farkında.Bence sen kendine odaklan kendini kurtar bu sahte dünyanın içinden.

Bu arada babanın arsızca bide o kadından onay aldım ilişkinize onun için izin veriyorum demesi de ayrı bir yüzsüzlük

Yaptığı onlarca yüzsüzlügun yanında bu da normal geliyor .
Yeniden başlamak çok zor 4 5 ay önce biriyle görüştüğünü duydum . Sağlam bir kaynak değildi ama yine de bilemiyorum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz sonuçta.

Bu sahte dünya beni mahvediyor . Kurtulmak mümkün gibi gelmiyor

İnanın midem bulanıyor ondan .
Babam diyesim gelmiyor .
Nefsinin arzularunun bu kadar kölesi olması tiksindiriyor beni ondan .

Ahmet de bana bazı haksızlıklar yapmıştı . Derler ya zaten limoniydi benim ilgisizligim de tuz biber oldu .
Kendini daha fazla üzme ne olur.Annene üzülüyorsun.Olanların senle ilgisi yok.Allahta babana akıl fikir versin.İnşallah bir şekilde aklı başına gelir pişman olur yaptıklarından.

Ahmetle yeniden görüşmeyi dene.Duygularını bir öğrenebilsen sadece ilgisizlikse ayrılık sebebiniz ,düzelmeyecek bir durum değil.Tabi yeni bir ilişkiye başlamadıysa

Kendini daha fazla üzme ne olur.Annene üzülüyorsun.Olanların senle ilgisi yok.Allahta babana akıl fikir versin.İnşallah bir şekilde aklı başına gelir pişman olur yaptıklarından.

Ahmetle yeniden görüşmeyi dene.Duygularını bir öğrenebilsen sadece ilgisizlikse ayrılık sebebiniz ,düzelmeyecek bir durum değil.Tabi yeni bir ilişkiye başlamadıysa

Öyle bir duyum almıştım en son .

Bu evde geçmişi düşünüp boğuluyorum

Yaşadıkların Ağır, hazmedemiyorsun, babana olan güvenin sarsılmış durumda anlıyorum ama s.ktir et.
Hayatta Mutlu olmak icin biraz da bencil olmanın gerektiğini yeni yeni anladım. Konu ailen dahi olsa bencil olacaksın.
Annen adına üzülüyorsun, onun icin endişeleniyorsun, uğradığı haksızlık icin babana kin duyuyorsun. Yapma. Annenin içinde bile babana karşı bu kadar öfke ve kin yoktur. Annen bile hayatına Mutlu Mesut devam ediyordur. Bu annenin seçimi. Annen konforunu kaybetmemek icin babanı hatalarıyla kabul etti. Onların iliskisi bunu kaldırıyor. Bosver hayatım.
Babanın bu ahlaksız Gönül iliskisi dışında kotu yönü var mı? Yani ucu sana dokunan bir zarar yoksa ortada gözlerini yumman gerekiyor Cunku asıl tepki göstermesi gereken kadın annen bile bu durumu kanıksamış.
Babanla gündelik konuşmalara devam et. Vakti geldiğinde uzaklaş. Köprüyü gecene kadar ayıya dayı demeye devam yani. Ama bosver. Annenin babanın derdiyle kederlenmen sana hiçbir sey kazandırmayacak. Bu durumu sen çözemezsin. Ortada babanın ahlaksızlıgı ve annenin kabullenisi var. İkisi durumdan memnunken kendini onlar icin üzme.

öffff

Annen durumdan mutlu sen niye sevgilinden ayrildin sinavlarina calismadin falan turk filmine cevirdin hayatini

Babanin hayati nasil istiyosa oyle yasar annen sindirdikten sonra senlik bi sey yok aldatilan o. Adam durustce soylemis sana zaten seni kandirmamis bile anneni kandirmis annen de durumdan cok hosnut sen niye kendini duvardan yere caldin anlamadim ki

21 kucuk bi yas degil o yasta maddi manevi kendine yeten sorumluluk sahibi genc bir kizdim

Sanıyorum fazla duygusalsınınız. Anne ve babanız evin içinde çocuklarına yansıtmadan hala güllük gülistanlık yaşıyormuş. Anneniz razı gelmiş. Bence kendinize zarar vermişsiniz. Siz kendi hayatınıza bakın.

Annene kız.

Baban malını biliyormuş ki 2.yi caiz bulmaya başlamış. Sonuçsa babanı haklı çıkarmış. Muhtemelen para var senin pederde. Annen para, düzen diye bırakmamış. Öbür kadın para için yapışmış. İkisi de birbirinden beter ve layıklar bu duruma. Boşversene..

Git ne yap ne et sevdiğinle barış. Umarım ondan fayda olur sana.

Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin. Annen ailen kendi yolunu iyi kötü çizmiş sen de kendine yol çiz
.ve mümkünse eski Sevgilini bul pişmanlığını dile getir hal etmemiş bunları sen de hak etmedin tabiki mutlu olun bazen hayat insanı sınar
Seni sınarken sen başka yanlış kararlar vermişsin
Rabbim seni mutlu etsin babanı ıslah etsin....

Merhabalar .

Bazen bu saatlerde girerim buraya bu saatte dert yazacak insan hakikaten dertlidir derim . Okuduysam da bu artık bir hak uzerimde yazayım iki cümle derim.

Bu defa bu saatte yazan benim . Yardım isteyen fikir isteyen benim .

Üniversite okuyan 22 yaşında bir kızım büyük ihtimalle hepinizden küçüğüm . Akademisyen olmak isteyen gayet etkin ve aktif biriyim . Üniversite mezunu ablalari ve abisi olan ama kimsye bu dertlerini dile getiremeyen bir zavalliyim sanirim artik . Anlatacağım şeyler yüreğimi yakıyor artık kaldırması güç geliyor .

Bundan tam 2 sene önce yine böyle bir yaz günü babama büyük aşkımı anlattım baş başa yemek yerken . Tamam dedi tanıştir beni ama ben de seni tanıştıracagım büyük Aşkimla .

(Bu arada benim İki amcam var ikisı de bir sürü halt eDerek evliliklerini bozUP yeni evlilik yaptılar . Babam ikisiyle de aylarca konuşmadı yaptığınz çok ama çok yanlış dedi nedense hep onun çok farkli olduğuru düşünmüştüm ve yaşı büyük diye ihtimal vermemiştim )

Sen ne diyosun demeye kalmadan . Ne olacak ki dedi . Bunda bir beis yanlış yok görüştüğüm biri var tanıştıralim karşılıklı . İkinci evliliğin caiz olduğunu düşünüyorum dedi

Gözlerimden damlayan yaşlara engel olamadım o kadar acizdim ki nasıl yaparsın bunu anneme diyemedim .

Baba saçmalama ; senin 4 torunun var hem annemle hiç bir ama hiç bir sorunun yok . Bir güne bir gun sana sırt dönmüşlügü sabretmedigi bir şey yok dedim. Bu yaptığın vefasizlik değil mi ?
Ben sana gelmiş burda ömrümun en büyük heyecanini yasayarak ne anlatıyorum dedim . Senin bana söylediklerine bak dedim .

Zaten kaldıramayacagini tahmin etmiştim hiç soylemedim say arkadaşına da söyle yarin şurda buluşalım dedi . Ben üzerimde büyük travmanın etkisiyle tamam dedim hesabı ödedi kalktı gitti . Kalkıp bağırıp çağırmam gerekirken yapmadım beni durduran büyük bir ağırlık şok vardı üzerimde

Orda o masada yalnız başıma kac saat kaldım hiç hatırlamıyorum. Sanıyorum ciddi bir şok yaşadım orda . Zaten kendime gelişim garsonun bana seslenişiyle olmuştu .

Eve döndüm sonraki güne kadar tek kelime edemedim kimseye . Sadece erkek arkadaşımla bir kez telefonda konuşup gelişmelerı anlattım ona . Asla söylemedim tabı babamın dediklerini .

Sonraki gün buluştular sorun yok dedi babam bana . Okulun bitince olur hem ben bahsettigim arkadaşimla da konuştum biri sevmişse asla engel olma ona dedi diye sana izin veriyorum dedi

Düşünebiliyor musunuz .

AnnemE değil ona sormuştu benim durumumu .

Yine şaşılacak şekilde sustum . Benim kimsenin görüşlerine ihtiyacım yok o kim oluyor ki diyebilidim sadece .

Planlarım anneme bunu asla anlatamam en iyisi bir an evlenip gitmem seklindeydi gerveklerle yüzleşemiyor kaçmak istiyordum

Bir kaç hafta sonra -ki o haftaları nasıl geçirdim bilmiyorum - gece annem gelip şüphelerini bana anlattı .

Ben de ona olan herseyi anlattım . Ve saatlerce tansiyonu duzelmedi ablalari abim duydu olanları . Abim babamla kavga etti .

Annem babama boşanmak istediğini gelip eşyalarını toplaması söyledi .

Babam anneme elinden geldiğince yumuşak davranıp vallahi yok öyle bişey ben senden başkasına bakmam dedi .

Gözümün önünde hala yalanlari .

Annem sustu . Güneydoğu nun ezilmiş kadını olmanın da verdiği rolle .

Babam beni arayıp seni mahvederim eğer bu is duyulur ve benim bu sehirde imajım zedelenirse size gün yüzü yaşatmam dedi tüm bunları da anlattım anneme . Ve ne oldu biliyor musunuz

Annem
Babama kandı beni dinlemedi . Daha doğrusu babama inanmaya inandırdı kendini . Bu yaştan sonra dul kalmanın verdiği ağırlığı yaşayamam dedi .

Tüm bu süreçleri yaşarken üç dört ay sevdiğimi çok ama çok ihmal ettim .
Çok ters davrandım elimde olmayarak . Yanında ağladığım oldu ama asla anlatmadım anlatamadım .

En son ona evlenemeyecegimi söyledim ve ayrıldım . Tekrar başlamakiçin cok uğraşti ama olmayacagini anlayınca vazgeçti herseyden tüm Hayaller den .

Babamın 50 yaşından sonra arzu ettigi iki hanimli hayatı beni sevdiğimden ömrümun en büyük aşkindan etti .

Sonuç ne mi ?

* 1 senedir her gün anıyorum ahmetimi unutamıyorum başkasına bakamıyorum bile . Onun da ayrilirken beni kırdıgı konular olsa da biliyorum benim yuzumden bitti ve YüreğiM hep onunla atıyor hala . Her bir hatıra hala gözümün önünde . Fakat geriye dönüş yok bunu adım gibi biliyorum

Üniversitemi okumaya devam ediyorum . Ama bazen babamın derdinden uyuyamadigim sınavlarıma çalışamadigim oluyor

*Annem ve ben aradan 2 sene geçmesine rağmen babamın bitmeyen is seyahatleri ; her seyahatinde kabaran kredi kartı ekstrelerini gormezden geliyoruz . Hiç bir şey ama hiç bir şey olmamış gibi davranıyoruz kahkahalar espriler eksik olmuyor benden gün boyu . Ta ki bu saatlere kadar

*Telefonunu alıp eline gülümseyerek yazdığı mesajları gormezden geliyoruz .

*Bu süreçte 5.torunları da doğdu . Ne acı neler çektirdigini bilmeden canım dedem Diye onun kucağına koşacak bir masum yeğenim daha oldu

* Bir yanım kaçıp gitmek isterken bu şehirden bir yanim kalıp savaşman gerek hatta belki de okurken çalışıp para kazanıp annene olasi zararlardan koruman gerek diyor . (Onun en buyük zararı kendine ve bana verdiğinı biliyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor )

Daha az evvel bu saatte babamın telefonunda yine mesajlar gördüm ve yine susuyorum .

Yüreğim yanıyor .
Annem asla boşanmaz bunu biliyorum

Bu yük bana bu yaşimda çok ağir geliyor .
bir cümle bir kelimeye dahi çok ihtiyacım var

Esirgemeyin lütfen
Bunları yazarken gün doğdu

Herkese
Hayırlı sabahlar
Ya simdi büyük konuşmak istemiyorum ama çok kızdım annene. Neden mi ? Ya şu Güneydoğulu kadınlarda ezilmişlik her haltı kabullenmislik nedir ya ! Hadi okumamış kadınları anlıyorum benim bi arkadaşım vardı. kız Şanlıurfa lı hukuk fakultesi mezunu nişanlısı onu iki defa eski manitası ile aldatti. yine gitti o salakla evlendi. Yakındık arkadaşımla ama simdi esinle aran nasıl diye sormuyorum bile ne yasiyorsa herseyi hak ediyor...
Ne diyeyim..... Hakkınızda hayırlısı olsun....

Ben 18 yasindayken yasadim buna benzer bir şey. Ne kadınla gorustum ne de başka bir şey.
Ve senden daha cesurdum o yasimda bile. Susmak mı asla. Ortalığı bir birine kattim. Annemi de cesaretlendirdim. Şuan 21 yasindayim babamın istediği sonunda oldu malesef. Ne ben nede annem gorusmuyoruz kendisiyle suan.Ama bunu boşandıktansonra yapabildi tabi.

Bence yeterince üzülmüşsün şimdi kendi hayatına bak ve annenin yaptığı gibi görmezden gel. İnsan böylece büyüyor işte.

İkinci evlilik caizmiş madem, annen de bulsun ya. Bu ne geniş midelik, hadsiz adam Dışarısı bunun gibi pisliklerle dolu işte. Hepsinin üstüne kusmak istiyorum. Kaç kurtar kendini kızım bu evden. Yaa, kadını ara direkt s.ç ağzına. Aaaa çok sinirlendiiim.

annen başına geleni bundan sonra hakediyo malesef. annen baban arasını umursama. keşke sevgilinden ayrılmasaydın. bence arayıp pişman olduğunu söyle. benim fikrim bu şekilde

Back