• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50günde 15 kilo veriyorum

nermin1166

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
selam ben Nermin 28 yaşındayım 95 kiloyum zayıflayıb çoçuk sahibi olmak istiyorum.03.02.2026 tarixde başladım ve bu sefer istikrarlı olucam ramazan bayramında 15 kilo vermek hedefim var.bu gün ikinci günümdü her haftanın pazar günleri tartı hesabı vericem katılmak istiyen olursa yol arkadaşı olalım birlikde başaralım.ne yapdığıma gelirsek omad yapııyorum günde 1defa yemek yiyorum evde ne pişdiyse doyana kadar.
start 03.02.2026 95 kilo

bitiş 20.03.2026 ------ kilo

Selam sana kimse arkadaş olmamış. Bende sürekli olarak bir veriyorum bir alıyorum kiloları. 2 sene de bir 10 kilo alıp sonra veriyorum ve yine artık sağlığım da bozulduğu iççin kilo vermem gerekiyor. Üzüldükçe yiyorum sinirlendikçe yiyorum. mutlu olunca yiyesim gelmiyor fakat bu sefer de ailecek kutlama için yemeğe gidiyoruz. Arkadaş hep yiyoz biz ya :))Neyse yemek yemekten sıkıldım artık. Abur cuburdan sıkıldım. Ben de kendime diyet arkadaşı arıyordum. Sana kimse takılmamış ben takılayım. Ne yaptın şimdiye kadar ne kadar ilerleyebildin merak ettim de.

Selam ya ben bozdum eşimin doğum günü falan derken yapamadım yarından oruc tutucam sahurda su içib iftar yapıcam.burada çok aktiv olamıyorum instagram ya tiktokun varsa ordan takibleşerek bir birimize destek olalım

Back
X