Merhaba. Mentor marka takıldı. İlk iletişime geçtiğimde bana 24 bin demişlerdi ama bütçem el vermediği için indirim istedim sağol sunar indirim yaptılar 15 bin ödedim konaklama havaalaanından otele transfer muayeneler vs herşey dahildiMerhaba hangi marka protez kullanıldı acaba ? Bide fiyatını öğrenebilirmiyim ?
Aynen öyle kolarımı tam kapatamıyorum. Umarım sonuç istediğime yakın olur. Bu arada ameliyatan sonra takılan medikal sütyen bedenleri değişiyorum acaba yani ameliyattan sonra çoğunluğa büyük beden sütyen mi takıyorlar hastalara yoksa takılan medikal süt yenin bedeni tam olarak göğüs bedeninimi gösteriyorTabiki,zamanla ödemler inip protez kendini salınca şekli şemali dayanırsalar çıkacak. İleri doğru çıkıntı artacak gibi olacak çünkü şu an meme yanları,ortası şiş ve komple şiş duruyordur.
Hayır,ameliyat sütyeninin bedenleri farklı oluyor.Aynen öyle kolarımı tam kapatamıyorum. Umarım sonuç istediğime yakın olur. Bu arada ameliyatan sonra takılan medikal sütyen bedenleri değişiyorum acaba yani ameliyattan sonra çoğunluğa büyük beden sütyen mi takıyorlar hastalara yoksa takılan medikal süt yenin bedeni tam olarak göğüs bedeninimi gösteriyor
Göğüs ölçünüz kaç oldu peki mesela benim ameliyattan hemen sonra 85d idi ama şuan ödemler geçince 85c olduAynen öyle kolarımı tam kapatamıyorum. Umarım sonuç istediğime yakın olur. Bu arada ameliyatan sonra takılan medikal sütyen bedenleri değişiyorum acaba yani ameliyattan sonra çoğunluğa büyük beden sütyen mi takıyorlar hastalara yoksa takılan medikal süt yenin bedeni tam olarak göğüs bedeninimi gösteriyor
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin içinMerhaba. Mentor marka takıldı. İlk iletişime geçtiğimde bana 24 bin demişlerdi ama bütçem el vermediği için indirim istedim sağol sunar indirim yaptılar 15 bin ödedim konaklama havaalaanından otele transfer muayeneler vs herşey dahildi
Şuan daha sütyen geçmedim o yüzden tam bedenimi bilemiyorum ameliyatan önce 75 b idi full destekli takıyordumGöğüs ölçünüz kaç oldu peki mesela benim ameliyattan hemen sonra 85d idi ama şuan ödemler geçince 85c oldu
Benim üst bedenim de ameliyat öncesi sizinkiyle aynıydı sütyen bedeni yani. Merak ettim 500 cc nasıl duruyor. Fotoğraf yükleyecek misiniz :)Şuan daha sütyen geçmedim o yüzden tam bedenimi bilemiyorum ameliyatan önce 75 b idi full destekli takıyordum
Evet en kısa zamanda albüm yapacağımBenim üst bedenim de ameliyat öncesi sizinkiyle aynıydı sütyen bedeni yani. Merak ettim 500 cc nasıl duruyor. Fotoğraf yükleyecek misiniz :)
Size kaç cc takıldı acaba ve şimdiki görünümden memnunmusunuzBenim üst bedenim de ameliyat öncesi sizinkiyle aynıydı sütyen bedeni yani. Merak ettim 500 cc nasıl duruyor. Fotoğraf yükleyecek misiniz :)
Bu arada beni izleyebilirmisiniz acaba merak etim albümünüzü:)Benim üst bedenim de ameliyat öncesi sizinkiyle aynıydı sütyen bedeni yani. Merak ettim 500 cc nasıl duruyor. Fotoğraf yükleyecek misiniz :)
425 cc benim de, memnunum ben ama acaba diyor insan bir tık daha büyük olsa nasıl olurdu:) izledim siziSize kaç cc takıldı acaba ve şimdiki görünümden memnunmusunuz
Çok güzel olmuş bence son fotolar ödemli hallerimi bide sizin dokunuz benimkinden fazlaymış benimde ortalama boyutu sizinki kadar şuan bir kaç güne albüm yaparım bende fikrinizi almak isterim o zaman425 cc benim de, memnunum ben ama acaba diyor insan bir tık daha büyük olsa nasıl olurdu:) izledim sizi
Bu arada ameliyatan önceki göğüslerimin halinin resimlerini hesabıma ekledim bakmak isterseniz ameliyatan sonraki resimleride yarın yüklerim425 cc benim de, memnunum ben ama acaba diyor insan bir tık daha büyük olsa nasıl olurdu:) izledim sizi
Evet malesef hala ödem var, tam 1 ay oldu. Ama ağrı sızı veya yan yatarken herhangi bir sıkıntı çekmiyorum. Tamamen ödemlerin inmesi birkaç ayı buluyor sanırım. Eminim sizinki de çok güzel olmuştur. Tekrar çok geçmiş olsun :)Çok güzel olmuş bence son fotolar ödemli hallerimi bide sizin dokunuz benimkinden fazlaymış benimde ortalama boyutu sizinki kadar şuan bir kaç güne albüm yaparım bende fikrinizi almak isterim o zaman
Bence bu çileye değer umarım yakın zamanda sağlığımıza kavuşuruz. Benimkiler tam içime sinmedi ama zamanla inşallah siner. :)Evet malesef hala ödem var, tam 1 ay oldu. Ama ağrı sızı veya yan yatarken herhangi bir sıkıntı çekmiyorum. Tamamen ödemlerin inmesi birkaç ayı buluyor sanırım. Eminim sizinki de çok güzel olmuştur. Tekrar çok geçmiş olsun :)
Ben de keşke daha büyük olsaymş diyorum gözüm doymadı benim de sanırım:)Bence bu çileye değer umarım yakın zamanda sağlığımıza kavuşuruz. Benimkiler tam içime sinmedi ama zamanla inşallah siner. :)
Sizinkiler güzel olmuş benim istediğim boyuta benim sanki sizinkiler den ufak akşam resim atacağım bide öyle karşılaştırayım sizinkilerle :)Ben de keşke daha büyük olsaymş diyorum gözüm doymadı benim de sanırım:)
Benide izlermisiniz karar verme aşamasındayımEvet malesef hala ödem var, tam 1 ay oldu. Ama ağrı sızı veya yan yatarken herhangi bir sıkıntı çekmiyorum. Tamamen ödemlerin inmesi birkaç ayı buluyor sanırım. Eminim sizinki de çok güzel olmuştur. Tekrar çok geçmiş olsun :)
Benide izlermisin karar verme aşamasındayımSizinkiler güzel olmuş benim istediğim boyuta benim sanki sizinkiler den ufak akşam resim atacağım bide öyle karşılaştırayım sizinkilerle :)
Albümsüz ve yeni üyeleri takibe almıyorum kusura bakmayın lütfenBenide izlermisin karar verme aşamasındayım