Benimde aklımda 400 cc vardı doktoruma söyledim boyuma kiloma omuz genişliğeme baktı ve ameliyata 400 ve 500 ü deneyeceğim dedi hangisi iyi durursa onu takacağım dedi bilemiyorum gözüme ufak geldi ama şuan çok dik belki zamanla kendini bırakırsa istediğim sonuç ortaya çıkar bu arada kilom 60 boyum 1.73500 de küçükse artık... Kuzenimin de yok gibiydi, 350 taktırdı. Bütün süreçte yanında olduğum için meseleye hakimim. Ödemler geçti, gayet iyi durumda. Memnun. Gerçi kuzenim zayıf. Küçük ya da büyük gözükmesi kiloyla da alakalı olabilir. Bilemedim.
İstediğim boyut sanırım biraz daha büyüktü benim memelerim neredeyse hiç yoktu ufak değil ama 500 cc deyince biraz daha dolgun olmasını bekliyordum. Kendini bıraktıça genişleme olmazmı yada biraz daha dolgunluk kazanmazmı?bana 365 cc takildi ve dokum cok azdi. suanda 80-85 C oldular.
500cc D veya E Cup olur galiba- niye gözünüze cok kücük geldi?
bundan sonra büyüme olmaz ama fazlada kücülmezler
İstediğim boyut sanırım biraz daha büyüktü benim memelerim neredeyse hiç yoktu ufak değil ama 500 cc deyince biraz daha dolgun olmasını bekliyordum. Kendini bıraktıça genişleme olmazmı yada biraz daha dolgunluk kazanmazmı?
Anladım. Teşekkür ederim bilgilendirme içinbildigime göre olmaz- zamanla yumusuyorlar ve daha dogal oluyorlar ama büyüme olmuyor
Bu gün banyo yaptım ilk defa aynadan tam inceleme fırsatım oldu küçük değil aslında yokluk içinde olduğum dan sanırım gözümü doyurmuyor ama dediğin gibi zamanla tam oturur resim koymadım sadece merak ettiğim için konu açtımZamanla büyüme olmaz. Ameliyattan çıkınca ödemler oluyor, dolasıyla göğüsler biraz şişip büyük gözüküyor. Aradan bir kaç ay geçsin daha doğal daha güzel duracaktır. Resim paylaştın mı?
İnsan ister istemez hazır Ameliyat olmuşken göğüslerim çok büyük olsun istiyor. Doymuyoruz biz hep daha fazlasını istiyoruz :))Bu gün banyo yaptım ilk defa aynadan tam inceleme fırsatım oldu küçük değil aslında yokluk içinde olduğum dan sanırım gözümü doyurmuyor ama dediğin gibi zamanla tam oturur resim koymadım sadece merak ettiğim için konu açtım
Forumda gordugum en buyuk cc olabilir :)Merhaba arkadaşlar. Ben 12 Şubatta FBM Tıp merkezinde ameliyat oldum 500 cc yuvarlak protez taktırdım. Memem hiç yok gibiydi ödemler yavaş yavaş geçiyor fakat Memem küçüldü biraz ve gözümede ufak gelmeye başladı acaba zamanla şeklini aldıkça büyüme olurmu şuan büyüklüğü istediğim gibi değil ve endişeleniyorum tectübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Büyük göğüs istiyorum vallahi onu anladım Allahtan doktorum içimi okudu hoş hala gözüm doymadı ama ödemli daha ben 500 cc yapmayı düşünmüyordum ama İyi kide doktorum yapmış yoksa halim niceydi :)Forumda gordugum en buyuk cc olabilir :)
Vallahi çok haklısın ablam yuh diyor daha ne istiyorsun gözün doysun diyor ama ben her an küçülür korkusundayım ödemler daha geçmedi çünkü.Sürekli dokunup yokluyorum:)İnsan ister istemez hazır Ameliyat olmuşken göğüslerim çok büyük olsun istiyor. Doymuyoruz biz hep daha fazlasını istiyoruz :))
Lütfen albüm yapıp fotograf paylaşırmısınız . Merak ettim,bendede 400 cc var ama küçükde değil öyle aman aman büyük de olmadı yani. Her vücutta protez büyüklüğü farklı duruyor. Kimi vücut öyle saklıyorki protezi...Vallahi çok haklısın ablam yuh diyor daha ne istiyorsun gözün doysun diyor ama ben her an küçülür korkusundayım ödemler daha geçmedi çünkü.Sürekli dokunup yokluyorum:)
En kısa zamanda albüm yapacağım. Küçük değil fakat 500 cc ye göre de küçük şahsım adına öyle düşünüyorum ben daha dolgun olmasını beklerdim ödemler gitikçede az bir küçülme oluyor. Aslında ben şöyle düşündüm protezin baskısı ve ağırlığı zamanla dokuyu yumuşatır ve yerini tam alır yani biraz genişletir hal böyle olunca daha dolgun görünebileceğini düşünüyorum zamanla göreceğim bende :)Lütfen albüm yapıp fotograf paylaşırmısınız . Merak ettim,bendede 400 cc var ama küçükde değil öyle aman aman büyük de olmadı yani. Her vücutta protez büyüklüğü farklı duruyor. Kimi vücut öyle saklıyorki protezi...
Zamanla ödemleriniz gider ama protezinizin büyüklüğü ve olan dokunuz baki kalacak sonuçta
25 yaşındayım ve kendimi kadın gibi hissetiğim andan beri en büyük eksikliğim bu oldu güneydoğuda yaşıyorum böyle estetik operasyonları gizli saklı yapılır gün yüzüne çıkarmak onlar için bir utanç kaynağıdır ben açık açık yaptırdım yapacak birşey yok böyle böyle belki alışırlar kendi ailem bile dar görüşlü çekirdek ailem daha geniş düşünceye sahip çok şükür. Kendi öz teyzem göz kapağı ameliyatı oldu ve örtbas etmek için akşamına trafik kazası geçirdim dedi ve kendisi dahi estetik operasyonları yadırgayan bir şahsiyet. İnsanlar çok garip yaratıklardır. :)Neymis efendim nekadar büyük cc taktirirsak taktiralim bizi memnun etmiyo
Galiba bu isin sonu yok
Merhaba hangi marka protez kullanıldı acaba ? Bide fiyatını öğrenebilirmiyim ?Forumda gordugum en buyuk cc olabilir :)
Tabiki,zamanla ödemler inip protez kendini salınca şekli şemali dayanırsalar çıkacak. İleri doğru çıkıntı artacak gibi olacak çünkü şu an meme yanları,ortası şiş ve komple şiş duruyordur.En kısa zamanda albüm yapacağım. Küçük değil fakat 500 cc ye göre de küçük şahsım adına öyle düşünüyorum ben daha dolgun olmasını beklerdim ödemler gitikçede az bir küçülme oluyor. Aslında ben şöyle düşündüm protezin baskısı ve ağırlığı zamanla dokuyu yumuşatır ve yerini tam alır yani biraz genişletir hal böyle olunca daha dolgun görünebileceğini düşünüyorum zamanla göreceğim bende :)