Anket 500 000 YTL için bunlardan hangisini yapabilirsin?

500 000YTL için bunlardan hangisini yapabilirsin?

• bir kediyi boğarak öldürebilirim

OY: 0 0,0%
  • bir kelebeğin kanatlarını koparabilirim

OY: 17 54,8%
  • 3. kattan aşağıya atlayabilirim

OY: 2 6,5%
  • cinayet işleyebilirim

• çırılçıplak taksim meydanında koşabilirim

OY: 4 12,9%
  • 3 sene hücrede kalabilirim

OY: 1 3,2%
  • yılanlarla dolu bir odada 24 saat kalabilirim

OY: 2 6,5%
  • köpek eti yiyebilirim

OY: 1 3,2%
  • sevgilimi bi daha dönmemek üzere terk edebilirim

OY: 4 12,9%
  • serçe parmağımı feda edebilirim

• Ankete Katılan
    31
  • Anket Kapalı .
Bir kelebeğin kanatlarını koparabilirm.Diğer şıklardan daha yapılabilir bir şık...Aslında bu şıkkıda çok üzülerek yaparım

500.000 lira bu boru degil benim olacaksa cılbak dolaşmak,CİNAYET İŞLEMEK VE SERÇE PARMAGIMDAN VAZGEÇMEK dışında hepsini yapabilirim

Son düzenleme:
Kelebeğin kanadını koparabilecekleri kınıyorum herhangi bir hayvancık mama için insan yemiyor ama biz insanlar para için bir hayvana kıyabiliyormuşuz (

bu nasıl bi anket . bi kelebeğin kanatlarını koparmakla bi cinayet aynı şeydir. hangi ruh hali savunması bi hayvana bunu yapar.

değil 500.00 dünyayı versenzi bi kelebeğin kanadını koparmam. hem onu sizmi yaptınız ki böyle kolay kopartamaye düşünüyosunuz.
çok sinirlendim şimdi çokkkkk

bu anketi yapan arkadaşın ruh halini çok merak ettim. 3 yıl olmuş konuyu açalı hala aramızdamı acaba .
kediyi öldürmek , çıplak gezmek, serçe parmak kesmek

ya kızlar gırgırına mı yazıyonuz bu cevapları yoksa gerçekten yaparmısınız . çok merak ettim:44::44:

yaw deliricem cevabı düşündükçe bulamıyorum bulamadıkça para gerçekten gidiyor gibi geliyor
siz bana saç başmı yoldurtacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…