• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

%50 ye varan indirimler 27.sayfadan itibaren

canım pardon karıştırdım resimdekinin bedeni kaç bir de son eklediğin kaprinin bedeni bir de siyah eşofman takımıumı özelliklerini rica etsem

pantolon 40 a daha iyi olur. diğer pantoloalarım 42 bedendir ama. lacivert eşofman takımı,sauna eşofmanı,yürüyüş yaparken ,spor yaparken terlemeni sağlar kilo vermene yardımcı olur. Kapri 42 bedendir mavi jeans markası.

pantolon 40 a daha iyi olur. diğer pantoloalarım 42 bedendir ama. lacivert eşofman takımı,sauna eşofmanı,yürüyüş yaparken ,spor yaparken terlemeni sağlar kilo vermene yardımcı olur. Kapri 42 bedendir mavi jeans markası.

ne kadar eşofman takım...o zaman 42 bedene uyumlu kaprileri alayıliktalı olsunlar,kahve ceket,collezion siyah bluz,mango gömlek
grili bluz,42 beden etek son eklediğim bolera gibi hırka kaç beden

canım bunları alıyorum içinde 40 beden varsa ayırırsın olur mu...dar gelmesinler...adres bilgilerimi veririm sana sen mesajdan telini yazarsın ok

ne kadar eşofman takım...o zaman 42 bedene uyumlu kaprileri alayıliktalı olsunlar,kahve ceket,collezion siyah bluz,mango gömlek
grili bluz,42 beden etek son eklediğim bolera gibi hırka kaç beden

O 40-42,44,e olur,kahve krem çizgilidir,eklediğin resim,tunik gıbi de kullanılabilir.grili bluz hangisi,resmini ekler misin?

o tunik siyah renk değil, patlıcan moru,rengi çok güzeldir. Mango gömlek 40 bedene olur.

moru çok severim alayım...gömlek esnek değil mi bana resimde büyük gibi geldi..düğmeleri kapalıyken koltukaltından diğer koltukaltına ölçtüğünde 53 cm geliyorsa onu da alayım ve diğerlerini....sauna nekadardı

moru çok severim alayım...gömlek esnek değil mi bana resimde büyük gibi geldi..düğmeleri kapalıyken koltukaltından diğer koltukaltına ölçtüğünde 53 cm geliyorsa onu da alayım ve diğerlerini....sauna nekadardı

ölçtüm 51,5 çıktı,birdde resmini ekledim fuşya o da olmaz o zaman sana canım

Back