• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

%50 ye varan indirimler 27.sayfadan itibaren

Koton marka m-l uyumlu yakası dantelli bluz. 5 TL
$100_2714.jpg

canım merhaba, ilk resimdeki birçok meyveyi sıkabilceğin biir meyve sıkacağı,meyvelere farklı şekiller veren bıçaklarıda var yanında, masaj aletide 25 TL.

anladım cnm onu sırf merakımdan sordum ilginç göründüde bana :1::1:
diğeri içinde sadece fiyat almak istemiştim aklımda kamasın diye hayırlı satışlar

12 kişilik Bernardo Fincan Çaytakımı.şekerlik ,sütlük, porselen çay servis demliği dahil.
$24042014683.jpg $24042014685.jpg $24042014682.jpg

Bernardo Porselen Çorba Servis Kabı
$24042014686.jpg

Son düzenleme:
canım yüz için kullanılamıyor sanırım bildiğim kadarıyla
için de kaç parçası var biraz bilgilendirir misin?
kargo karşılarsan düşünebilirim
ankaradayım

ben alalı çok oldu,sanki o zaman yüz içinde kullanılıyor gibi hatırladım ama şimdi siz diyince üstüne baktım kol,bacak,göbek bölgesi için uygulanıyor yazıyor. başlığı var,üstünde hangi başlık hangi bölgeye uygulanıyor gösteriyor. hem kasları rahatlatmak için hem de selülitli bölgeleri harekete geçirmek için masaj aleti. kargonun tamamını karşılayamam canım,ne kadar tutar bilmiyorum ama sizde kargo için bir 5 tl verin üstünü ben tamamlıyayım. $25042014688.jpg

canım çorba kasesi hariç çay seti ne kadar.kırığı felan varmı eksik parçası felan ?

canım kırığı falan yok tam takım,hiç kullanmadım sadece vitrinde durdu. bernardo mağazasından aldım.ben de bir takım daha var yer kaplamasın diye satıyorum. fiyatını 90 tl düşünüyorum.

ben alalı çok oldu,sanki o zaman yüz içinde kullanılıyor gibi hatırladım ama şimdi siz diyince üstüne baktım kol,bacak,göbek bölgesi için uygulanıyor yazıyor. başlığı var,üstünde hangi başlık hangi bölgeye uygulanıyor gösteriyor. hem kasları rahatlatmak için hem de selülitli bölgeleri harekete geçirmek için masaj aleti. kargonun tamamını karşılayamam canım,ne kadar tutar bilmiyorum ama sizde kargo için bir 5 tl verin üstünü ben tamamlıyayım.Eki Görüntüle 1087066

netten 0 ürünü 27 ye buldum canım.
onu alıcam.bilgi çin teşekkür ederim.
inşallah başka bi alışverişte bulunuruz.takipteyim.bol kazanç diliorum :)

netten 0 ürünü 27 ye buldum canım.
onu alıcam.bilgi çin teşekkür ederim.
inşallah başka bi alışverişte bulunuruz.takipteyim.bol kazanç diliorum :)

tamam canım,tşkler.ben netten fiyat araştırmadım ben alalı çok oldu. kendi aldığım fiyata göre bir fiyat koydum. sende güle güle kullan,aldığın ürünü. bende fiyatını ona göre ayarlayım o zaman.saol.

Back