50 tl ile nasil bir iş yapılabilir

Caglaaslan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
126
26
28
Eşimle 100 tl'mizi paylaştık.Ben ev hanımıyım ve 6 aylik bebeğim var,birşeyler yapıp ev ekonomisine katkı sağlamak istiyorum.Sizce 50 tl mı nasıl degerlendirmeliyim

50 lira dursun ustune ekleyip altin alabilirsin gram topigimize bekleriz seni de canim :) birikim tasarruf yapmak istiyosan

Bazı evlere is veren yerler oluyor ya onun gibi birşey istedim de sonra eve birşeyler aldım bitti zaten
İş kurun oyle kursları olacakmis evde boncuk dizme tırnak paketleme vs. Ev hanımları icin aylik 800 lira felan olacakmis iş kura gidip bi sorabilirsin. Bebeğini de allah bağışlasın insallah

İş kurun oyle kursları olacakmis evde boncuk dizme tırnak paketleme vs. Ev hanımları icin aylik 800 lira felan olacakmis iş kura gidip bi sorabilirsin. Bebeğini de allah bağışlasın insallah
Aaaa çok teşekkür ederim hemen araştırmalara başlamalıyım!!Çok teşekkür ederim âmin sağ olun var olun

Özelden yazarsan yardımcı olabilirim öyle katalog işi falan değil gayet düzgün bir iş çok ta güzel paralar kazanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…