• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El % 50 indirime girdik kaçırmayın çok şık kıyafetler

Eki Görüntüle 998941 Eki Görüntüle 998940 Eki Görüntüle 998939 Eki Görüntüle 998938 Eki Görüntüle 998937 Eki Görüntüle 998942 Eki Görüntüle 998943
çok tatlı bir sarı renkte kolları ispanyol elbisemiz.ben bu kurdale ile kombinledim.çocukların üzerinde harika duruyor.yakından çektiğim renk tonundadır diğerleri ışık farkından soluk çıktı .İLK RESİMDEKİ RENKTEDİR.4-5-6 yaşa uyumlu lcw ürünü kusursuz elbisemiz komik fiyata sizlerin.kokoş prensesler için önü nakışlı sarı elbise :124::131:

Son düzenleyen: Moderatör:
dinlen cnm yaza çok var yorma kendini

merhaba bana ozel mesaj gndermissiniz bende size ancak burdan ulasabildim ozel mesaj hakkim olmadigi icin mesaj hakkim 50 mesajdan sonra olucakmis herneyse mont un fiyati 30 tl almanyadan gelmisdi ca magazasindan alinma bedeni 92dir 1 ve 3 yasa kadar ogluma giydirmisdim ozel takimin fiyati ise 50 tl onuda ogluma 1 bucuk yasinda giydirdim

merhaba bana ozel mesaj gndermissiniz bende size ancak burdan ulasabildim ozel mesaj hakkim olmadigi icin mesaj hakkim 50 mesajdan sonra olucakmis herneyse mont un fiyati 30 tl almanyadan gelmisdi ca magazasindan alinma bedeni 92dir 1 ve 3 yasa kadar ogluma giydirmisdim ozel takimin fiyati ise 50 tl onuda ogluma 1 bucuk yasinda giydirdim
herhalde bu monttan bahsediyordunuz degilmi
$CAM00162.jpg

Back