Ilk resimde olan kıyafet ve İspanyol elbiseyi çok beğendim, fakat kargoya değmez. Sagol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk resimde olan kıyafet ve İspanyol elbiseyi çok beğendim, fakat kargoya değmez. Sagol.
Güzel :). Bu 2nin fiyatı nedir? Tam beden de öğrenebilir miyim? Tümünü bitirdiniz zaten, yeni de sorayım elinizde daha oyuncak var mı?fiyatta yardımcı olurum kuzum sen beğen kargo parasını paylaşırız
Birde Yelek beden/fiyat öğrenebilir miyim? Gelinlik var demiştiniz onu da ekler misiniz (beden/fiyat). Sagol...fiyatta yardımcı olurum kuzum sen beğen kargo parasını paylaşırız
Birde Yelek beden/fiyat öğrenebilir miyim? Gelinlik var demiştiniz onu da ekler misiniz (beden/fiyat). Sagol...
Eğitici oyuncak, barbie olabilir. Kizim 4 yasında, oğlum 6 aylık.gelinlik 5/6/7 yaşa uyabilecek bir gelinlik beyaz eve gidince resmini atarım inşallah eve gidip bakıp yazsam çok daha mantıklı olur.ekliyeceklerim var daha canım orjınal barbi kot ceket var.pantolon tişört felan var.oyuncak ne gibi bişey lazım oyuncak var canım.sıfır caıllou var pilli eve bakıyımda
tamam kuzum takipte kal güzel şeyler eklicem ayakkabı ihtiyacın varmı ?Eğitici oyuncak, barbie olabilir. Kizim 4 yasında, oğlum 6 aylık.
Ok, takipteyim :). Ayakkabım ihtiyacım yok, sagol. Sadece güzel kıyafet bakıyorum, hiç farketmez elbise mi, pantolon mu. Güzel olsun yeter.tamam kuzum takipte kal güzel şeyler eklicem ayakkabı ihtiyacın varmı ?
Eki Görüntüle 992540 Eki Görüntüle 992539 Eki Görüntüle 992541 Eki Görüntüle 992543
almanyadan alınma hm marka buluz şortve taytlarla çok cici oluyor.ışıktan dolayı yeşil aslında ama mavi çıkmış çok uygun fiyataaa
haydi hanımlar çocuklarınızı sevindirin bu ürünler çok şıkkkk
canıım takas için kalan oyuncakları sormuştum
iyi günler 3lü Barbie satıldı mı