Merhaba, oncelikle cok konu oldugu ıcın biraz zor dıyebilirim ama imkansız degıl, cıkması yuksek ıhtımal konulara agırlık verin derimMerhaba arkadaşlar 2 çocuklu bir anneyim sadece sabah namazından sonra ve çocukları yatirdiktan sonra ders çalışabiliyorum üni sınavına elli gün kaldı ne edebiyat ne coğrafya öyle duruyor ikisi elli günde biter mi
Sağolasın 2 yıllık düşünüyorum acaba siz neden ayt ye girmeyeceksiniz bir mahsuru yoksaMerhaba, oncelikle cok konu oldugu ıcın biraz zor dıyebilirim ama imkansız degıl, cıkması yuksek ıhtımal konulara agırlık verin derim
Mesela cografyadan harita bilgisi, iklim bilgisi, nufus ve yerlesme, dogal afetler, iç ve dış kuvvetler konusuna agırlık verebilirsiniz
Edebiyat tyt de yok ayt de cıkacak, ben ayt ye girmeyecegim için konularına hakim degilim ama netten edebiyat soru dagılımı yazarsanız cıkacaktır
Yetişmese bile cok kasmayın kendınızı ben daha fizik calısamadım diger dersler ise yarıda, yanı bende tamamen bitirebilecegimi sanmıyorum gec basladım Allah kolaylık versin
Ayt ye 4 yıllık düşünenler giriyorSağolasın 2 yıllık düşünüyorum acaba siz neden ayt ye girmeyeceksiniz bir mahsuru yoksa
2 yıllık için tyt gerekiyor mu ki?Sağolasın 2 yıllık düşünüyorum acaba siz neden ayt ye girmeyeceksiniz bir mahsuru yoksa
Bende 2 yıllık ilahiyat için gireceğim ama açık öğretim okuyacam tyt yeterli mi ki acaba yaniAyt ye 4 yıllık düşünenler giriyor
2 yıllık düşünüyorsan sadece tyt yeterli
Ve ben gec basladım calısmaya ayt konuları beni aşar, bunun için 1 yılımı tamamen derslere vermem gerekir, bunuda ben istemem :)
Tyt mi ayt mi2 yıllık için tyt gerekiyor mu ki?
ayt pardonTyt mi ayt mi
Yeterli evet arastırabılırsınız bende acık oğretim okuyacagımBende 2 yıllık ilahiyat için gireceğim ama açık öğretim okuyacam tyt yeterli mi ki acaba yani
2 yıllık düşünenler sadece tyt2 yıllık için tyt gerekiyor mu ki?
Ama ben matematik hiç yapmayacağım ondan dolayı ayt de yapacağım ayt yapsam puanım sayilmaz mi yani açık öğretim için bu bir mecburiyet mi isteğe bağlı mı2 yıllık düşünenler sadece tyt
4 yıllık düşünenler tyt ve ayt
Bildiğim kadarıyla 2 yıllık bölüm için ayty ye girsen bile sadece tyt üzerinden degerlendirilirAma ben matematik hiç yapmayacağım ondan dolayı ayt de yapacağım ayt yapsam puanım sayilmaz mi yani açık öğretim için bu bir mecburiyet mi isteğe bağlı mı
Matematik en az 2 ssoruda yapabılsen iyi olurdu aslındaBildiğim kadarıyla 2 yıllık bölüm için ayty ye girsen bile sadece tyt üzerinden degerlendirilir
O şart kalktı diye biliyorum ben amaİki yıllık prpgramlar için sadece TYT'ye girip elde ettiğiniz puan hesaplanır. Ayrıca matematikten soru çözmeniz şart olabilir. Bir ara öyle bir kural vardı. Belli bir net yoksa bir bölümde, puan hesaplanmıyordu. O yüzden bunu araştırın.
Evet kalkmış o şart. Kuzenim girdiğinde o şart vardı da netleri hesaplanmamıştı. 2 sene oldu sanırım.O şart kalktı diye biliyorum ben ama
Evet öyle. Bu şartın kaldırılması cok iyi oldu benceEvet kalkmış o şart. Kuzenim girdiğinde o şart vardı da netleri hesaplanmamıştı. 2 sene oldu sanırım.
Bence deEvet öyle. Bu şartın kaldırılması cok iyi oldu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?