herkese günaydın bu sabah saat 11 de kan testimi verdim sonucu 13 30 gibi alacağım ..inşallah olumlu gelir. ama benim ağrılarım çoğaldı adet ağrılarına benzer .pek umutlu değilim..........
merhaba arkadaşlar aslında uzgunum bıraz sonuç 4. 80 dr la konuştum negatif gozukuyor ama eger adet olmazsan 2 gun sonra tekrar kan testı yaptır geç dollenme olabılır dedı ..bugun aşılamanın 11 gunu.. pek umutlu degılım ama ..benım gecen senekı hamılelıgımde de geç belli olmustu..umutlanmak ıstemıyorum ..allah nasıp ederse olur .. herkese cok tesekkurler
merhaba arkadaşlar ben dun maalesef adet oldum............... şu an ankaraya geldik burada da denemek istiyorum kararlıyım yani... inşallah sizin sevinçli haberlerınızı alırız...
merhabalar ben yeni üyeyim bende aşılama yaptırdım ama tutmadı 4 tane yumurta oluştu
vede ilk kez bu kadar çok yumurtam oldu çok umutlandım o kadarda üzüldüm
allah herkese nasip etsin
gercektende beklemek çok zor
herkese merhaba ben bugun doktora gıttım arkadaşlar ..muayene gayet ıyıydı kist falan yokmuş bıraz endişelenmişdim . adetimin 5 . günü gonaohone ile başlıyacagım gunde sadece 1 tane . yumurtaların çok olmasını ıstemıyor dr . 2 ya da 3 tane yumurta yeterlı dedı .. bakalım ankara bana uğurlu gelecek mi ... inşallah allah herkesın muradını verır .. ona guvencım sonsuz...