bugun aşılama yaptırdım oldukca ılgınçtı 5 yumurta olgunlaşmış doktor bıraz cekındı ama ben isteklıydım ... sonucu beklıyorum .. umarım herkes dileğine kavuşur...
Canim onemlisi stressten uzak dur.Insallah bebisini kucagina almayi nasip etsin. Bize de nasip etsin
bugun aşılama yaptırdım oldukca ılgınçtı 5 yumurta olgunlaşmış doktor bıraz cekındı ama ben isteklıydım ... sonucu beklıyorum .. umarım herkes dileğine kavuşur...
carsamba gıttıgımde 6 gundu ıgnelerı yapalı 5 yumurta var dedi cumartesı gel dedi yarın gıtcem bakalım ne alemde yumısler bu ıkıncı asılamam ılk tutmadı ve kıstler olustu
canım benim öyle bir şey yok benim hiç sancım ağrım yoktu ama tutmadı herkeste farklı oluyor sakın düşünme ben ilk aşılammada kafayı yiyordum ama ikincide asla yapmam rahat ol lütfen rabbim yardımcın olsuna.s.arkadaşlar bişey merak ediyorum çok sancı olunca tutmuyomu ümitsiz konuşuyorsunuzda hep.
canım benim öyle bir şey yok benim hiç sancım ağrım yoktu ama tutmadı herkeste farklı oluyor sakın düşünme ben ilk aşılammada kafayı yiyordum ama ikincide asla yapmam rahat ol lütfen rabbim yardımcın olsuna.s.