yeni şeyler denemek güzeldir ya tadını çıkarın geçin5 yıldan fazla süredir evliyiz ve cinsel hayatımızda hiç oral yapmadık. 1 haftadır küstük gece barıştık ve bir anda benden böyle bir şey istedi oda yaptı çok zorlandım ama kırmamak için çabaladım. Sadece 5 yıl sonra böyle bir istek beni çok şaşırttı altında bir şey aramalı mıyım
Kırmamak için çabalamak mı5 yıldan fazla süredir evliyiz ve cinsel hayatımızda hiç oral yapmadık. 1 haftadır küstük gece barıştık ve bir anda benden böyle bir şey istedi oda yaptı çok zorlandım ama kırmamak için çabaladım. Sadece 5 yıl sonra böyle bir istek beni çok şaşırttı altında bir şey aramalı mıyım
Yani aslında hayatta yapmam dediğim bir şeydi o yüzden öyle dedimKırmamak için çabalamak mıya lütfen bir şey demek istemiyorum siz istemediğiniz sürece lütfe. Ama lütfen başkasını düşünmeyi
1 haftalık süreçte ne oldu diye düşünmeden edemedimyeni şeyler denemek güzeldir ya tadını çıkarın geçin
güveniyorsanız ne olmuş olabilir ki?1 haftalık süreçte ne oldu diye düşünmeden edemedim
Aslında evden işe işten eve geldi çıkıp vadelerde oturmaktan bile haz etmez kendileri. Sanırım ben böyle bir şey beklemediğim için bu tarz şeyler düşündümgüveniyorsanız ne olmuş olabilir ki?
bazen insanlar farklı deneyimler, yeni heyecanlar ister, bence altında bi şey aramayın, eşinden istemiş işte adamcağız kimden istesinAslında evden işe işten eve geldi çıkıp vadelerde oturmaktan bile haz etmez kendileri. Sanırım ben böyle bir şey beklemediğim için bu tarz şeyler düşündüm
bazen insanlar farklı deneyimler, yeni heyecanlar ister, bence altında bi şey aramayın, eşinden istemiş işte adamcağız kimden istesin
Neden hayatta yapmam dediğiniz bir şey ki? Gayet normal bir istekte bulunmuş. Aynısını siz de talep edin benceYani aslında hayatta yapmam dediğim bir şeydi o yüzden öyle dedim
Talep etmeme gerek kalmadı bileNeden hayatta yapmam dediğiniz bir şey ki? Gayet normal bir istekte bulunmuş. Aynısını siz de talep edin bence
Neden hayatta yapmam dediğiniz bir şey ki? Gayet normal bir istekte bulunmuş. Aynısını siz de talep edin ben
Aslında haklısın içim rahatladıSizinle isteklerini açık açık konuşması istemesi gayet güzel bir durum .
Aklınıza kötü birşey getirmeyin.
E o size yapiyorsa neden size gelince bu tabu olsun ki?Talep etmeme gerek kalmadı bile
Daha önce yapmadı istediği zaman karşılıklı oldu.E o size yapiyorsa neden size gelince bu tabu olsun ki?
Adam nikahlı karısına yalvaracak mi böyle basit şeyler için, bence biraz daha esnek olmaya çalışın. Hatta siz de yeni fikirlerle gelin adama.
Biraz değişiklik 5 yıllık evliliğe renk katar
Beş yıl boyunca iki tarafında nasıl bunu şimdiye kadar hiç talep etmediğine inanın daha çok şaşırdım desemDaha önce yapmadı istediği zaman karşılıklı oldu.
Tabi ki o yapsın ben yapmayayım demiyorum ama 5 yıl hiç böyle bile şey istemedi hatta söz etmedi bile o yüzden şaşırdım
Bence beş yıldır talep etmemesine şaşırın:)Daha önce yapmadı istediği zaman karşılıklı oldu.
Tabi ki o yapsın ben yapmayayım demiyorum ama 5 yıl hiç böyle bile şey istemedi hatta söz etmedi bile o yüzden şaşırdım
Aaa neden kiiii ben düşüncesini bilemediğim için talep etmedim sanırımBeş yıl boyunca iki tarafında nasıl bunu şimdiye kadar hiç talep etmediğine inanın daha çok şaşırdım desem
Şu ana kadar boşuna yaşamamış gibi hissettimOral yapmadan sex oluyormuymuş yainsan kocasıyla böyle birşeyi neden nasıl yapmaz sadece gir çık mı olay