5 yıllık ilişkimin bitti pişman olur mu ?

Şu erkeklerin asker polis oldugunda Bi tarafları havalanıyor ya gıcık oluyorum hemen havaya giriyorlar sebebi de asker polis vs düşkünü kızlar böyle olunca hemen erkek kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor her istediğimi elde ederim kafası yaşıyor binbir emekle yürüttügüm ilişkim o kadar arkasında durdum destek oldum asker olmasında kazanır kazanmaz degişti sonra da zaten ayrıldım olmayacak dua ya amin demem baktım bu bana yaramaz artık saldım gitti şimdi şükrediyorum iyiki bırakmışım diye şuan çok sevdiğim ve beni de benim onu sevdigim kadar seven bir eşim var ve 8 haftalık da hamileyim o beyefendi de bana msj attıktan barışalım dedikten 2 gün sonra nişanlandı şuan evli ha kötü hiçbirşey söylemedim bu zamana kadar yaşattığını yaşa bile demedim hep dua ettim en iyisini yaşa mutlu ol degsin bana yaşattıklarına dedim hala da öyle bir insan eger ilişki yürümeyecek size uygun bir karakter degilse boşuna peşinde koşup kendinizi yıpratmayın ha ben sevmedim mi çok sevdim yani onun barışma istegine hayır derken telefonun gerisinde içim söküle söküle agladıgım çok oldu ama hayatım boyunca acı çekeceğime 2 3 ay acı çekerim daha iyi size de tavsiyem duygularla degil mantıkla yaklaşın çünkü acı Bi yerde geçiyor hayat düzene giriyor

BAkın yaptıgı meslek de nasıl desem kendi içlerinde bir tuhaf muhabbet döndürebilirler iş arkadaşlarıyla bunlardan etkilenmiş olabilir etkilenmiş olsada yaptıgı yanlış bir şey bir ilişkiyi bitirmeden farklı arayışlara giren insandan uzak durmanız gerekir olurda bir gün affederseniz tekrar etkilenebilir ve yanlışları çok olur diye düşünüyorum

Zor da olsa unutursunuz.unutmalısınız. Belli ki adamda sadakat denen bişey yok. Yanında çocuğunla aldatılıp ailenin yanına dönmemek için erkenden vazgeçmelisin. Üzülüceksin çok ağlayacaksın ama insan ailesinin ölümünü bile kabulleniyor .Allah karşına iyi insanlar çıkarsın..

Evet eline biraz para geçince ve kızlar tarafından beğenilince maalesef öyle oldu. Akrabalarına kadar bilmeyen yoktu beni ablası bile inandığım tek aşk sizinki diyordu. Aslında ben yaşanan güzel günlere üzülüyorum hani başka birisiyle böyle güzel günler yaşasam bırakmazdı

Canım kimse kimseyi bırakmaz diye birşey yok geçiceksin onu belliki hayata çok tozpembe bakıyorsun yolun başındasın yaşanmışlıklarım bana kendine bile asla bunu yapmam diye güvenmemem gerektiğini ögretti insanız Bi söz var çok sevdigim dogru şartlar oluştuğunda herkes herşeyi yapabilir hayat felsefem bu ben bunu babamdan gördüm ve hemen ardından o sevgilimden de gördüm yani hayatımın merkezi olan iki insan biri tek ailem biri ilk aşkım ve ikisini de kaybettiğim güvenimin yerle bir oldugu o zamanlardan çıktım ben kimse vazgeçilmez degil sende bende yada bir başkası gün gelir çok sevsende bırakır gidersin gerekeni yaparsın

Sana şöyle söyleyim benim de hayatımda böyle biri olmuştu. Kendi fotoğrafını sosyal medyada paylaşmaz, kendi haline takılır, dindar biriydi. Asker olduktan sonra nasıl değişti anlatamam. Şimdi nerede açık saçık Instagram fenomeni varsa takip eder hale geldi. Gerçekten üniforma erkeklerin bir yerlerini kaldırıyor. Boşver Allah seni ateslerden almış yat kalk dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…