4 senedir çok güzel giden bir ilişkim vardı. Beni çok seven ve ciddi düşünen biriydi. Hayatımızın en güzel anlarını beraber yaşadık. Çok yakışan bir çifttik böyle güzel gidiyordu ilişkimiz. O polis oldu sonra yavaş yavaş değişmeye başladı ama yinede iyiydik bu senen başında bi ayrılmamız oldu geri barıştık ama bi türlü eskisi gibi olamadık yinede iyi gidiyoruz sanıyordum içimde sıkıntılar vardı tabi.
En son yanıma geldiğinde değiştiğini hissettim konuşma tarzı filan içime iyice şüphe düşüyordu. Daha sonra beni aldattığını düşündüm ama bi türlü yakıştıramadım ona derken bi gün içime öyle bi şüphe düştü ki nerdeyse emindim kanıtlamak için oturdum ne yapabilirim diye düşünüyordum çünkü kaç kere ima etmeme rağmen kendisi hiç oralı olmadı. O gün bi mesaj geldi bana ve beni aldatıyormuş aldattığı kişi fotoğraflarını attı. Ayrıldık tabi.
Konuşmamız oldu daha sonra eski sevgilimle hislerinin değiştiğini söyledi. Bulunduğu ortam kötüydü ve saçma sapan kişilerle takılmış galiba benden habersiz çevresi iyice kötü olmuş. Artık kimseyle ciddi düşünmüyor önüne kim gelirse fark etmez konuşuyor öyle biri olmuş. Benim tanıyıp sevdiğim kişi kafasını kaldırıp kızlara bakmazdı. Bu durum geçici midir ? Sonradan yaptığından pişman olur mu ? Daha iyisini bulduğu için gitmiyor resmen yaptığı salaklık kalemi olmayan kızlarla takılıp bizi harcadı . İnsan bu kadar çabuk değişebilir mi?