5 yıldır gebe kalamıyorum

Amin inşallah

Canım bende 3 sene olucak Bebek bekliyorum tamamen sebepsizce inf. Asilama yaptırdım olmadı zaten aşılamanın tutma oranı max %15
Nacizane fikrim imkanın varsa hiç asilama uğraşma tüp bebek yaptır ben suan tüp bebek tedavisindeyim 1 hafta sonra transferim olucak insallah bu kez olur . Seni etkilemek istemem belkide asilama ile olur ama ben en iyi merkezde yaptırdım boşuna para harcamisim aşılamanın olasılığı cok dusuk defslarca çatlatma iğneleri ilaçlar kullandim ama yok olmayınca olmuyo

Alternatif tıp denediz mi mesela Rahim bölgesine denk gelen kısımdan arka taraftan hacamat vs. Gibi şeyler bir tanıdığım denedi bunu ve hayıt suyuda kullandığı ay hamile kaldı yine başka bir arkadaşına da tavsiye etmiş o da hacamat sonrası hamile kalmış.Denemekten zarar gelmez bence.

İnşaallah hayırlısıyla olur şeninde
Hacamat hangi bölgeye yapılıyor bahsettiğiniz yerde tam anlayamadım

İnşaallah hayırlısıyla olur şeninde

Hacamat hangi bölgeye yapılıyor bahsettiğiniz yerde tam anlayamadım
Yanlış bilgi vermeyeyim ama bel bölgesinin biraz aşağısı kuyruk sokumunun da yukarısı sanırım yine de siz onu bir araştırın yaptıran arkadaşım o şekilde söylemişti bana

Hanımlar 2. Çizgi var gibi görüyorum bi bakar mısınız adetim 2 gün geçti

Bende gördüm çizgiyi ne kadar sürede belirdi çizgi inş hamilesindir

Bende gördüm çizgiyi ne kadar sürede belirdi çizgi inş hamilesindir
Doğru mu bilmiyorum hayal mi bilmiyorum ağlarken bulanık mı gördüm dedim ama hala emin olamıyorum gerçekten var mı çizgi 4-5 dakika sonra bu görüntü oldu

Canım inşallah mucizen gelmiştir. Eğer gebeysen ve dr araştırırsan Zeytinburnu Avrasya Hastanesinde Dr.Gamze Baykan var. Kesinlikle tavsiye ederim. Güler yüzü ve samimiyeti yetiyor insana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…