İnanamadim... adete 1 gün kala öylesine test yaptım evde vardı. Sonra eczaneden 3 tane daha test aldim. Testlerde önce kırmızılık sonra 2. Çizgi belli belirsiz çıkıyordu. Tekrardan eczaneye gidip erken gebelik testi aldım... O zaman hemen çıkti çizgi... Cuma günüydü. Eşime başka bı marka test aldırdım Haftasonu da 1 er gün ara ile koyulaşma var mi diye test yapıp durdum. Daha oncesinde 1 kimyasal gebelik gecirmistim. Sağlık ocağında 2 gün ara ile değerinin düzenli artisini gormeden kesin gözüyle bakamadım....en kısa zamanda size de nasip olur inşallah
Şuan ki doktorum 4 aydır kendisine gidiyorum ayda 7 kere çağırıyor ve maalesef aşılama demeden direk tüp bebek deneyelim mi dedi ? Sence bu normal mi hiç bahsetmedi bana 28 kere gitmişim kendisine ilk aşılama deneyelim demesi gerekmez mi ? Daha 28 eşim 29 yaşında
Canım bende 3 sene olucak Bebek bekliyorum tamamen sebepsizce inf. Asilama yaptırdım olmadı zaten aşılamanın tutma oranı max %15
Nacizane fikrim imkanın varsa hiç asilama uğraşma tüp bebek yaptır ben suan tüp bebek tedavisindeyim 1 hafta sonra transferim olucak insallah bu kez olur . Seni etkilemek istemem belkide asilama ile olur ama ben en iyi merkezde yaptırdım boşuna para harcamisim aşılamanın olasılığı cok dusuk defslarca çatlatma iğneleri ilaçlar kullandim ama yok olmayınca olmuyo
Merhaba hanımlar, Allah herşeyi hayırlısını versin diyerek söze başlıcam...her sorunuza yanıt verebilirim tahliller, hangi doktorlara gittiğim, neler söyledikleri, bu süreçte eşimin tahlil sonuçları vs. Şuan gittiğim doktoru tutarsız bulmaya başladığım için değiştirmek istiyorum .. İstanbul Küçükçekmece’de oturuyorum bana önerebileceğiniz doktor var mı? Öncelikli sorum bu
Alternatif tıp denediz mi mesela Rahim bölgesine denk gelen kısımdan arka taraftan hacamat vs. Gibi şeyler bir tanıdığım denedi bunu ve hayıt suyuda kullandığı ay hamile kaldı yine başka bir arkadaşına da tavsiye etmiş o da hacamat sonrası hamile kalmış.Denemekten zarar gelmez bence.
Canım bende 3 sene olucak Bebek bekliyorum tamamen sebepsizce inf. Asilama yaptırdım olmadı zaten aşılamanın tutma oranı max %15
Nacizane fikrim imkanın varsa hiç asilama uğraşma tüp bebek yaptır ben suan tüp bebek tedavisindeyim 1 hafta sonra transferim olucak insallah bu kez olur . Seni etkilemek istemem belkide asilama ile olur ama ben en iyi merkezde yaptırdım boşuna para harcamisim aşılamanın olasılığı cok dusuk defslarca çatlatma iğneleri ilaçlar kullandim ama yok olmayınca olmuyo
Alternatif tıp denediz mi mesela Rahim bölgesine denk gelen kısımdan arka taraftan hacamat vs. Gibi şeyler bir tanıdığım denedi bunu ve hayıt suyuda kullandığı ay hamile kaldı yine başka bir arkadaşına da tavsiye etmiş o da hacamat sonrası hamile kalmış.Denemekten zarar gelmez bence.
Yanlış bilgi vermeyeyim ama bel bölgesinin biraz aşağısı kuyruk sokumunun da yukarısı sanırım yine de siz onu bir araştırın yaptıran arkadaşım o şekilde söylemişti bana
Doğru mu bilmiyorum hayal mi bilmiyorum ağlarken bulanık mı gördüm dedim ama hala emin olamıyorum gerçekten var mı çizgi 4-5 dakika sonra bu görüntü oldu
Canım inşallah mucizen gelmiştir. Eğer gebeysen ve dr araştırırsan Zeytinburnu Avrasya Hastanesinde Dr.Gamze Baykan var. Kesinlikle tavsiye ederim. Güler yüzü ve samimiyeti yetiyor insana...