Merhaba hanımlar, Allah herşeyi hayırlısını versin diyerek söze başlıcam...her sorunuza yanıt verebilirim tahliller, hangi doktorlara gittiğim, neler söyledikleri, bu süreçte eşimin tahlil sonuçları vs. Şuan gittiğim doktoru tutarsız bulmaya başladığım için değiştirmek istiyorum .. İstanbul Küçükçekmece’de oturuyorum bana önerebileceğiniz doktor var mı? Öncelikli sorum bu
[/QUO
meraba rabbim en yakin zamnda anne olmayi tattirsin sorun sizde mi esinizde mi
Amin , tahlillere ve doktorların söylediğine göre ikimizde değil, sebepsiz
[/QUOTE
Aşılama gibi tüp bebek bir tedavi gördünüz müMerhaba hanımlar, Allah herşeyi hayırlısını versin diyerek söze başlıcam...her sorunuza yanıt verebilirim tahliller, hangi doktorlara gittiğim, neler söyledikleri, bu süreçte eşimin tahlil sonuçları vs. Şuan gittiğim doktoru tutarsız bulmaya başladığım için değiştirmek istiyorum .. İstanbul Küçükçekmece’de oturuyorum bana önerebileceğiniz doktor var mı? Öncelikli sorum bu
Dua ediyorum sınava tabii olduğumu düşünüyorum evet, çok yoruldum Ben... şuan ki doktorum bu ay 2 yumurtamın birden çatladığını söyledi her ay gebelik belirtisi gibi belirtiler yaşayıp gebe kalamamak öyle zorlaştı ki benim için ... adetime 3 gün var her ay belirtiler var ve sonuç yokOzaman tek care dua etmek yani gorunen o ki bir derdiniz yook olsa derman bulursunuz doktorlar gideersiniz inancina inanin dua edin
Elbette imtihan icindesiniz en kisa zamanda yuzunuz guler umarimDua ediyorum sınava tabii olduğumu düşünüyorum evet, çok yoruldum Ben... şuan ki doktorum bu ay 2 yumurtamın birden çatladığını söyledi her ay gebelik belirtisi gibi belirtiler yaşayıp gebe kalamamak öyle zorlaştı ki benim için ... adetime 3 gün var her ay belirtiler var ve sonuç yok
Şuan ki doktorum 4 aydır kendisine gidiyorum ayda 7 kere çağırıyor ve maalesef aşılama demeden direk tüp bebek deneyelim mi dedi ? Sence bu normal mi hiç bahsetmedi bana 28 kere gitmişim kendisine ilk aşılama deneyelim demesi gerekmez mi ? Daha 28 eşim 29 yaşındaAşılama gibi tüp bebek bir tedavi gördünüz mü
Yani ortada bir problem de yoksa önce aşılama demesi gerekirdş bencede. Benim 2 buçuk yılı geçti olmuyorŞuan ki doktorum 4 aydır kendisine gidiyorum ayda 7 kere çağırıyor ve maalesef aşılama demeden direk tüp bebek deneyelim mi dedi ? Sence bu normal mi hiç bahsetmedi bana 28 kere gitmişim kendisine ilk aşılama deneyelim demesi gerekmez mi ? Daha 28 eşim 29 yaşında
Maşallah ne güzel allahım hayırlı sağlıklı ömürler versin evladınıza. Bende o kürü yaptım ama olmadı benmMerhaba ben de 3 sene uğraştım. 2 aşılama yaptırdım tutmadi. Benim de sebepsiz infertiliteydi .çalışıyordum stresten olmuyor olabilir demişlerdi... İşten ayrıldım yaklaşık 6 ay sonra Tam artik ümidi kesmisken tup bebek yaptirmaya karar verdiğimiz dönemde hamile kaldım. Tüp bebek merkezi araştırıyordum... Kk de tarifini bulduğum çörek otu bal tarçın karışımı yapmistim... İsterseniz siz de deneyin yumurta çatlama probleminiz yoksa.... İnşallah en kısa sürede Rabbim size de nasip eder.
Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsinYani ortada bir problem de yoksa önce aşılama demesi gerekirdş bencede. Benim 2 buçuk yılı geçti olmuyor
MerhabaMerhaba ben de 3 sene uğraştım. 2 aşılama yaptırdım tutmadi. Benim de sebepsiz infertiliteydi .çalışıyordum stresten olmuyor olabilir demişlerdi... İşten ayrıldım yaklaşık 6 ay sonra Tam artik ümidi kesmisken tup bebek yaptirmaya karar verdiğimiz dönemde hamile kaldım. Tüp bebek merkezi araştırıyordum... Kk de tarifini bulduğum çörek otu bal tarçın karışımı yapmistim... İsterseniz siz de deneyin yumurta çatlama probleminiz yoksa.... İnşallah en kısa sürede Rabbim size de nasip eder.
Amin inşallah. İnşallah iyi bir doktor bulursunuz. Hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç inşallah doktorlara gerek kalmaz kendiliğinden olurRabbim sana da hayırlısıyla nasip etsinilk sorum bu yüzden doktor önerisi oldu , bana mantıksız ve tutarsız geldi başka şeylerde oldu ama şuan değiştirmek için İşine ve takibine güvenebileceğim bir doktor lazım
İnşallah sizde en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...Maşallah ne güzel allahım hayırlı sağlıklı ömürler versin evladınıza. Bende o kürü yaptım ama olmadı benm
İnşAllahİnşallah sizde en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?