5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün delilleri sunun mahkemede yinede ne koparirsanız kardır. Zor günler yasicaksiniz ama güçlü durun ve dirayetli durun sonrası aydınlık olur umarım sizin için .

Daha ne dusunuyorsunuz anlamiyorum. Bu adamdan ayrilirsaniz hayatiniz bundan kotu olmayacak. Size akil fikir diliyorum. Yazdiklarinizi kendiniz de okuyun lutfen. Bu kadar mi degersizsiniz siz. Hic bir kadin bunlari cekmek zorunda degil. Aileniz de arkanizda. Sakin geri donmeyin.

Durmuyorum boşanma açtım.Sorun sadece düzeni bozulan cocuklarimla bu süreci nasıl sağlıklı atlatanilirim.Adam çöreklendi eve ben kadın olup insann olacakmışım o evde yaşamak için.Evime asla dönme durumu yok.Çocukların bu düzene alışması zor olacak sadece

Çocuklar senden akıllı abla
Bir kadın hem de çocuklarıyla evden gider mi?
Erkek evden gider o kadar
Kocan adam değil ş.refsiz
Burda sana insanlar bunca akıl verdi, sen dinlememekre ısrar ettin. Bu işin böyle olacağı belliymiş zaten

Bu ne ya bu adam düzelir mi hiç yazık etmeyin kendinize .. pskolojisine ....tigim kadınlarda mı pskolojisini düzeltiyor?? İnanmayın lütfen defolsun gitsin..

Kandırmadı sizi. Kanmak istediniz. Ve sizin hastalıklarınızın sebebi kocanızın uçkurunu tutamayışı. İyi ki hıv olmamışsınız. Yoksa çocuklarınız annesiz kalabilirdi. Hiçbir zaman ne düzelcek ne de pişman olcak. Pisliğinde boğulcak. Ona sadece iyi aile babası imajı veriyosunuz. Çekilin kenara,boşanın.

Bu zamana kadar çocuklarınız için katlandığınızı söylediğiniz bu hayata yine onları bahane göstererek devam etmeyin artık.Kızınızda sizinle kalmaya devam edecekse,sizin şuanda ona sunabildiğiniz şartlara uyması gerektiğini ona anlatın.Evi terkedip çıktıysanız,elinizde kanıtlarınızda varsa, eşiniz olacak adamada yüklü tazminatlı bir boşanma davası açın.Sonrasında kuracağınız düzende kendinize ailenizden ayrı bir ev açarsınız.Çocuğun odası falanda o zaman olur zaten.Şimdi dik durup doğru adımlar atma zamanı.Kendinizi bu kadar ayak altına verdiğiniz yeter.Çocuklarınızda yarın büyüyüp kendi yollarını hayırlısı ile çizecekler inşallah.Onlara durumunuzu anlatın.Sizi anlayabilecek yaştalar artık.Özellikle oğlunuz size destek olacak,kardeşinede yeni düzene uyum sağlarken yardımcı olacaktır.Ama,lütfen kendi cesaretsizliğinize çocukları bahane göstermeyin.

Bu ne ya bu adam düzelir mi hiç yazık etmeyin kendinize .. pskolojisine ....tigim kadınlarda mı pskolojisini düzeltiyor?? İnanmayın lütfen defolsun gitsin..
.
İste o gitmedi bu hayatı kabul etmiyorsun bana kadınlık etmiyorsun diye,beni cıkardı kovdu evden güya benim burnum sürtüp geri dönecekmişim.

Avukatınız yok mu? Dava sürecinde ortak konutun size ve çocuklarınıza tahsis edilmesini talep edin.

Haklısınız teşekkürler.Ama tazminat açıp nafaka talep edebilecegim bir durumu yok maalesef.İflas ettiği dönemlerde mal varlığını uzerinden başkalarına devretti.Resmi olarak çalışıyor bile görünmüyor.Maddi boyutu zor biraz.Maddiyat görünürde var evet ama resmiyette işsiz beş parasız biri

Hayat kadınları kısmını okuduktan sonra son cümlenizin böyle olacağını tahmin ettim. Bu adamdan boşanmayarak her pisliği kabul etmişsiniz zaten. Hastalık kapmayı da. Gururunuz herşeyin önüne nasıl geçemedi? Nasıl bu kadar kişiyle aldatılmayı kabul edebildiniz? Nasıl sağlığınızı riske attınız? Hayat kadınlarıyla birlikte olduğunu duyduktan sonra?

Hala bosanmamak için kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz adama gelmiş ama laf olsun diye sonra da ben daha arama bundan sonrası sende demiş üstelik hastalık kapmissiniz boşanma davası açın aldatildiginiz için tazminat talep edin ayrıca size hastalık bulaştığı için .bu adamın tutulur yani kalmamış böyle adamların suratına tukurmek istiyorum haysiyet yoksunu

3 yıl önceki mesajı okumuşsunuz yeni attığım mesajları olursanız boşaniyoruz zaten.Simdi sorun evinden düzeninden ayrılan çocuklarımın bu süreci nasıl atlatacagi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…