Selam bayanlar;
3 yıl sonra yine burdayım.Hepinize sonsuz teşekkür ederim öneri destek ve fikirleriniz için.
Ama maalesef bu bitmiş evliliğe o zamanlar bir şans daha verdim ve zaten bitmiş olan bu evliliğime geri döndüm
Yıkmak istemedim.Çocuklar için özellikle bir kez daha şans vermek istedim.İşyerimi de o ayrı olduğum dönemde kapattım maalesef.
Barıştıktan sonra ilk yıl,iyi geçti güvensizlik olsa da şiddet ya da rencide edici tavırları yoktu.
Ama yaklaşık bir yıl sonra arabasında gizli bir bölmede tesadüfen karşıma çıkan gizli telefonunundan mesajlasmalar görüşmeler görünce hicbirseyin düzelmedigini düzelmeyecegini maalesef anladim.
Ama en azından çocuklarım biraz daha büyüyünceye kadar artık onun bu rezil hayatıyla ilgilenmeme kararı aldım.Onu takmama kararı aldım ve onun bu yaşantıyla başbaşa bıraktım,iki fazla yedim iki fazla giydim iki fazla gezdim.Kurslara halk oyunu gruplarına gittim.Sinavi kazanıp üniversiteye kaydoldum dışardan.Kendimi geliştirdim.Ne hali varsa görsün dedim.Ama son 6 aydır,araştırmadan önüme kendiliğinden düşen ahlaksızlıkları yüzünden müthiş soğudum,yanına yatamaz yüzüne gülemez oldum.Ben yapamıyorum böyle gitsin bu evlilik ev arkadaşı gibi yaşayalım dedim.Bu kadar uçkuruna düşkün bana takıntılı güya beni deli gibi seven adam durur mu aynı evde yabancı gibi.Tabi ki durmaz.Bana kadınlık edeceksin.Yüzüme güleceksin dedi durdu.Ben de yapamıyorum ben kadınlık, bir yere gitmem sen git bu evden dedim durdum.O da ben gitmeyeceğim.Sen gideceksin o burnun sürtülecek tıpış tıpış geri geleceksin dedi durdu.
Tam bir ay sen gideceksin dedi durdu.En son yine bir kavga anında kızım evde değildi 17 yaşındaki oğlum vardı.Tuttu kolumdan çık bu evden dedi.Oğlum da yürü anne yeter artık deli misin sen dedi.Ve çıktık geldik anneannemizin evine.Ve bu sefer boşanmayı açtım.Kesinlikle bitti tek sıkıntım,oğlum da varsa evini odasını isteyen burada rahat edemiyorum,evimi istiyorum,siz anlaşamıyorsaniz benim suçum ne, babam gitsin madem evden diyen 13 yaşındaki kızım.Onu kaybetmekten psikolojisini bozmaktan endişe ediyorum sadece.Evlilikle ilgili herşey bitti şimdi kızım tek derdim.Oglum daha makûl ve aklı başında.Simdi sizden tek isteğim çocuklarımı kaybetmeden daha az etkiyle onları bu işe nasıl adapte ederim.Annanne de biraz otoriter maalesef.Şimdi tek sıkıntım bu,yani çocuklarımın bozulan düzeni, bitmiş olan evlilik değil yani.