- 21 Temmuz 2016
- 1.603
- 2.138
- 63
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek maalesef... kafaniniza silah dayayan mi var bosanmayacaksanizMaalesef
Şimdi iyice kizacaksiniz bana.Annem bu benim ilk açtığım postta bahsettiğim ayrılık döneminde,Sıfır bir daire alıp dayadı döşedi sifir herseyini.Gelinlerle alt üst olmasın kafası ağrımasın diye.Bir de durduğu ev o zaman sobali idi.Cocuklar alisik sikintiya girmesinler diye,sifir doğalgazlıdaire aldi kadin.Ben salak bu adama geri dönünce biraz kaldı yalnız başına (babam yok) sonra gelinlerin olduğu aile apartmanındaki evini bozmamisti.Bu evin anahtarini bana da verip geri gitti oraya.Simdi bu sıfır olan evi kiraya mi versem satsam mi kışın geri mi gelsem diye düşünüyor.Yani kisacasi,şu an evime 10 dakika yürüme mesafesinde istediğim zaman kapısını açıp durabilecegim dayalı döşeli boş bir ev var.Aile apartmanı dediğim evimizde de birinci kat benim.3 katinda annem erkek kardeslerim var,bir katında kiracı orası benim iste.Anneminkirasını verdiği.Aslinda ev düzen var.Hatta annem çift maaşli,kartın birini de sana veririm diyor ama ben acı cekmeye alıştım evet haklısıniz.Mustehak bana...
Keşke herşey koca bir yalan olsa keskeKonu ilk olarak 2015 te açılmış ama ben o zamandan beri konu sahibinin insanları kandırdığını düşünmeye başladım. Canı sıkıldıkça konuyu hortlatıp milletle dalga geçip gülüyor.
Bu yazdıklarının başka açıklaması yok çünkü.
Sağlığınız iyi değil ama farkında değilsiniz, çocuklarınizda sizin gibi bir hayat yasayacak maalesef...Keşke herşey koca bir yalan olsa keske
Keşke herşey koca bir yalan olsa keske
Bu kadar imkan sağlayan bir annem olsa o adamın yanında 2 sn ye durmam. Kaç senelik evlisiniz çocuklarınız büyüktür anlar sizi. Ayrıca elin adamının kahrını çekeğime annemin kahrını çekerim. İlginçsiniz.Şimdi iyice kizacaksiniz bana.Annem bu benim ilk açtığım postta bahsettiğim ayrılık döneminde,Sıfır bir daire alıp dayadı döşedi sifir herseyini.Gelinlerle alt üst olmasın kafası ağrımasın diye.Bir de durduğu ev o zaman sobali idi.Cocuklar alisik sikintiya girmesinler diye,sifir doğalgazlıdaire aldi kadin.Ben salak bu adama geri dönünce biraz kaldı yalnız başına (babam yok) sonra gelinlerin olduğu aile apartmanındaki evini bozmamisti.Bu evin anahtarini bana da verip geri gitti oraya.Simdi bu sıfır olan evi kiraya mi versem satsam mi kışın geri mi gelsem diye düşünüyor.Yani kisacasi,şu an evime 10 dakika yürüme mesafesinde istediğim zaman kapısını açıp durabilecegim dayalı döşeli boş bir ev var.Aile apartmanı dediğim evimizde de birinci kat benim.3 katinda annem erkek kardeslerim var,bir katında kiracı orası benim iste.Anneminkirasını verdiği.Aslinda ev düzen var.Hatta annem çift maaşli,kartın birini de sana veririm diyor ama ben acı cekmeye alıştım evet haklısıniz.Mustehak bana...
18 yıllık evliyim,çocuklar yaslari 17 oglum 13 kızımBu kadar imkan sağlayan bir annem olsa o adamın yanında 2 sn ye durmam. Kaç senelik evlisiniz çocuklarınız büyüktür anlar sizi. Ayrıca elin adamının kahrını çekeğime annemin kahrını çekerim. İlginçsiniz.
Kesinlikle katılıyorum.Bu konu fake ablada aklinca dalga geçiyor.Mesajlara verdigi cevaplar dalga gecer cinsten.Zekadan yoksun cevaplar.Milletle dalga geçmeye ben olsam utanırdım biraz.AYIP...Konu ilk olarak 2015 te açılmış ama ben o zamandan beri konu sahibinin insanları kandırdığını düşünmeye başladım. Canı sıkıldıkça konuyu hortlatıp milletle dalga geçip gülüyor.
Bu yazdıklarının başka açıklaması yok çünkü.
Madem aileniz bu kadar destek geri dönün böyle evlilik olmaz,eviniz varmış,kira geliriniz varmış ekstra olarak diğer evinde oturur öbür evin kirasını alırsın,annenin çift maaşıda birisi babanızdan bağlanmıştır oda size bağlanır boşanırsanız ve kadın kendisi teklif etmiş sana vereyim diye gül gibi geçinirsiniz,çocuklarınla tazminat nafaka da alırsınız.18 yıllık evliyim,çocuklar yaslari 17 oglum 13 kızım
Vallahi billahi kuranı kerim üzerine yemin ederim ki eksiği var fazlası yok.Zekadan yoksun cevaplar değil.Caresizlik.Yada gerçekten hastayım.Ama inanın hiç olmadığı kadar gerçekKesinlikle katılıyorum.Bu konu fake ablada aklinca dalga geçiyor.Mesajlara verdigi cevaplar dalga gecer cinsten.Zekadan yoksun cevaplar.Milletle dalga geçmeye ben olsam utanırdım biraz.AYIP...
Çarpıldınız mı???Vallahi billahi kuranı kerim üzerine yemin ederim ki eksiği var fazlası yok.Zekadan yoksun cevaplar değil.Caresizlik.Yada gerçekten hastayım.Ama inanın hiç olmadığı kadar gerçek
Aklım almıyor nasıl yüz yüze bakıyorsunuz bu adamla?Vallahi billahi kuranı kerim üzerine yemin ederim ki eksiği var fazlası yok.Zekadan yoksun cevaplar değil.Caresizlik.Yada gerçekten hastayım.Ama inanın hiç olmadığı kadar gerçek
İnanmak zorunda değilsiniz ama siz yine de dua edin bana kurtulmak içinÇarpıldınız mı???