Konuyu okuyunca hayretlere düştüm. Baktım tarih eski kurtulmustur dedim sonra bi baktım yoruma hala ayrilmamis. Hatta ayrılmayı düşünmüyor, parayı sağa sola harciyorum onun inadına der gibi aynı yatakta yatiyoruz ama çoğu zaman ayrı yatıyoruz diyosun. Tek laf edilir Allah ikinizi de ıslah etsin
Amin. Evet hersey bizler icin ama Afedersiniz kocamin başka bir yataktan çıkıp evime geldiğini bilmek o evi terketmek için bir sebep. Belki konu sahibi evden gidemeyecek halde diye düşündüm ama ailesine destekcisiymis. Allah ıslah etsin evimizden yuvamizdan uzak tutsun böyle adamlardanDuam o ki insallah bizim çocuklarımız o ailede buyuyen cocuklarla karsilasmasin
Elbette yazık ogluna kızina ama, dusunsenize böyle bir babasi olan oglan onun gibi olur
Kiz desen annesini ornek alır
Insallah başkalarını yakmazlar
Neyse kocan illaki birinde karar vericek.o zaman o boşar seni sen beklemeye devam et.
Haklısınız ne diyeyim.Ama bir kez daha okursanız yazdıklarımı benim ne demek istediğimi anlayacaksınız.Oglum bu kadar detaylı bilmiyor ki babasının pisliklerini.Nasil anlatayım böyle.Ustelik babayla çocukların arasi müthiş iyi.Adam ağır hasta sadece.Ahlak hastasi.Eve zararı yok.
Bence eşinden ziyade senin psikolojik sorunların var gidip bi an önce tedavi olmalısın yoksa hangi sağlıklı düşünen insan böyle bi ortamda yıllarca kalabilir...Teşekkürler.Yani ara ara evet oluyor birliktelik ama işte öylesine.O istediği için Yani ben de şu korku var,daha çok kötüye giderse,acaba zorla da olsa elimde tutmaya çalışsam mi,istemesem de.Cunku hatalarının sebebinin ben olduğunu söylüyor ara sıra.Ben de kendimi suçlu hissediyorum bazen.Halbuki kendi bozuk biliyorum.Ben akşam sabah yataktan çıkmasam afedersiniz yine yapacak yapacağını biliyorum ama bu düşünceyi de atamiyorum
Şaka gibi di mi ?Eve zararı mı yok????
Eşin ağır hasta değil, ne yaparsam yapayım çaldığım kapıyı açan beni her halimle kabul eden bir kadın var diye düşünüp dışarda bekar hayatı yaşayan evde evliymiş gibi davranan bir erkek. Ağır hasta olup tedavi olması gereken sensin bence. Acilen yardım almalısın!!
Delirmek üzereyim.Daha dün yine eve geç geldi ıslak saçlar ile.Fabrikada kuyuya kablo salladım.Toz okdu saçım basım yikandiim dedi.Tmm olabilir fabrikada duş var arada alıyor olabilir dedim ama 6.his işte ,yok dedim kim vardı yanında elektrikçi bilmem kim vardı.İyi dedim ara duyacağım yanindamiydin degilmiydin.Basladu küfür hakaret senden biktim,bana güven artık,lanet olsun,hastasın sen demedigi kalması çekti gitti.Ben de o adami gizliden aradm.Abi benim esimin kim oldugu onemli degil akdam şu saatlerde nerdeydin dedim.Adam bir iki mirin kirin etti.Evdeydim dedi.Anladim bi bok yemus yine.Bunu da yuzune vurunca temelli delirdi.Bosayacakmis beni.Sizofrenmisimben.Rezil ediyormusum onu,arayıp da milleti.Eve geldi kapıları yumrukladi yıktı ortalığı ben o asonsorle cikarken yangın merdiveninden kactim.Bir saat arkdasim catdakta oturdum eve ciktim.Mesaj atmış lanet olsun sen gibi kadına,cehennem olun o evden,ben gelmiyecegim.Bosayacagim deyip her yerden engellemiş an itibariyle.Tmm lanet olsun dedim eşyalarmi topluyorum yalnız bu çocuklara böyle detaylı anlatamıyorum sorun bu.Yardim edin oğlum anne sen herşeyi buyutuyorsun dedi çarptı kapısını,kızım ne zararı var babamın dedi çarptı kapısıni,cuma tatil için hazırlık yapmışlardı aylardır,kız ağlıyor bıktım sizden diye,ne yapacağım sasirdimmVallahi 7.kaattayim.Asagiya at kurtul kendini diyor seytan
Git kocandan özür dile, biraz kadın ol adamı delirtme
Amaaaaaan.Delirmek üzereyim.Daha dün yine eve geç geldi ıslak saçlar ile.Fabrikada kuyuya kablo salladım.Toz oldu saçım basıb yikandim dedi.Tmm olabilir fabrikada duş var arada alıyor, olabilir dedim ama 6.his işte ,yok dedim kim vardı yanında elektrikçi bilmem kim vardı.İyi dedim ara duyacağım yanindamiydin degilmiydin.Basladı küfür hakaret senden biktim,bana güven artık,lanet olsun,hastasın sen demedigi kalması çekti gitti.Ben de o adami gizliden aradim.Abi benim esimin kim oldugu onemli degil aksam şu saatlerde nerdeydin dedim.Adam bir iki mirin kirin etti.Evdeydim dedi.Anladim bi bok yemis yine.Bunu da yuzune vurunca temelli delirdi.Bosayacakmis beni.Sizofrenmisim ben.Rezil ediyormusum onu,arayıp da milleti.Eve geldi kapıları yumrukladi yıktı ortalığı ben o asonsorle cikarken yangın merdiveninden kactim.Bir saat arkada cardakta ev terliklerimle oturdum sonra eve ciktim.Mesaj atmış lanet olsun sen gibi kadına,cehennem olun o evden,ben gelmiyecegim.Bosayacagim deyip her yerden engellemiş an itibariyle.Tmm lanet olsun dedim eşyalarimi topluyorum simdi,yalnız bu çocuklara böyle detaylı anlatamıyorum sorun bu.Yardim edin ne olir!Oğlum anne sen herşeyi buyutuyorsun dedi çarptı kapısını,kızım ne zararı var babamın dedi çarptı kapısıni,cuma tatil için hazırlık yapmışlardı aylardır,kız ağlıyor bıktım sizden diye,ne yapacağım sasirdimm.Vallahi 7.kattayim.Asagiya at kurtul kendini diyor seytan,anlatamam ki bu kadar detaylı bunu cocuklara
iinanmayacaksıiz ama çocukların yanında bu şiddetli kavgalar olmuyor .Uzun zamandır da ilk defa böyle patlak verdik zaten onlarda evde yoktu.Ama anlamıyorlar delirecegimAmaaaaaan.
Çocuklar da anlama sorunu yok degil mi ? Hani varsa ciddi sıkıntı doktora götürün, yoksa aksi mümkün degil.
Bu kadar olay oluyor o evde ruhları duymuyor.
Yaw evdeki 10 yasındaki kızım kocam bana seni seviyorum hatun dese diger odadan duyup babaaaaaa ya beniiiiii ? diyerek geliyor ama sizin evde kopan kıyamete çocuklar anneeeeğğğ abartıyorsun diyor he mi ?
He....
Anladım.
Ayrıca o bahsettiginiz elektrkçi bilmem kimin numarası sizde nasıl var ?Delirmek üzereyim.Daha dün yine eve geç geldi ıslak saçlar ile.Fabrikada kuyuya kablo salladım.Toz oldu saçım basıb yikandim dedi.Tmm olabilir fabrikada duş var arada alıyor, olabilir dedim ama 6.his işte ,yok dedim kim vardı yanında elektrikçi bilmem kim vardı.İyi dedim ara duyacağım yanindamiydin degilmiydin.Basladı küfür hakaret senden biktim,bana güven artık,lanet olsun,hastasın sen demedigi kalması çekti gitti.Ben de o adami gizliden aradim.Abi benim esimin kim oldugu onemli degil aksam şu saatlerde nerdeydin dedim.Adam bir iki mirin kirin etti.Evdeydim dedi.Anladim bi bok yemis yine.Bunu da yuzune vurunca temelli delirdi.Bosayacakmis beni.Sizofrenmisim ben.Rezil ediyormusum onu,arayıp da milleti.Eve geldi kapıları yumrukladi yıktı ortalığı ben o asonsorle cikarken yangın merdiveninden kactim.Bir saat arkada cardakta ev terliklerimle oturdum sonra eve ciktim.Mesaj atmış lanet olsun sen gibi kadına,cehennem olun o evden,ben gelmiyecegim.Bosayacagim deyip her yerden engellemiş an itibariyle.Tmm lanet olsun dedim eşyalarimi topluyorum simdi,yalnız bu çocuklara böyle detaylı anlatamıyorum sorun bu.Yardim edin ne olir!Oğlum anne sen herşeyi buyutuyorsun dedi çarptı kapısını,kızım ne zararı var babamın dedi çarptı kapısıni,cuma tatil için hazırlık yapmışlardı aylardır,kız ağlıyor bıktım sizden diye,ne yapacağım sasirdimm.Vallahi 7.kattayim.Asagiya at kurtul kendini diyor seytan,anlatamam ki bu kadar detaylı bunu cocuklara
iinanmayacaksıiz ama çocukların yanında bu şiddetli kavgalar olmuyor .Uzun zamandır da ilk defa böyle patlak verdik zaten onlarda evde yoktu.Ama anlamıyorlar delirecegim
Hanımefendi blöf yaptı al ara diye attı telefonunu önüme.Aramam arayamam sandı.Bende aldım kaydettim telefonuma.Arayacagimi asla tahmin etmiyordu çünkü.Zaten sonradan aradım diye delirdi.Vereyim numarayı sizde arayın,özelden bir bayan arayıp akşam nerede olduğunuzu sordu mu deyin adama.Ciddi atayım özelden.Hersey doğru hiç olmadığı kadarAyrıca o bahsettiginiz elektrkçi bilmem kimin numarası sizde nasıl var ?
Eşimden aradım diyecek olsanız eşiniz zaten o an telefonu almadan çekip gitmez bu na mumkün nereden buldunuz da aradınız cidden ?
Bilmiyorum kaç kadının telefonunda eşlerinin çalışma arkadaşlarının telefonları olur.
Peki..Hanımefendi blöf yaptı al ara diye attı telefonunu önüme.Aramam arayamam sandı.Bende aldım kaydettim telefonuma.Arayacagimi asla tahmin etmiyordu çünkü.Zaten sonradan aradım diye delirdi.Vereyim numarayı sizde arayın,özelden bir bayan arayıp akşam nerede olduğunuzu sordu mu deyin adama.Ciddi atayım özelden.Hersey doğru hiç olmadığı kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?