5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu yazmayın bari buralara, sanki kendim yaşıyormuşum gibi sinirleniyorum.

Allahım çocuğuma, kardeşime, sevdiklerime asla böyle seyler yaşatmasın.

Bizim onurumuzu, gururumuzu, serefimizi böylesine ayaklar altına aldırmasin.

Insallah sizin gibi biri asla benim hayatımda olmaz

Konuyu okuyunca hayretlere düştüm. Baktım tarih eski kurtulmustur dedim sonra bi baktım yoruma hala ayrilmamis. Hatta ayrılmayı düşünmüyor, parayı sağa sola harciyorum onun inadına der gibi aynı yatakta yatiyoruz ama çoğu zaman ayrı yatıyoruz diyosun. Tek laf edilir Allah ikinizi de ıslah etsin

Duam o ki insallah bizim çocuklarımız o ailede buyuyen cocuklarla karsilasmasin

Elbette yazık ogluna kızina ama, dusunsenize böyle bir babasi olan oglan onun gibi olur

Kiz desen annesini ornek alır

Insallah başkalarını yakmazlar

Merak ettim de bosanmaniz için daha ne olması gerekiyor?
Çünkü kaç defa aldatılmışsınız şiddette görmüşsünüz.Eee daha neyi bekliyorsunuz.

Konu eskiymis bu arada

Amin. Evet hersey bizler icin ama Afedersiniz kocamin başka bir yataktan çıkıp evime geldiğini bilmek o evi terketmek için bir sebep. Belki konu sahibi evden gidemeyecek halde diye düşündüm ama ailesine destekcisiymis. Allah ıslah etsin evimizden yuvamizdan uzak tutsun böyle adamlardan

Eve zararı mı yok????
Eşin ağır hasta değil, ne yaparsam yapayım çaldığım kapıyı açan beni her halimle kabul eden bir kadın var diye düşünüp dışarda bekar hayatı yaşayan evde evliymiş gibi davranan bir erkek. Ağır hasta olup tedavi olması gereken sensin bence. Acilen yardım almalısın!!

Bence eşinden ziyade senin psikolojik sorunların var gidip bi an önce tedavi olmalısın yoksa hangi sağlıklı düşünen insan böyle bi ortamda yıllarca kalabilir...

Şaka gibi di mi ?
Eve zararı yok dediği kocası hiv virusu bulaştırıyor.
Ama zararı yok eve.
Zararı nasıl olur onun mantıgıyla diyeyim size.
Çocuklarını dövmüyor.
Aşırı para saçıyor.
Yedigi önünde yemediği arkasında :)
Arka planda psikolojisi bozuk ve bedenen hasta edilen bir kadın olarak çocuklarından çaldıgı iyi aile ortamı ve saglıklı bir anne ile kaliteli vakit geçirememek ona göre kesinlikle sorun değil.
Bu eve verilen bir zarar değil ona göre.
Ev dedigi şeyler maddi ve sadece çocuklarına iyi davranmasından ibaret.
Yahu yazmayayım diyorum ama.
40 türlü kadının koynundan çıkıp çıkıp gelen bir babanın yetişmesinde ufakta olsa katkıda bulundugu bu çocuk/çocuklar evlendiginde nasıl bir eş olup eşine ve çocuklarına davranacak farkında degil miyiz ?
Yok çocuklarım için boşanmıyorum, yok annemin kahrını çekemem, yok ben şimdi değil ileride boşanacagım.
Be abla sen aldatılmanın nirvanasında dolaşmış kadınsın o haldeyken boşamadıgın herifi neden 2 sene sonra boşayasın ki ?
Aç mısın ?
Yooo !
Çaresiz misin ?
Yooo !
Ailen mi arkanda değil ?
Yooo !
Annemi çekemem diyorsun .
İyi de kocasını çeken kadınsın sen abla, annen kocanın yanında 40 tas hamam suyuyla yıkanmış elleri öpülesi bir kadın.
Neyi varmış çekilmeyecek ?
Kadın o kocaya ragmen 150 bin tl verip geri bile alamamış, evinin kirasını sana verip zorda kalmaman için çaba göstermiş, çık gel ben size bakarım yeter ki bu herifi çekme diye neredeyse yalvarmış, bir ayaklarını öpmediği kalmış (belki de öpmüştür, bilemiyorum)
Nedir yani ?
Burada eşinden kurtulmak için ailesinin desteğine muhtaç olup çaresizliginden boşanamayan kadınlar en ufak ışık görse koşa koşa gidecekken, senin derdin ne ?
Lütfen kusura bak ! bahanelerinin hepsi birbirinden beter.
Neresinden tutsan elinde kalıyor.
ALLAH kurtarsın diyoruz ya.
Allah aklı fikri niye vermiş ?
Kullan diye.
Kullanmayana ne etsin ALLAH ?

Delirmek üzereyim.Daha dün yine eve geç geldi ıslak saçlar ile.Fabrikada kuyuya kablo salladım.Toz oldu saçım basıb yikandim dedi.Tmm olabilir fabrikada duş var arada alıyor, olabilir dedim ama 6.his işte ,yok dedim kim vardı yanında elektrikçi bilmem kim vardı.İyi dedim ara duyacağım yanindamiydin degilmiydin.Basladı küfür hakaret senden biktim,bana güven artık,lanet olsun,hastasın sen demedigi kalması çekti gitti.Ben de o adami gizliden aradim.Abi benim esimin kim oldugu onemli degil aksam şu saatlerde nerdeydin dedim.Adam bir iki mirin kirin etti.Evdeydim dedi.Anladim bi bok yemis yine.Bunu da yuzune vurunca temelli delirdi.Bosayacakmis beni.Sizofrenmisim ben.Rezil ediyormusum onu,arayıp da milleti.Eve geldi kapıları yumrukladi yıktı ortalığı ben o asonsorle cikarken yangın merdiveninden kactim.Bir saat arkada cardakta ev terliklerimle oturdum sonra eve ciktim.Mesaj atmış lanet olsun sen gibi kadına,cehennem olun o evden,ben gelmiyecegim.Bosayacagim deyip her yerden engellemiş an itibariyle.Tmm lanet olsun dedim eşyalarimi topluyorum simdi,yalnız bu çocuklara böyle detaylı anlatamıyorum sorun bu.Yardim edin ne olir!Oğlum anne sen herşeyi buyutuyorsun dedi çarptı kapısını,kızım ne zararı var babamın dedi çarptı kapısıni,cuma tatil için hazırlık yapmışlardı aylardır,kız ağlıyor bıktım sizden diye,ne yapacağım sasirdimm.Vallahi 7.kattayim.Asagiya at kurtul kendini diyor seytan,anlatamam ki bu kadar detaylı bunu cocuklara

Son düzenleme:

Git kocandan özür dile, biraz kadın ol adamı delirtme

Amaaaaaan.
Çocuklar da anlama sorunu yok degil mi ? Hani varsa ciddi sıkıntı doktora götürün, yoksa aksi mümkün degil.
Bu kadar olay oluyor o evde ruhları duymuyor.
Yaw evdeki 10 yasındaki kızım kocam bana seni seviyorum hatun dese diger odadan duyup babaaaaaa ya beniiiiii ? diyerek geliyor ama sizin evde kopan kıyamete çocuklar anneeeeğğğ abartıyorsun diyor he mi ?
He....
Anladım.

iinanmayacaksıiz ama çocukların yanında bu şiddetli kavgalar olmuyor .Uzun zamandır da ilk defa böyle patlak verdik zaten onlarda evde yoktu.Ama anlamıyorlar delirecegim

Ayrıca o bahsettiginiz elektrkçi bilmem kimin numarası sizde nasıl var ?
Eşimden aradım diyecek olsanız eşiniz zaten o an telefonu almadan çekip gitmez bu na mumkün nereden buldunuz da aradınız cidden ?
Bilmiyorum kaç kadının telefonunda eşlerinin çalışma arkadaşlarının telefonları olur.

Hanımefendi blöf yaptı al ara diye attı telefonunu önüme.Aramam arayamam sandı.Bende aldım kaydettim telefonuma.Arayacagimi asla tahmin etmiyordu çünkü.Zaten sonradan aradım diye delirdi.Vereyim numarayı sizde arayın,özelden bir bayan arayıp akşam nerede olduğunuzu sordu mu deyin adama.Ciddi atayım özelden.Hersey doğru hiç olmadığı kadar

Peki..
Sonuç ?
Yani ne yapacaksınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…