Eve zararı mı yok????
Eşin ağır hasta değil, ne yaparsam yapayım çaldığım kapıyı açan beni her halimle kabul eden bir kadın var diye düşünüp dışarda bekar hayatı yaşayan evde evliymiş gibi davranan bir erkek. Ağır hasta olup tedavi olması gereken sensin bence. Acilen yardım almalısın!!
Şaka gibi di mi ?
Eve zararı yok dediği kocası hiv virusu bulaştırıyor.
Ama zararı yok eve.
Zararı nasıl olur onun mantıgıyla diyeyim size.
Çocuklarını dövmüyor.
Aşırı para saçıyor.
Yedigi önünde yemediği arkasında :)
Arka planda psikolojisi bozuk ve bedenen hasta edilen bir kadın olarak çocuklarından çaldıgı iyi aile ortamı ve saglıklı bir anne ile kaliteli vakit geçirememek ona göre kesinlikle sorun değil.
Bu eve verilen bir zarar değil ona göre.
Ev dedigi şeyler maddi ve sadece çocuklarına iyi davranmasından ibaret.
Yahu yazmayayım diyorum ama.
40 türlü kadının koynundan çıkıp çıkıp gelen bir babanın yetişmesinde ufakta olsa katkıda bulundugu bu çocuk/çocuklar evlendiginde nasıl bir eş olup eşine ve çocuklarına davranacak farkında degil miyiz ?
Yok çocuklarım için boşanmıyorum, yok annemin kahrını çekemem, yok ben şimdi değil ileride boşanacagım.
Be abla sen aldatılmanın nirvanasında dolaşmış kadınsın o haldeyken boşamadıgın herifi neden 2 sene sonra boşayasın ki ?
Aç mısın ?
Yooo !
Çaresiz misin ?
Yooo !
Ailen mi arkanda değil ?
Yooo !
Annemi çekemem diyorsun .
İyi de kocasını çeken kadınsın sen abla, annen kocanın yanında 40 tas hamam suyuyla yıkanmış elleri öpülesi bir kadın.
Neyi varmış çekilmeyecek ?
Kadın o kocaya ragmen 150 bin tl verip geri bile alamamış, evinin kirasını sana verip zorda kalmaman için çaba göstermiş, çık gel ben size bakarım yeter ki bu herifi çekme diye neredeyse yalvarmış, bir ayaklarını öpmediği kalmış (belki de öpmüştür, bilemiyorum)
Nedir yani ?
Burada eşinden kurtulmak için ailesinin desteğine muhtaç olup çaresizliginden boşanamayan kadınlar en ufak ışık görse koşa koşa gidecekken, senin derdin ne ?
Lütfen kusura bak ! bahanelerinin hepsi birbirinden beter.
Neresinden tutsan elinde kalıyor.
ALLAH kurtarsın diyoruz ya.
Allah aklı fikri niye vermiş ?
Kullan diye.
Kullanmayana ne etsin ALLAH ?