- 2 Ağustos 2018
- 2.722
- 7.353
- 158
Eşiniz hasta hanfendi siz evde her bakımdan onun istediginide yapsanız o tatmin olmayacak resmen sex bağımlısı eşiniz .size çok üzüldüm acıdım sanmayın ama çok üzüldüm .bende seni aldaticam deseniz ne yapar yıkar kesin ortalığı pislik lütfen lütfen lütfen madem bosanmayacaksaniz kendinizi güvenceye almaya çalışın ve bu berbat hayattan kurtulmaya çalışın .bazı hastalıklar sadece cinsel yola değil bir kesik yara kan ornegindende bulaşır .bu adam yrn birgün o korumaya çalıştığınız evlatlarinizada bu hastalığı bulastirirsa lütfen konuya birde bu tarafından bakın .küçücük bir el havlusuna bulasan kan yara izinden bile bulaşır bu hastalıklar biliyorsunuz. O zaman keşke evlatlarim için kurtulsaydim demek zorunda kalmazsiniz umarım .tekrar söylüyorum sizi yargilamiyorum acımiyorum ama kızıyorum çünkü bence sizde bu adama bagimlisiniz sevmeseniz bile.Teşekkürler.Yani ara ara evet oluyor birliktelik ama işte öylesine.O istediği için Yani ben de şu korku var,daha çok kötüye giderse,acaba zorla da olsa elimde tutmaya çalışsam mi,istemesem de.Cunku hatalarının sebebinin ben olduğunu söylüyor ara sıra.Ben de kendimi suçlu hissediyorum bazen.Halbuki kendi bozuk biliyorum.Ben akşam sabah yataktan çıkmasam afedersiniz yine yapacak yapacağını biliyorum ama bu düşünceyi de atamiyorum
Evet bosanmamis halaKonu 2015 te acilmis ve simdi cortlamis. Bir gelisme mi var acaba?
Senin gibi kadinlara acimiyorum iyi yapmis o asagilik kocam! Dedigin igrenc yaratik tan hala vazgecemiyorsun.ve bu yaratikla aldatuldigin halde birde ayni yataga girdin.yazik vallahi yazik hicmi gurur yok sizde ya.adam bildigin or.....pularla dusup kalkiyor resme sapik.nasil bir mide ya tobe var dimi sizin gibiler.cocuklarinia kiyamiyorsun yok arkasina siginiyorsun o cocuk masali na kendin inandirirsin ancak.hastalim kapmissin birde bence sen normal degilsin hastasin.sana deyilde o cocuklara acidim seni. Neyine acinir ya..sizin gibi kadinlar toplumun yuz karasi yaziklar olsun.....
Haklısınız.Ama çocuklarım anneannesiyle normal zamanda bile biraraya geldiklerinde çok karışıyor çok azarlıyor diye şikayet ediyorjar.Mecburen,şimdi bile çıkıp gitsem ilk etapta annemle oturacagim ve çocuklar da gelecek benimle.Ve annemle olan ilişkileri aynı evde daha kötü olacak ve beni sorumlu tutacaklar.Eşiniz hasta hanfendi siz evde her bakımdan onun istediginide yapsanız o tatmin olmayacak resmen sex bağımlısı eşiniz .size çok üzüldüm acıdım sanmayın ama çok üzüldüm .bende seni aldaticam deseniz ne yapar yıkar kesin ortalığı pislik lütfen lütfen lütfen madem bosanmayacaksaniz kendinizi güvenceye almaya çalışın ve bu berbat hayattan kurtulmaya çalışın .bazı hastalıklar sadece cinsel yola değil bir kesik yara kan ornegindende bulaşır .bu adam yrn birgün o korumaya çalıştığınız evlatlarinizada bu hastalığı bulastirirsa lütfen konuya birde bu tarafından bakın .küçücük bir el havlusuna bulasan kan yara izinden bile bulaşır bu hastalıklar biliyorsunuz. O zaman keşke evlatlarim için kurtulsaydim demek zorunda kalmazsiniz umarım .tekrar söylüyorum sizi yargilamiyorum acımiyorum ama kızıyorum çünkü bence sizde bu adama bagimlisiniz sevmeseniz bile.
Yüz karası bi duruma düşmediniz mi?Defalarca aldatılmışsınız hastalık kapmışsınız ve affetmişsiniz adamı daha nasıl yüz karası bi duruma düşeceksiniz?Kimse aldatılmayı haketmez ama ben de üzülmüyorum sizin gibilere. Olan çocuklara üzdüğünüz ananıza babanıza olmuş siz tencere kapaksınız yoksa.Yok artık yavaş gelin biraz.Derdimizi paylaşıyoruz burda.Hakaret edemezsiniz.Bu kadar rezilligin içinde çok şükür yüz karası olacak bir duruma dusmedim.Hassasiyetinizi ve kizginliginizi anlıyorum ama Yorumuzu sikayet etmeden silin lutfen
Yok artık yavaş gelin biraz.Derdimizi paylaşıyoruz burda.Hakaret edemezsiniz.Bu kadar rezilligin içinde çok şükür yüz karası olacak bir duruma dusmedim.Hassasiyetinizi ve kizginliginizi anlıyorum ama Yorumuzu sikayet etmeden silin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?