5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz hasta hanfendi siz evde her bakımdan onun istediginide yapsanız o tatmin olmayacak resmen sex bağımlısı eşiniz .size çok üzüldüm acıdım sanmayın ama çok üzüldüm .bende seni aldaticam deseniz ne yapar yıkar kesin ortalığı pislik lütfen lütfen lütfen madem bosanmayacaksaniz kendinizi güvenceye almaya çalışın ve bu berbat hayattan kurtulmaya çalışın .bazı hastalıklar sadece cinsel yola değil bir kesik yara kan ornegindende bulaşır .bu adam yrn birgün o korumaya çalıştığınız evlatlarinizada bu hastalığı bulastirirsa lütfen konuya birde bu tarafından bakın .küçücük bir el havlusuna bulasan kan yara izinden bile bulaşır bu hastalıklar biliyorsunuz. O zaman keşke evlatlarim için kurtulsaydim demek zorunda kalmazsiniz umarım .tekrar söylüyorum sizi yargilamiyorum acımiyorum ama kızıyorum çünkü bence sizde bu adama bagimlisiniz sevmeseniz bile.

Senin gibi kadinlara acimiyorum iyi yapmis o asagilik kocam! Dedigin igrenc yaratik tan hala vazgecemiyorsun.ve bu yaratikla aldatuldigin halde birde ayni yataga girdin.yazik vallahi yazik hicmi gurur yok sizde ya.adam bildigin or.....pularla dusup kalkiyor resme sapik.nasil bir mide ya tobe var dimi sizin gibiler.cocuklarinia kiyamiyorsun yok arkasina siginiyorsun o cocuk masali na kendin inandirirsin ancak.hastalim kapmissin birde bence sen normal degilsin hastasin.sana deyilde o cocuklara acidim seni. Neyine acinir ya..sizin gibi kadinlar toplumun yuz karasi yaziklar olsun.....

Kusucam. Vallahi de billahi de kusucam. Öyle böyle midem bulanmadı..

Böyle bir şey olamaz, yok yani. Yahu bir kadın nasıl kabul eder? Sonra bir de aynı yatağa girer? Yahu nasıl olur böyle bir şey?

Yok artık yavaş gelin biraz.Derdimizi paylaşıyoruz burda.Hakaret edemezsiniz.Bu kadar rezilligin içinde çok şükür yüz karası olacak bir duruma dusmedim.Hassasiyetinizi ve kizginliginizi anlıyorum ama Yorumuzu sikayet etmeden silin lutfen

30 tane yakaladim ve guzel sozler söyledi devam ettim dedikten sonrasını okumadım zaten..Aldatılmak hoşunuza gitmiş sanırım neyse siz devam edin belki 30 tane daha yakalarsınız ....

Haklısınız.Ama çocuklarım anneannesiyle normal zamanda bile biraraya geldiklerinde çok karışıyor çok azarlıyor diye şikayet ediyorjar.Mecburen,şimdi bile çıkıp gitsem ilk etapta annemle oturacagim ve çocuklar da gelecek benimle.Ve annemle olan ilişkileri aynı evde daha kötü olacak ve beni sorumlu tutacaklar.

Yüz karası bi duruma düşmediniz mi?Defalarca aldatılmışsınız hastalık kapmışsınız ve affetmişsiniz adamı daha nasıl yüz karası bi duruma düşeceksiniz?Kimse aldatılmayı haketmez ama ben de üzülmüyorum sizin gibilere. Olan çocuklara üzdüğünüz ananıza babanıza olmuş siz tencere kapaksınız yoksa.

Çocuklar için diyorsunuz ama onlarda biraz daha büyüsün eminim sizi suçlayacaklar.
Ben olsam sizin yerinizde psikolojik yardım alırdım önce çünkü sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Arkanızda aileniz var size her türlü yardım ederler. Sizde bir işe girersiniz.
Çocuklarınızda belki sıkıntı çekerler ama böyle bir babayla büyümekten çok daha iyidir.
İnsanın kendine yaptığını bir ordu gelse yapamazmış, tam o misal.

Benim okudugum kadariyla midem bulandi sen nasil katlaniyorsun be canim? Kurtul o heriften. Sana daha cok zarar vermeden...

Yemin ederim kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz. Defalarca aldatılmışsınız, üstüne sözlü şiddet yaşamışsınız, üstüne hastalık kapmışsınız ama hala o benim kocam çocuklarımda var derdindesiniz. Yazık valla sizin çocuklarınıza bu denli ezik herşeye sus pus bir anneleri olduğu için. Gidin barışın yine bir sürü hastalık kapın üstüne o da eve atar gözünüzün önünde yapar filan.

Gerçekten sürekli bunları okurken anne baba olmadan evvel iyice soruşturması lazım devletin diyorum.

Gayet açık. Kocanız adam olmaz. Ve siz şanslı bir kadınsınız ki aileniz arkanızda. Burada boşanmak için çırpınıp aile desteği görmeyip vazgeçen çok insan var. O yüzden ailenizin arkanızda olması sizin için büyük bir nimet. Ayrıca bu adaam yüzünden hastalanmışsınız bile. Yakında hiv virüsüde kaparsanız şaşırmayın. Düzelme ihtimali çok çok düşük. Ona göre karar verin.

Valla bundan daha yüz karası olunmaz sanırım. Defalarca aldatılmışsın üstüne bir de onunla yine mi yattın. Off yemin ederim gerçekten çocuklarınıza yazık ya. Daha dik durmayı bilmeyen annelerinin defalarca ailem için yuvam için diyip kocasının kölesi olan biri tarafından yetiştirilmişler. Ailenizin yerinde olsam o çocukları alır sizi de o aldatmaya doymayan kocanıza yollarım. Bu kadar yüzsüzlük midesizlik olmaz

Yeterince emek vermişsiniz hala neyi bekliyorsunuz... siz inanıyor musunuz böyle bir adamın değişeceğine... 30 kere aynı hata yapılır mı? Yazık ediyorsunuz kendinize...

Konu eskiymiş ama ben böyle kadınlara acımıyorum. Sizin gibilere her şey müstehak. 30 değil, 300 kere aldatılsanız yeridir. Gider yine girersiniz koynuna. Yeter ki başınızda koca olsun. Çocuklar filan işin bahanesi. Hele o hastalık olayına girmiyorum bile. Kendiniz ka-şın-mış-sı-nız. Konuda boşanmaya bile girilmemiş hala eve dönme peşinde kadın yahu. Komik. :)

Aile desteği olmayan kadınlar bile boşanıyorlar. Yapmayın ama.. bence kocanızı çok seviyorsunuz. Bugün dönseniz şiddet ve aldatma her şekilde devam eder. Adam düzeni için sizden boşanmıyor. Yazın bir kağıda eksileri artıları. Hangisi çoksa ona göre karar verin yazık yani

Allah ıslah etsin ikinizi de. Bunu sert şekilde söylemiyorum. Belli ki ikinizin de psikolojik durumu iyi değil ama en çok da çocuklara üzülüyorum. Eşinizin ölümünüz olmasını istemiyorsanız birlikte olmayın bari.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…