• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kahretsin ki hâlâ evliyim.Bu postu açtığım dönemdeki 4-5 aylık bir ayrılık sürecinden sonra ağladı zırladı yalvardı kendileri.O zaman 13 yaşında olan oğlum "anne bizim için bir şans ver"dedi.Eş dost akraba herkes bu yönde yönlendirdi beni ve ilk defa böyle birşey yaptım yani ilk defa evi terkettim akillanmiştir diyerek evime geri döndüm.İşyerimin eşimin ahlaksızlıklarina sebep oldugunu düşünerek,orayı da devrettim.Yani onunla ilgilenemediğim için ahlaksızlık yaptığı düşüncesiyle(sadece sebep eşim ve aile duzenim değildi maddi kısmı da vardı kapatmamın,iş olmuyordu pek ama toparlayabilirdim )Neyse baristiktan sonra ilk yıllar herşey güllük gulistanlikti.İyi sayilird.Ama benim o sıfır olan güvenim sürekli herşeyinden doğal olarak şüphe etmem,ara ara kendi capimizda patlaklar veriyorduk.Kimse duymadan kısa süreli ayrılıklar yaşıyorduk.İsyerinde kalıyordu.10 gün 15 gün en fazla.Sonra yine birleşiyorduk.Oysa eşim o dönemlerde işyerinde kalmıyormus,bir apart kiralamış kadınlar, çiftler,her türlü toplu organizyonu burada gerçekleştiriyormus.Tabi ben salak ben "adam yazık fabrika köşelerinde rezil oluyor,belki düzelmiştir ben boşa haksızlık ediyorumdur"diyerek,gel hadi evine deyip cagirirdim.Sonradan öğrendim tabi bunları bir şekilde çıktı karşıma.Hatta tam öğrendiğim anda annem kardeşim geldi.Stresten bayildim ayaklarının dibine kapıyı acar acmaz.Attilar gittiler beni arabaya ve ben yine hoşgörü ve salaklık abidesi olarak, ben onu yanlış anladım kocam artık düzeldi evime gideceğim deyip geldim.Ne yapsın adamlar koca kadınım,baglayamazlar ya zincirle.Annem akıllı kadındır.Sen ne bok yersen ye,ben daha o adamla konuşmam dedi.Simdi konusmuyorlar.Ama sevgili esim anneme nasil ofkeli anlatamam.Annemede 150 milyar borc taktı bu arada.Odemiyor oralar baska boyutu işin.Yani sonuç olarak;Ben de hala everesti geçen boynuzlarimla bu evde yaşıyorum.Calismiyorum da.Belki şu an bile aldatıliyorum.Sasirmayin.kizmayin kızlar..buyuk büyük laflar etmeyin.Sevmiyorum onu artık.Evet ilk ayrılıktan sonra sevgi vardı.Ama bu son pislikleri igrendirdi kendinden.Tiksindim.Yatmiyoruz bile artik cogu zaman ayni yatakta.Sadece çocuklarımın hayat standartları çok yüksek onları dusunuyorum.Onlara bu hayatı sunamamaktan korkuyorum.Despot bir annem var.Onlarin himayesine girip muhtaç olmak istemiyorum.Attigim her adimin hesabini vermek istemiyorum.Bol bol parasini harciyorum.Har vurup harman savuruyorum.O da eksikli ses etmiyor.Siddet hakaret onlar asla yok artik.Ben daha cok rencide ediyorum onu hakli olarak artik.İstedigim gibi gezip tozup istediğimi aliyorum.Girdigim askeri ücret işle ayakkabılarını kıyafetlerini bile alamam çocukların.Gir çalış demeyin.Yaş şu an 36 lise mezunuyum.Nerde çalışırım bu saatten sonra.Oglum 16 yaşında en azından 18 ine kadar sabredecegim.Hastalik da iyi bakalım kontroller iyi.Temizlendi vucudum Daha yeni bir hpv HPV virüsü bulaştırmadi henüz.

Toplu organizasyon?
Adam agir sapik..
Ne diyim Allah bi kapi acsin da kurtulun bu adamdan.

Hepiniz haklısınız.Disardan bu konuyu okusam ben de ahkamlar keser,boşa bu adamı derdim.Ama o kadar kolay olmuyor işte.Evet birgün boşanacagim asla sonum yok ama zamanı var.Bekliyorum sabırla...

Üstelik bu adamın birbucuk trilyon eder dediği fabrikasının tapusu şu an erkek kardeşimin üzerinde.Ama bizimkiler temiz ve beladan korkan insanlar.Bir anlaşmazlık ayrılık olsa,vermeyelim ya da yarısının parasini alalım diyemezler.Esim de bela olur başlarına ,öyle de beladan korkmayan bir karakter.

şaka gibi bi konu okudum..
artık aldatılıyorum gözüyle bakmayın zaten aranızda bir şey yok adam bekar hayatına devam ediyor. çaresizlik böyle bir şey demek ki büyük konuşmaya gelmez Allah en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın size ne diyelim..

Sırf para için ne hale gelmişsiniz...
Madem çocukların maddi refahını bu kadar düşünüyorsunuz bırakın çocukları babalarına boşanın.
Gerçi bu pis babadan çocuklar etkilenir de sorun o değil siz parayı bırakmak istemiyorsunuz asıl. Çocukların maddi refahını düşünene kadar huzurlarını düşünürdünüz.
Böyle babaları varken onlar da evlenince eşlerini aldatmayı meşru görürler ne de olsa anneleri para için babalarını bırakmadı...

Dua edin birgün inşallah kurtuluşunun müjdesini buradan vereceğim size.

Oğlunuz biraz daha büyümüştür şu an. Boşanmak istediğinizi uygun bir dille ifade edin derim ben. Aile birliği olmayan bir ev çocuklar için bir mutsuzluk sebebi. Boşanmaya davası açıp aldattığını delillerle ortaya koyarsanız bir tazminat alabilirsiniz. Aileniz de arkanızda bir işe girip çalışırsınız. Her türlü içinde bulunduğunuz durumdan daha iyidir.

Yorumunuzu okudum. Kendinizi hakli gostermeye calismissiniz. Istediginiz kadar parasini yiyorum diye rahatlatin kendinizi nafile. Burada kac tane kendi ayaklari ustunde duran kadinlarin konularini okuduk. Iste kimisi boyle yer icer gezer bunu kar sayar, cocuklarina iyilik ettigini zanneder.. Kimisi de cocuklarini ve gururunu alir yanina kapiyi carpar cikar. Helal olsun guclu kadinsin gururlu onurlu kadinsin diye takdir ederiz bizde... Bir garip konu sizinkisi..

Yardım edin lütfen.Surekli insanlara bagimli yaşayan bir tip olduğum için bu sorunların içinde kalıyorum.Ya eşim olmazsa ya annem olmazsa ya kardeşlerim ya en yakın arkdasim ya komşum olmazsa endişelerini hep yaşıyorum.Bu yüzden insan ilişkilerimde de hep idare ediyorum hep

Keşke hastalığı kapmadan once ayrilsaydiniz :(
Çok üzüldüm gerçekten. Ama Zararin neresinden dönseniz kardir. Kocanıza geri donerseniz belki bir birkaç yıl içinde de AIDS bile bulaştırabilir size.
Bunca sene tek psikolojinizi değil sağlığınızı da kaybettirmis. Keşke iflas ettiğinde ilk olaylar çıktığında bir tekmeyi de sizden yeseydi. Madem psikolojisi bozuk, esaslı bir sebebi olurdu bu boktan hayatı için...

Sevmiyorum ama arada birlikte oluyoruz,o istediği için (!) demişsiniz.
Insan sevmediği insanla yatamaz,ha yatar da nasıl yatar işte sex işçisi ise mesela duygusallık beklemeden içgüdüsel tatmin için.

Siz kendinize itiraf edemiyorsunuz ama hastalıklı şekilde bağlısınız bu adama.
Şaşırıyorum ama kızmıyorum çünkü yaşadıklarınızı okuduğum kadarıyla benim mideme ağrı giriyor sizin ruhunuz ne hale gelmiştir acaba.

Çoluk çocuk bahane. Siz boşanmayacaksınız çünkü takıntı olmuş eşiniz sizin için.
En azından annenize borcunuzu ödeyin az buz değil 150 bin. Tek seferde ödemeseniz de madem eşiniz denen şeref.... karışmıyor harcadığınıza hiç değilse taksit taksit ödeyin.

Zor hayat,Allah kurtarsın.

Annenizin despot olması sizi o iğrenç adamın yanında tutmak için yeterli bir sebep öyle mi?Anne nazı çekmek yerine hergün sizi başka kadınlarla defalarca aldatmış sizi hiçe saymış birinin nazını çekiyorsunuz yani..
Ne şanslısınizki despotta olsa arkanizda dağ gibi duran bir anneniz var.Gel ben sahip çıkarım sana diyebilmis.Burda açılan konularda annem babam arkamda değil biryere kıpırdayamıyorum diyen insanlarla dolu.Annenizin elini öpün sarılın ona.Despot belki ama benim için eli öpülesi bir anne..
Ayrıca bahanelere sıgınırken gerçekçi olun biraz.Siz eşinizden boşanıyorsunuz çocuklar değil.Madem kusursuz bir baba oğullarının standartlarını devam ettirir.Haksızmıyım??

Annecim asla benden para almaz esimin borcu icin falan, şimdi kardeşlerimin alt katında bana verdiği bir evim var onun kirasını alıp bana veriyor daha kadin,istemediğim halde, sıkı sıkı tembih ediyor ama eve bir çöp aldığını duyarsam bozuşuruz kendine harca diye.

Yardım edin lütfen.Surekli insanlara bagimli yaşayan bir tip olduğum için bu sorunların içinde kalıyorum.Ya eşim olmazsa ya annem olmazsa ya kardeşlerim ya en yakın arkdasim ya komşum olmazsa endişelerini hep yaşıyorum.Bu yüzden insan ilişkilerimde de hep idare ediyorum hep
Bunun adı idare değil de başka bişey ama banlanmak istemiyorum

Annenizin despot olması sizi o iğrenç adamın yanında tutmak için yeterli bir sebep öyle mi?Anne nazı çekmek yerine hergün sizi başka kadınlarla defalarca aldatmış sizi hiçe saymış birinin nazını çekiyorsunuz yani..
Ne şanslısınizki despotta olsa arkanizda dağ gibi duran bir anneniz var.Gel ben sahip çıkarım sana diyebilmis.Burda açılan konularda annem babam arkamda değil biryere kıpırdayamıyorum diyen insanlarla dolu.Annenizin elini öpün sarılın ona.Despot belki ama benim için eli öpülesi bir anne..
Ayrıca bahanelere sıgınırken gerçekçi olun biraz.Siz eşinizden boşanıyorsunuz çocuklar değil.Madem kusursuz bir baba oğullarının standartlarını devam ettirir.Haksızmıyım??
Ahhh annem de der bunu ;bu mikrobun kahrını çekeceğine gel benim kahrını çek .Ben senin kötülüğünü istemem en azından der

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back