Evet kahretsin ki hâlâ evliyim.Bu postu açtığım dönemdeki 4-5 aylık bir ayrılık sürecinden sonra ağladı zırladı yalvardı kendileri.O zaman 13 yaşında olan oğlum "anne bizim için bir şans ver"dedi.Eş dost akraba herkes bu yönde yönlendirdi beni ve ilk defa böyle birşey yaptım yani ilk defa evi terkettim akillanmiştir diyerek evime geri döndüm.İşyerimin eşimin ahlaksızlıklarina sebep oldugunu düşünerek,orayı da devrettim.Yani onunla ilgilenemediğim için ahlaksızlık yaptığı düşüncesiyle(sadece sebep eşim ve aile duzenim değildi maddi kısmı da vardı kapatmamın,iş olmuyordu pek ama toparlayabilirdim )Neyse baristiktan sonra ilk yıllar herşey güllük gulistanlikti.İyi sayilird.Ama benim o sıfır olan güvenim sürekli herşeyinden doğal olarak şüphe etmem,ara ara kendi capimizda patlaklar veriyorduk.Kimse duymadan kısa süreli ayrılıklar yaşıyorduk.İsyerinde kalıyordu.10 gün 15 gün en fazla.Sonra yine birleşiyorduk.Oysa eşim o dönemlerde işyerinde kalmıyormus,bir apart kiralamış kadınlar, çiftler,her türlü toplu organizyonu burada gerçekleştiriyormus.Tabi ben salak ben "adam yazık fabrika köşelerinde rezil oluyor,belki düzelmiştir ben boşa haksızlık ediyorumdur"diyerek,gel hadi evine deyip cagirirdim.Sonradan öğrendim tabi bunları bir şekilde çıktı karşıma.Hatta tam öğrendiğim anda annem kardeşim geldi.Stresten bayildim ayaklarının dibine kapıyı acar acmaz.Attilar gittiler beni arabaya ve ben yine hoşgörü ve salaklık abidesi olarak, ben onu yanlış anladım kocam artık düzeldi evime gideceğim deyip geldim.Ne yapsın adamlar koca kadınım,baglayamazlar ya zincirle.Annem akıllı kadındır.Sen ne bok yersen ye,ben daha o adamla konuşmam dedi.Simdi konusmuyorlar.Ama sevgili esim anneme nasil ofkeli anlatamam.Annemede 150 milyar borc taktı bu arada.Odemiyor oralar baska boyutu işin.Yani sonuç olarak;Ben de hala everesti geçen boynuzlarimla bu evde yaşıyorum.Calismiyorum da.Belki şu an bile aldatıliyorum.Sasirmayin.kizmayin kızlar..buyuk büyük laflar etmeyin.Sevmiyorum onu artık.Evet ilk ayrılıktan sonra sevgi vardı.Ama bu son pislikleri igrendirdi kendinden.Tiksindim.Yatmiyoruz bile artik cogu zaman ayni yatakta.Sadece çocuklarımın hayat standartları çok yüksek onları dusunuyorum.Onlara bu hayatı sunamamaktan korkuyorum.Despot bir annem var.Onlarin himayesine girip muhtaç olmak istemiyorum.Attigim her adimin hesabini vermek istemiyorum.Bol bol parasini harciyorum.Har vurup harman savuruyorum.O da eksikli ses etmiyor.Siddet hakaret onlar asla yok artik.Ben daha cok rencide ediyorum onu hakli olarak artik.İstedigim gibi gezip tozup istediğimi aliyorum.Girdigim askeri ücret işle ayakkabılarını kıyafetlerini bile alamam çocukların.Gir çalış demeyin.Yaş şu an 36 lise mezunuyum.Nerde çalışırım bu saatten sonra.Oglum 16 yaşında en azından 18 ine kadar sabredecegim.Hastalik da iyi bakalım kontroller iyi.Temizlendi vucudum Daha yeni bir hpv HPV virüsü bulaştırmadi henüz.
Toplu organizasyon?
Adam agir sapik..
Ne diyim Allah bi kapi acsin da kurtulun bu adamdan.