çok güzel geçen bi 15 yil olur da adamin ilk aldatmasi olur da belki şans verilir. yavvv zaten adam sana son 5 yili zehir etmis. defolsun gitsin. inan yalniz daha mutlu olursun. ne güzel ailense destek sana. çoğu insan parasi işi ailesi olmadigindan mecbur kaliyor böyle adamlara. sen şanslısın ailen var işin vartüm ailesi beni arıyor şimdi,kapıyı kırdık,ipten aldık,bu yaptığı herşeyi kabul ediyor,bupisliğe değil,15 yılına şans ver diye sürekli birileri arıyor
hepsi blöf birakin Allah aşkına. ölecek kadar karisini çocuğunu seven adam 30 ayri kadinla aldatmazdiNE OLUR YARDIM EDİN.BİR ŞANS DAHA VER DİYE SABAH MESAJ ATMIŞTI.BEN DE HAYIR DEDİM.İPİMİ URGANIMI HAZIRLADIM.CANIMA KIYIYORUM.DEMİŞ.AİLESİNE HABER ETTİM.ULAŞAMIYORLARMIŞ.ÇOCUKLARIMA NE DERİM.KENDİNE ZARAR VERDİYSE.NUMARA YAPIYOR DA OLABİLİR AMA GERÇEKLİK PAYI AKLIMA GELİNCE ÇOCUKLARIM İÇİN ÜZÜLÜYORUM.BABALARINA ÇOK DÜŞKÜNLER.
bende simdi fark ettim. Allahtan eski konuymus. valla sabah sabah sinirlerim ziplamisti. kim hortlatti acaba konuyu :)))2 yıl önce açılmış konu tarihini sonradan fark ettim.
Arkadaşım neden hortlatıyorsun eski bir konuyu?Yazının sonunda belirtmil hayatım. Kapmış ne yazıkki. Rabbim çıldıracağım allah yardımcısı olsun
Yazının sonunu okumadinmi hastalık kapmış...Ne ne nee???? 30 kadın ve daha bilmediğiniz nicesi. Kardeş herşeyi geçtim iyi hastalık kapmamışsın
Ayy hiç tarihe bakmadım. Cidden saçmalık olmuş ne bu ikisenelik konu, neyse... Neler yaşadılar acaba merak ettim durumlariniArkadaşım neden hortlatıyorsun eski bir konuyu?
Bende tarihine bakmadan yazdım güncel sanıp.Ayy hiç tarihe bakmadım. Cidden saçmalık olmuş ne bu ikisenelik konu, neyse... Neler yaşadılar acaba merak ettim durumlarini
Aaaayyy valla tarihe bakmadım. Telefondan girdiğimden detay bakmadım tabi. Hortlatmazdık yoksaArkadaşım neden hortlatıyorsun eski bir konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?