5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tüm ailesi beni arıyor şimdi,kapıyı kırdık,ipten aldık,bu yaptığı herşeyi kabul ediyor,bupisliğe değil,15 yılına şans ver diye sürekli birileri arıyor
çok güzel geçen bi 15 yil olur da adamin ilk aldatmasi olur da belki şans verilir. yavvv zaten adam sana son 5 yili zehir etmis. defolsun gitsin. inan yalniz daha mutlu olursun. ne güzel ailense destek sana. çoğu insan parasi işi ailesi olmadigindan mecbur kaliyor böyle adamlara. sen şanslısın ailen var işin var

hepsi blöf birakin Allah aşkına. ölecek kadar karisini çocuğunu seven adam 30 ayri kadinla aldatmazdi

Nedendir bilmiyorum ben bu adamdan çok ürktüm..aklima kadın katili tiplemesi geldi birden..Eğer boşanma kararı alırsanız bu bir canavara dönüşebilir.hem her halti yer hemde sen ayrilamazsin ya benimsin ya toprağın der.Allah yardımcınız olsun.Eşinizin durumu aldatma filandan ziyade adam hasta psikiyatriste gidip ilaç kullanması gerektiğine inanıyorum.

Bazı konularda bir noktaya kadar okurum gerisini okumam çünkü kesin net kararım bellidir.

Kesinlikle boşanma davası açın maddi manevi tazminat açın. Evden siz değşl o gitsin. Sürünsün.
Ve Eşiniz için kocaman bir bipppppp diyorum. Anlayan anladı.

oncelikle, kocaniz olacak adam sizi sevmiyor ve gozunde herhangi bir degeriniz yok. bunun tersine inanmak istediginiz icin yillarca ona cok guzel bir hayat imkani vermissiniz. evde bekleyip islerini goren bir es ve sinirsiz baska kadin. sizin gibi birini sadece bu yuzden tabiki kaybetmek istemez ve barismak icin yalvarir. once bunu bir kabullenin ve kendinize en buyuk iyiligi yapmis olun.
kocaniz olacak adam kronik bir yalanci ve hic bir zaman duzelmeyecek. bu da kabullenmeniz gereken ikinci sey. bu ikisini kabullendiginiz zaman goreceksiniz ki kus gibi hafiflemissiniz. onun karaktersizligi sizi asla baglamaz. 15 yilinizi kurban etmissiniz bu insansiya, yapacak bir sey yok. ancak omrunuzun geri kalanini sizi seven ve deger veren biriyle gecirmek icin bir sansiniz var.
kocaniz olacak adama yol verin. o hayat kadinlariyla kurdugu dunyasinda yasamaya devam edecek cunku, sizle ya da sizsiz. yasam tarzi haline getirmis. cocuklarim icin diyorsunuz ya, cocuklarinizin bu karakterle ayni ortamda buyumesi onlar icin ne denli saglikli olabilir ki? ki cocuklar da buyuyor ve herkes kendi yoluna gidiyor. once kendinizi dusunun. siz bir insan olarak bu muameleyi reva goruyorsaniz kendinize, yani siz kendinize acimiyorsaniz hic kimse acimaz.
insanlarin size nasil davranacagini siz belirlersiniz onlar degil! siz demissiniz ki beni aldatabilirsin, sonunda seni affedecek bir es var, cocuklarini da buyutup evinin islerini gorecegim. kendi kendinize yazik etmissiniz, bosanmaniz ve mutlu olmaniz dilegiyle..

Acil boşanma davası aç...

Okumaya yarıda bıraktım sinirden. Valla benim aklım fikrim almıyor. Sen ve senin gibilere herşey müstahak biliyor musun? Böyle bir adamla evliliğini devam ettiriyorsun. Hem aldatıyor, hem dövüyor. Sakın boşanma böyle bir adamı daha nerede bulursun?

Konu eski ama yazık etmissiniz kendinize. Kusura bakmayın ama bu kadar aldatmaya rağmen korunmasız birlikte olarak ve hatta birlikte olarak bu kadar süre içinde bir hastalık kapmamis olmamanız mucize olurdu. Haberiniz olmadan aldatilsaniz hadi neyse diyeceğim ama bilerek bir insan kendini nasıl harcar böyle. Yine de Allah şifa versin.

bu konu gerçek mi ?

sizi sevmeyen bir adamla zorla devam ettirirseniz hastalıkta kaparsınız her şeyde olur.

adam beni ikna etti diyerek kendinizi rahatlatmayın lütfen. burada sürekli bir aldatma akışı var ve sizi sevmediğini daha nasıl gösterebilir ?

hiç mi gurur, mide bulantısı vb. hisleriniz yok.

bence sizin keyfiniz yerinde o yüzden boşanmıyorsunuz.

aman aldatırsa aldatsın sonuçta eve geliyor ya değil mi ?

iki sözcükte size söylüyordur yalandan sizde onları affetmek için kullanıyorsunuz, işinize öyle geliyor çünkü. burda mağduru oynamayın ay ben yuvamı koruyorum vs vs vs. adam da belli ki nafaka vermek, malları bölmek ve çocuklarının düzenini bozmamak için ayrılmak yerine aldatmayı mantıklı buluyodur.

ne biçim bir anlayış bu midem bulandı doğrusu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…