Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaaay ne kadar da namaz kılan bir erkek. Çoluğu çocuğunun rızkını karı kıza yediren adamdan baba da olmaz. Kendinizi bahane edip bırakamıyorsanızda çocuklarınız için bırakın bu adamı. Hastalık bile kapmışssınız, insan nasıl soğumaz ki böyle birinden? Sizin psikoloğa ihtiyacınız var sağlıklı karar veremiyorsunuz.En son mesaj iki gün önce" OĞLUMUZU SINAVA BIRAKTIM CANIM,NAMAZA DA BAŞLADIM ARTIK ÇOK YANLIŞ YAPMIŞIM ÇOOOK "
tüm ailesi beni arıyor şimdi,kapıyı kırdık,ipten aldık,bu yaptığı herşeyi kabul ediyor,bupisliğe değil,15 yılına şans ver diye sürekli birileri arıyor
arkadaşlar boşanıyorum eşimden ama ailem ısrarla neden bilmem davayı o açsın diyordu.Eşim de tüm yalvarmaları pişmanlıkları karşılıksız kalınca tamam boşanalım madem dedi,o açacak sanırım boşanmayı ,yalnız bu son görüştüğü bayana maddi anlamda yedirmiş eşim öğrendiğim kadarıyla,aramızda hukukçu arkadaşlar yada tecrübeliler vardır,kadının değil ama kocamın ona attığı samimi mesajlar var elimde,avukatım geçmişe dönük görüşme ve masajlaşamaların içeriğini değil ama saat ve zamanlarını çıkartırız dedi,sadece eşiniz eve girerken bir resim olsa daha da sağlam olurdu dedi.Şimdi asıl sorum,araştırdığım kadarıyla 3.şahıslara maddi manevi tazminat açılabiliyor,bununla ilgili bilginiz varmı.Kazanılmış örnek davalar var mı?Boşanırken o ahlaksızı kadını da yakmak istiyorum.başka yuvaları yıkmasın diye.
size gelen msjları da gösterin davada delil olarak silmeyin onları.
ayrıca daha önce 3.şahıstan tazminat istenebileceğine dair bir karar okumuştum ama güncel olarak en son aldatan kocanın birlikte olduğu kadından tazminat talep edilemeyeceğine dair karar mevcut. Bu durumda o kadından tazminat alabileceğinizi sanmıyorum.
Hangi birinden tazminat isteyecek ki bir değil iki değil
Hem zaten kendinizi yormayın boşuna sinirlerinizi yıpratmayın
Ben bu konuyu ilk okuduğumda aynı sizin gibi hissettim bir sürü öneri sundum
Konu sahibi boşanmayacak
KapmışNe ne nee???? 30 kadın ve daha bilmediğiniz nicesi. Kardeş herşeyi geçtim iyi hastalık kapmamışsın
tüm ailesi beni arıyor şimdi,kapıyı kırdık,ipten aldık,bu yaptığı herşeyi kabul ediyor,bupisliğe değil,15 yılına şans ver diye sürekli birileri arıyor