• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ee hani namaza başlamıştı .. dinimizde intihar günah.. yemeyin bu numaraları.. eşiniz kendisini çok seven bir adam asla öyle birşey yapmaz..

tüm ailesi beni arıyor şimdi,kapıyı kırdık,ipten aldık,bu yaptığı herşeyi kabul ediyor,bupisliğe değil,15 yılına şans ver diye sürekli birileri arıyor

En son mesaj iki gün önce" OĞLUMUZU SINAVA BIRAKTIM CANIM,NAMAZA DA BAŞLADIM ARTIK ÇOK YANLIŞ YAPMIŞIM ÇOOOK :KK43:"
Vaaay ne kadar da namaz kılan bir erkek. Çoluğu çocuğunun rızkını karı kıza yediren adamdan baba da olmaz. Kendinizi bahane edip bırakamıyorsanızda çocuklarınız için bırakın bu adamı. Hastalık bile kapmışssınız, insan nasıl soğumaz ki böyle birinden? Sizin psikoloğa ihtiyacınız var sağlıklı karar veremiyorsunuz.

bi söz vardı.yaptığın kötülükleri yaptığın ibadetler temizleyemez diye bırak ölsün.dünya bir pislikten kurtulur boşan ki mikrop kapma o kiminle düşüp kalkıyorsa onlar içinde boğulsun.anladığım tek şu var.oda kendini mutlu aile tablosu ile kandırıyor olması. yani ben mutlu aile gibi görünmek için her pisliği yaparım karımda böyle olsun istiyor zaten.dışardan mutlu görünsünden içerden ne olursa olsun.kafasını yaşıyor onu direk sen değil buna şahit olan bir akrabası sosyal medyaya cümle aleme rezil etsin ki sen kurtulasın.sen kurtulasın diyorum.çünkü suratına tükürsen yağmur yağdı zanneder.hiç huyundan vazgeçmez.kendi kendini en iyi şekilde kandırmaya devam eder.

ya 'bilmem kaç yıllık kocan belki düzelir diyor içimdeki ses' demişsiniz hanımefendi şu an yanımda olsanız sizi şöyle tutar bir silkelerdim.
bu nedir ya bu nasıl bir ilişki ne kadar laçkalaşmış ve gidilecek bir yeri yok hala göremiyor musunuz?
hadi 1 kere birisi hata yapar ama şunu unutmayın 1 kere yapılan hatadır 2.si alışkanlıktır.
sizin kocanız çoookktan göçmüş gidip siz daha çocuklarıma kıyamıyorum bilmem ne diye kendinizi mi oyalıyorsunuz Allah aşkına. Bu adam nikah da kıymış besbelli başka kadına, çocuk da yapmış.
Ben bu adamın düzelmeyeceğine yemin bile edebilirim düşünün daha tanımadım ama sizin anlattıklarınızdan bile bu anlaşılıyor.
Sizin boşanmaktan başka hiç bir çareniz YOK. kendinizi mi kandırıyorsunuz anlamıyorum 30 kadın nedir ya ? böyle bir adama olan sevginizi kaybetmiyorsunuz ama 30 kadın olana kadar gururunuzu yerle bir edip kaybedebiliyorsunuz. gerçekten inanamıyorum

ayrıca benim annemle baban boşandığında kardeşim daha 3 yaşındaydı. hiç de bir şey olmadı bize ikimiz de büyüdük okuduk iyi yerlere geldik. o ailede daha da kötü oluyorduk aldatma vardı bizde de ama annem 1 keresinde babamı kapıya koydu bize de aslanlar gibi baktı büyüttü

arkadaşlar boşanıyorum eşimden ama ailem ısrarla neden bilmem davayı o açsın diyordu.Eşim de tüm yalvarmaları pişmanlıkları karşılıksız kalınca tamam boşanalım madem dedi,o açacak sanırım boşanmayı ,yalnız bu son görüştüğü bayana maddi anlamda yedirmiş eşim öğrendiğim kadarıyla,aramızda hukukçu arkadaşlar yada tecrübeliler vardır,kadının değil ama kocamın ona attığı samimi mesajlar var elimde,avukatım geçmişe dönük görüşme ve masajlaşamaların içeriğini değil ama saat ve zamanlarını çıkartırız dedi,sadece eşiniz eve girerken bir resim olsa daha da sağlam olurdu dedi.Şimdi asıl sorum,araştırdığım kadarıyla 3.şahıslara maddi manevi tazminat açılabiliyor,bununla ilgili bilginiz varmı.Kazanılmış örnek davalar var mı?Boşanırken o ahlaksızı kadını da yakmak istiyorum.başka yuvaları yıkmasın diye.

size gelen msjları da gösterin davada delil olarak silmeyin onları.
ayrıca daha önce 3.şahıstan tazminat istenebileceğine dair bir karar okumuştum ama güncel olarak en son aldatan kocanın birlikte olduğu kadından tazminat talep edilemeyeceğine dair karar mevcut. Bu durumda o kadından tazminat alabileceğinizi sanmıyorum.

Kendinize saygınız yoksa çocuklarınıza ailenize saygınız olsun. Yarın öbür gün çocuklarınız büyüyüp nelere katlandığınızı öğrenseler size saygı mı duyarlar sanıyorsunuz. Elalem hep konuşur hastalık kapmışsınız ötesi mi var? Anneniz himayesine de almış sizi ne güzel yarın barışıp öbür gün aynı şeyler yaşanınca annenizin suratına nasıl bakacaksınız az mantıklı olun ya.

size gelen msjları da gösterin davada delil olarak silmeyin onları.
ayrıca daha önce 3.şahıstan tazminat istenebileceğine dair bir karar okumuştum ama güncel olarak en son aldatan kocanın birlikte olduğu kadından tazminat talep edilemeyeceğine dair karar mevcut. Bu durumda o kadından tazminat alabileceğinizi sanmıyorum.

Hangi birinden tazminat isteyecek ki bir değil iki değil
Hem zaten kendinizi yormayın boşuna sinirlerinizi yıpratmayın
Ben bu konuyu ilk okuduğumda aynı sizin gibi hissettim bir sürü öneri sundum
Konu sahibi boşanmayacak

Hangi birinden tazminat isteyecek ki bir değil iki değil
Hem zaten kendinizi yormayın boşuna sinirlerinizi yıpratmayın
Ben bu konuyu ilk okuduğumda aynı sizin gibi hissettim bir sürü öneri sundum
Konu sahibi boşanmayacak

bence de boşanmayacak. adam kaç yıllık karısını çözmüş. ''hemen bir intihar olayı patlatalım beni ipten alsınlar namaza başlamış gibi yaparım bi iki de süslü msj nasıl olsa dayanamaz gelir.'' sonra en fazla bir kaç ay canım cicim muhabbeti olur sonra hadi baştan, nerde kalmıştık 30 muydu en son

Kendi yaşadığı pisliği bide size bulaştırmış :KK57:
Kocanız sadece kendini düşünen bi yaratık bence sizin her defasında onu affetmenize hatalarını yaptıklarını örtmenize çok alışmış belli ki hep devam etmekte de hiç bi sakınca görmemiş
Çocuklarınızı da alın yanınıza ve hemen kurtulun ondan herşeyinizi alan bu adam allah korusun canınızı da alır :KK43:

Her türlü rezilliği yap karına milletten kaptığın hastalığı bulaştır sonra da namaza başladım. Namazı senin için mi kılıyor? Herkesin ibadeti kendine.

Siz bunkafayla giderseniz daha çok otuz görürsunüz.
Duzelme kismina gelincede evet duzelir. Ama mezarda.
Esinizden cok size sinirlendim.

Hic kimse vazgeçilmez değildir
Hersey sende bitiyo
Fakat bana sorarsan olmaz artık duzelmez bosanmalisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back