5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esinizin hic bir sucu yok...
onun ne oldugu belli, adamin degisecek hali yok
ama siz hayatinizi kendinizi degistirebilirsiniz...
zordur eminim...ama yasadiginiz daha zor ve kabus...
az iradeli olun derim...​

Şimdi size daha ilkinde ayrılmalıydınız falan demeyeceğim çünkü bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz ama bu işler ha deyince olmuyor.sizi anlıyorum evlatlarınız var yuvanız var ve en önemlisi saçma bi gururla dışarıya biiiz çok mutluyuz mesajı vermek var 2yıllık evliyim ve şiddet artık canıma tak ettiği için boşanma kararı aldım. Bu hayat sizin boşanmalısınız kendinize gelmeli o adamdan sıyrılmalısınız buarada çok geçmiş olsun size mikrobunuda getirmiş bütün herşey yetmemiş gibi dilerim haklınızda hayırlısı olur dilerim yüzünüz bundan sonra güler

hastalığım cın 2 3evresine geçmiş ayrıca

lutfen affetmeyin su adami.
yasayacak gunu alacak nefesi varsa olmez merak etmeyin.
hastaliginizin caresine bakin,ayrilin su illetten artik..
illet diyorum cunku hayatiniza cocuklariniz disinda hicbir guzellik getirmemis.
lutfen mantikli davranin.

Okurken eşinizin kafasını taşla ezesim geldi, sizin kafanıza da su dökesim...

ayy çok üzüldüm yaa bi de hastalık kapmışsınız ,hadi bunları yaptı size nasıl hastalık bulaştırır inanamıyorum .. asla düzelmez bence de ,lütfen kendinizi bu kadar yıpratmayın ,boşanın bence de daha bu işin sonu yok ,bu kadar yükü nasıl kaldırdınız bunca sene,başkalarının derdinin okuyunca kendi derdim havada kaldı doğrusu

Pazartesi günü konizasyon yapıldı.İyiyim şu an.Biraz kanamanın var.İnşallah temiz çıkarsa sonucum kurtulcagim.15 gün sonra belli olacak

Pazartesi günü konizasyon yapıldı.İyiyim şu an.Biraz kanamanın var.İnşallah temiz çıkarsa sonucum kurtulcagim.15 gün sonra belli olacak

Allah acil şifalar versin .İnşallah iyileşir bu sıkıntılarınızdan kurtulursunuz .

kizlar benim babamda ayni 30 kadin neki gayri mesru bi kardesim oldugu dedikodusu bile geldi kulagima anmemle ilk evlendiginden beri boyleymis annem 11 sene duzeltmeye ugrasti olmayinca bosandi babam su siralar 3.esinden bosaniyo ve hepsi babam aldattigi icin bosaniyo karilari ile konusuyordumda kac kadinla aldatildiklarinin listesini tutamamislar. bazi adamlar boyle aldatmak onlara gore normal olagan birswy yani senin kocaninda degisecegini dusunmuyorum ki degismez omrune emegine yazik kurtul adamdan

5 yildir duzelmeyen seref.. bundan sonrada duzelmez. Siz kendinizde yazmissiniz siddete bile baslamis. Evlilikte 1 kere elini kaldiran erkekten bir daha hayir gelmez. Hatta siddetin dozunu gittikce arttirir. Herseyi kabullenin. Yolun sonu degil bu. Kavgayla tartismayla huzursuz cocuk buyutmeyin. Cocugunuzu sevgiyle buyutun. Kendinize onsuz yeni bir hayat kurun. O agladiklariniza uzulduklerinize ilerde guleceksiniz.

Olacağı olmuş farklı kadınlarla ilişki size zarar vermiş çok geçmiş olsun.Diğer aldatılma konusu için yorum bile yapmıyorum her şeyden önce sağlığınız.

30 kadından sonrada bosanmiyorsan ne deyim.İnsan dokunmaya korkar hastalık var mı diye.Geç bile kalmışsın boşanmak için adliyede soluğu almadığına halen şaşkınım ya.Git boşa

Boşansan bundan kötüsünü yaşamazsın herhalde. Yıllarca affetmişsin artık biliyorsun ki her af sana yeni bir ihanet olarak geri dönecek. Ailen yanında çalışıyorsun yaşın genç neyi bekliyorsunuz. Üstüne üstlük birde hastalık kapmışsınız bu bile boşanmak için çok büyük bir sebeb.

peygamber sabrı varmış sizde.
nasıl dayandınız onca kadınla bunca sene??
adam bildiğim harem kurmuş,aleni aleni götürüyor işini.
yatın kalkın dua edinde aileniz arkanızda.
hayır bunca yıl çektiğiniz yetmiyormuş gibi,pisliğini de size taşımış.
mutlaka bunun raporunu alın delil olarak kullanırsınız.

Kusurabakmayin kocaniz tam bi pislik ve size şunu söyliyeyim kesin kadinlara para yedirmekten iflas etmistir. siz iflas etmenin maddi zorluklarina göğüs germeye calisirken kocaniz buldugu parayı cocuklarinin rizkini gitmis kadinlara yedirmis. ne vicdansiz ne ahlaksiz adamlar var be.
ya sizinde kendinize hic mi sayginiz sevginiz yok. bu adam düzelse bile bi ömür yaptıkları akliniza gelicek, daime şüpheyle yasayacaksiniz. sizi küçük düşüren bu adam koca moca değil bi parazit sadece kurtulun gitsin. eminim size gercekten kiymet verecek gözüyle bile aldatmayacak iyi bi insan çıkar karşıniza daha gencsiniz, ömrunuzun geri kalanini heba etmeyin nolur.
yasadiklariniza zamanla alışmışsiniz, benimsemişsiniz, normallesmis sizin icin ama değil gercekten bi adami boşamak icin fazlasıyla neden oluşmuş. bu normal bi evlilik degilki yuvam yikilmasin diye çaba sarf edesiniz. ortada yuva filan yok. yuvaniz başka dişi kuşlar tarafindan coktan parçalanmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…