5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaptığı tüm şerefsizler bir yana sana hastalık bulaştırmış o uckuruna sahip olamamış keyfine bakmış gelmiş bide senin sağlığınla oynamış.sakın bu adamı affetme bak ailende arkandaymış daha fazla yazık etme kendine

Ayni seyleri bende yasadim duzelmeeeezz sen kabul ettikce daha da fazlasi gelir lutfen bu insani cekip de ona mukafat verme gercekten degmez uzulup kahrolmana bak hastalik da kapmissin. Esin sana yapilabilecek her kotulugu yapmis tatli sozlerine sahte yuzune kanma. Bu psikolojiden kurtul emin ol kendin icin birseyler yaptikca ozguvenin yerine gelcek ben bunlari niye cektim diyceksin. Kendine yeni bir duzen kur bir ise gir ailende arkandaymis onlarin kiymetini bil.

yani diyecek laf kalmamış ama ben başka şeye takıldım, mesajları nasıl yönlendiriyorsunuz?

benim de böyle tanıdıgım biri var, adam 40 küsür yasında, eşi kendisinden 10-15 yas kucuk ve uzun suredir evliler uc cocukları var. adamı surekli baska kadınlarla goruyorum, saklamaya ıhtıyac da duymuyor, instagramda falan da alenen yapıyor yapacagını dısarıda da. cok garip. kadın da bosanmıyor zaten asla, hatta cok mutlu ve cok sevıyor kocasının adının bas harfini dovme falan yaptırdı yeni, surekli cok mutluyuz imajı cızıyor. o adamın kadın sayısı 30 degil 300dür ama iste degisik iliskiler insan bazen hayret ediyor.

hayatını mahvetmiş sağlığını mahvetmiş 5 yılda zaten düzelmemiş bence bu saatten sonra o adam düzelmez...
ama sen düzelirsin. toplarsın kendini sıfırdan başlarsın.yinede karar senin tabi. ben ancak kendim olsam ne yapardım diye düşündüm. ilk yakalamada boşanırdım.

Üstelik bir de hastalık kapmışsın o pislik yüzünden. Böyle psikopat adamlar eşlerinin ailelerinin evinden yalvar yakar götürüyorlar. Sonra yine bir hata yapıp kadının ondan boşanacağını bildikleri için de kadını öldürüyorlar. Kadın cinayetlerinde anılmak istemiyorsan sakın dönme ve hemen boşan. Böyle bi adam değil 2 günde 2 saatte unutulur.

ben bır sorun göremedim.Sen aldatılmaya oda aldatmaya alışmış tencere kapak misali yapacak birşey yok ömrünün sonuna kadar umarım 120 olmaz kadın sayısı.
Düşünmemeye çalış

Allahım size sabır versin. Ne kadar hızlı bosanirsaniz okadar iyi edersiniz. Hayatınızın geri kalanını huzurla geçirin. Düşünsenize araştırma yapmanız gerekmeyen. Başınızı yastığa koyduğunuzda eşim beni bugün kimle aldattı düşüncesine girmeden uyuyacaksıniz. Ömrünüzün geri kalanını düşünün. İnanın onsuz hayat daha huzurludur. Bu adam size ne zaman huzur verdi? Ne zaman dürüst davrandı? Bu adam size hayatınıza ne kattı? Aklınıza gelen 1 şey bile yoksa. Çok fazla beklemişsiniz bosanmak için... okurken eski erkek arkadaşıma ne kadar çok benzediğini gördüm.... Allah beni korumuş da ben yolumu ayırmìsim... Bu tür adamlar bu aldatmalara alışmış. Huy edinmiş. Ve inandiricilikta birinci sıradalar.. sakın bir daha inanıp güvenmeyin Allah yolunuzu hayır etsin.

kusura bakmayın da biraz sert konuşucağım
adam sizi aldatmış hem de defalarca
çocuklar desen büyümüş
ailen arkanda
adamdan hastalık kapmışssın (ki seni aldattığını bile bile nasıl kendini riske attın bilemiyorum )
allahtan aids falan bulaşmamış
ve hala belki düzelir mi diyo içindeki ses

şu saatten sonra dönersen o eve başına gelen her şeyi hakediyosun demektir

Hastalık bulaştırmış bir de .
Canım ah canım Allah yar ve yardımcın olsun.

ilkini affedersen ikincisi de olur ucuncusu de bosan sudan cikmis baliga donmezsin emin ol aliskanlik lar degisir nasil evlilige alisiyorsan ayriliga da alisiyorsn

Ayrilman icin her sebebi vermis sana. Ben yediremezdim bir kadina güzelim derken ayni yataga yatmayi vs. Burda sana herkesin verecegi tepki ayril bunu da biliyorsun ama cesaretin yok herhalde.
Yeniden hayatini en basindan kurabilisin korkma.

Ben daha 24 yaşındayım evliyim inanın okurken kendimi sizin yerinize koydum ve bu yaşadığınız duygunuzu hissinizi anlatıcak hiç bir kelime bulamıyorum çok ağır gelmiştir size bi yandan çocuklar bir yandan sizin hissettikleriniz bir yandan da o şüphelerle bu kadar sene geçmiş can yana yana. Umarım şu an'dan itibaren sizin ve çocuklarınız için herseyin hayırlısı olur bir an önce iyilesirsiniz.

Evet kahretsin ki hâlâ evliyim.Bu postu açtığım dönemdeki 4-5 aylık bir ayrılık sürecinden sonra ağladı zırladı yalvardı kendileri.O zaman 13 yaşında olan oğlum "anne bizim için bir şans ver"dedi.Eş dost akraba herkes bu yönde yönlendirdi beni ve ilk defa böyle birşey yaptım yani ilk defa evi terkettim akillanmiştir diyerek evime geri döndüm.İşyerimin eşimin ahlaksızlıklarina sebep oldugunu düşünerek,orayı da devrettim.Yani onunla ilgilenemediğim için ahlaksızlık yaptığı düşüncesiyle(sadece sebep eşim ve aile duzenim değildi maddi kısmı da vardı kapatmamın,iş olmuyordu pek ama toparlayabilirdim )Neyse baristiktan sonra ilk yıllar herşey güllük gulistanlikti.İyi sayilird.Ama benim o sıfır olan güvenim sürekli herşeyinden doğal olarak şüphe etmem,ara ara kendi capimizda patlaklar veriyorduk.Kimse duymadan kısa süreli ayrılıklar yaşıyorduk.İsyerinde kalıyordu.10 gün 15 gün en fazla.Sonra yine birleşiyorduk.Oysa eşim o dönemlerde işyerinde kalmıyormus,bir apart kiralamış kadınlar, çiftler,her türlü toplu organizyonu burada gerçekleştiriyormus.Tabi ben salak ben "adam yazık fabrika köşelerinde rezil oluyor,belki düzelmiştir ben boşa haksızlık ediyorumdur"diyerek,gel hadi evine deyip cagirirdim.Sonradan öğrendim tabi bunları bir şekilde çıktı karşıma.Hatta tam öğrendiğim anda annem kardeşim geldi.Stresten bayildim ayaklarının dibine kapıyı acar acmaz.Attilar gittiler beni arabaya ve ben yine hoşgörü ve salaklık abidesi olarak, ben onu yanlış anladım kocam artık düzeldi evime gideceğim deyip geldim.Ne yapsın adamlar koca kadınım,baglayamazlar ya zincirle.Annem akıllı kadındır.Sen ne bok yersen ye,ben daha o adamla konuşmam dedi.Simdi konusmuyorlar.Ama sevgili esim anneme nasil ofkeli anlatamam.Annemede 150 milyar borc taktı bu arada.Odemiyor oralar baska boyutu işin.Yani sonuç olarak;Ben de hala everesti geçen boynuzlarimla bu evde yaşıyorum.Calismiyorum da.Belki şu an bile aldatıliyorum.Sasirmayin.kizmayin kızlar..buyuk büyük laflar etmeyin.Sevmiyorum onu artık.Evet ilk ayrılıktan sonra sevgi vardı.Ama bu son pislikleri igrendirdi kendinden.Tiksindim.Yatmiyoruz bile artik cogu zaman ayni yatakta.Sadece çocuklarımın hayat standartları çok yüksek onları dusunuyorum.Onlara bu hayatı sunamamaktan korkuyorum.Despot bir annem var.Onlarin himayesine girip muhtaç olmak istemiyorum.Attigim her adimin hesabini vermek istemiyorum.Bol bol parasini harciyorum.Har vurup harman savuruyorum.O da eksikli ses etmiyor.Siddet hakaret onlar asla yok artik.Ben daha cok rencide ediyorum onu hakli olarak artik.İstedigim gibi gezip tozup istediğimi aliyorum.Girdigim askeri ücret işle ayakkabılarını kıyafetlerini bile alamam çocukların.Gir çalış demeyin.Yaş şu an 36 lise mezunuyum.Nerde çalışırım bu saatten sonra.Oglum 16 yaşında en azından 18 ine kadar sabredecegim.Hastalik da iyi bakalım kontroller iyi.Temizlendi vucudum Daha yeni bir hpv HPV virüsü bulaştırmadi henüz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…