5 yıl sonunda hamilelik ve tüm yaşadıklarım ve tüp bebek

arkadaşım merhaba ben geçen aylarda femara kullanmıştım ama pcos yok ve femara tek bir yumutta büyütüyormış bunu da dün öğrwndim bende işe yaramadı umarım sende yarar

Canim gittiğin ay başladılar mi tedaviye

Bende şisli memorial semra kahramana gidiyorum benimde elimse gonal f var 1 2 kullanilmalik birde gonapeptly var
Semra hanıma nasıl randevu alıyorsunuz acaba bende orda tedavideyim ama hiç denk gelmedik Semra hanımla siz mi istiyorsunuz ayrıca ücret ödeniyormu onun için öğrenebilirmiyim teşekkürler

Semra hanıma nasıl randevu alıyorsunuz acaba bende orda tedavideyim ama hiç denk gelmedik Semra hanımla siz mi istiyorsunuz ayrıca ücret ödeniyormu onun için öğrenebilirmiyim teşekkürler
Benimde semra hanimla hic gorusmem olmadi ama ozel olarak gorusmek istiyorsaniz telde hemsireye iletiyorsunuz genelde agir zor hastalarla ilgileniyor ve tum dktolr hergun kendisiyle toplanti yapiyor bilgi veriyor diye biliyorum
Sizin doktorunuz kim

Benimde semra hanimla hic gorusmem olmadi ama ozel olarak gorusmek istiyorsaniz telde hemsireye iletiyorsunuz genelde agir zor hastalarla ilgileniyor ve tum dktolr hergun kendisiyle toplanti yapiyor bilgi veriyor diye biliyorum

Sizin doktorunuz kim
Anladım teşekkür ediyorum benim doktorum gönül hanim normalde randevulara gönül lale ve ipek hanim 3ü de giriyorlar siz memnunmusumuz

Sizin doktorunuz kim
Baslarda ipek hanimdi sonra gonul hanim olarak devam ettim

Bende tup bebek yapılacak ama ben ilaçlardan çok korkuyorum Bi kez femara kullandım ağrıdan yuruyemedim yumurtalarım buyudukce yürüyemez Jale geliyordum o ilaçlarla zor oluyormu çokmu ilaçları

Bende tup bebek yapılacak ama ben ilaçlardan çok korkuyorum Bi kez femara kullandım ağrıdan yuruyemedim yumurtalarım buyudukce yürüyemez Jale geliyordum o ilaçlarla zor oluyormu çokmu ilaçları
Canım o kişiye göre değişiyo benim arkadaşımla birlikte başldık onun 1 yumurtası vardı ona çok düşük dozda ilaç ve iğne verildi ben pko olduğum için bana çok fazla dozaj iğne ilaç verildi ve ben evet yalan değil son zamanlar çok zorlandım yürürken bile rahatsızdım ama meğer 39 yumurtam varmış ondanmış. 39 yumurta toplandı her bir yumurta daha fazla umut demek o yüzden o ağrılar falan umrumda değildi yeter ki fazla yumurtam olsun dedim. İyi ki de öyle olmuş çünkü 6. Güne o kadar yumurtadan sadece 2 tanesi kaldı

Bende pkoyum gerçekten zor süreçler ama ne mutlu ki sonunda kavuşmuşsunuz bebişe
Beş aydır femara kullanıyorum ben de, ikinci çatlatma iğnemi olmuş oldum cuma günü beş aydan beri. Olmadıkça insanın umudu kalmıyor son çare tüp bebek sanırım

Evet canım çok zor süreçler 5-6 yıl tedavi gördüm klomen ler çatlatma iğneleri vs ama hiç gebelik oluşmadı artık 5-6 yıl sonra tüp bebek denedik mecbur. Rabbime şükürler olsun bize nasip etti mucizemizi inşallah sizlere de en kısa sürede nasip etsin dua etmekten ve Allah’tan umut etmekten vazgeçmeyin herşeyin bir vakti vardır

Ayy ne güzel Allah sağlıkla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına

Merhaba mervengimm, ne güzel yazmışsın allah evladını sana bagislasin♥ bende pcos ve pıhtılaşma, Amh düşüklüğü, 1 kimyasal gebelik; 5 senedir bekliyoruz doktor direk tüp bebek dedi. Bakalım nasıl olacak bu süreç hiç bilmiyorum cok kararsizim

Selam canım, amin inşallah rabbim sizlere de nasip etsin. Benimde kan değerim çok yüksekmiş mesela hamile kaldıktan sonraki gittiğim kadın doğumcu bu değerle sen hamile kalmadam önce bana gelseydin sana kan bağışı yaptırtırdım dedi bu kadar kanla pıhtılaşma olır dedi. Ben tüp benek sürecinde tüp bebek doktorumla coraspirin başladım hamileliğimin son haftalarına kadar kulandım. Bende başta kararsızdım bir anda ani kararlar görüşmeye gittim sonra o görüşmeden tedabiye başlamış çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…