5 yıl sonunda hamilelik ve tüm yaşadıklarım ve tüp bebek

Çok teşekkür ederim canım benim vallahi o kadar olumsuz yorumda okudum ki bahçeci hakkında bu biraz rahatlattı

merhabalar benim bir yıl içerisinde iki düşüğüm oldu 8 haftalık olmasına rağmen kalp atışı yoktu ve devamlı kurtaj olmak zorunda kaldim sonrasında araştırdım hsg istendi ve sonucunda rahmimin t şeklinde olduğunu ve rahim içinde çok yapışıklık olduğunu söyledi doktorum infertilite ameliyat oldum bundan bir ay önce doktorum bana 6 aya kadar gebe kalsan eğer öğrendiğin gibi gel dedi ama ben korkuyorum acaba sorun o muydu yoksa başka nedeni de var mı hocam yardımcı olur musunuz sizin fikriniz nedir bu arada ameliyat esnasında rahimde ufak delinme de olduğunu söyledi doktorum bu yüzden endişeliyim tecrübesi fikri olanlar yaza bilir m

Okurken resmen ağladım Allahım isteyen herkese nasip etsin bende 2 senedir uğraşıyorum 2 çatlatma ve 1 aşılama oldum aşılamadannönce kan verdim 0.342 çıktı 1 hafta sonra tekrar kan wer dedi doktorum Salı kan verecektim bugün adet oldum çok üzgünüm çok istiyorum küçüklükten beri hep genç anne olmak istiyorum diyordum evlenme yaşım 24 suan 26 yıl hersey nasip kısmet kullandığımız bitkisel ilaçları ws nerdenn aldınız lütfen yazar mısın bende seni. Gibi deneyeceğim

O zaman kaç kiloydun ve boyun kaçtı

Ne kadar güzel bir yazı resmen sanki kendi gebelik testim pozitif çıkmış ne bileyim e nabızda beta hcg karşısında o değeri görmüş gibi heyecanlanarak okudum maalesef bu yorucu serüvende bende yorulmaya devam ediyorum 1 düşüğüm var diyorum çok şükür çocuğum oluyor elbet olacak bu yazı bana tekrar umut oldu çünkü adet olduğum saatlerde yine hüsrana kapılmışken çıktı karşıma Allah size evladınıza uzun ömürler versin analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah yazınız için çok teşekkür ederim

Merhaba tedavi oldunuz mu ? Benimde amh düşük prolaktinim 73 Fsh 22 nasıl yol izlediniz

Ama bunlar prolaktini yükseltiyor deniyor faydasını gördünüz mü

Ama bunlar prolaktini yükseltiyor deniyor faydasını gördünüz mü
Dostinex ile tedavi gordum sut hormonum icin hemen dusurdu zaten ardina hayut tenturu ictim hic birakmadan ve digerlerini.. lakin yememe icmemee de dikkat ettm. Ozen gosterdm

Amün canım inşallah. Rabbim tez zamanda sanada hayırlı evlatlar nasip etsün. Hiç pes etme ben hiç pes etmedüm. Birde yıllarca ben hamile kalamadım ama sen şaslısın ki bak hamilelik oluşmuş. Genellikle düşükler pıhtılaşmadan oluyormuş bana da tüp bebek başlangıcından doğuma yakın zamana kadar coraspirin verdiler. Kaç yıldır deniyorsun doktor ne dedi

Bende 4 yıldır ugrasiyorum ve aynen senin gibi ,bir gün bebeğim olursa buraya yapacağım diyorum, çok sevindim senin adıma

Evliliğimizin 3. Yılı ama biz hesap ettiğimde toplam 9 aydır deniyoruz ikimizinde işi yüzünden araya uzak kalmalar girdi ikimizde testlerimizi yeni tamamladık hiçbir sorun çıkmadı çok şükür ki doktorlar stres yapmayın olur diyor hep bakalım Allah nasip eder elbet var zamanı bekleyeceğiz artık

Elinize ve kalbinize sağlık ne kadar güzel yazmışsınız yaşayan bilir bu yazı uzun gibi görünse de bu süreci yaşamış insanlar için özetin de özeti aslında… bebişinizle güzel bir ömür dilerim ben ve tüm isteyenler de evlatlarımıza kavuşuruz inşallah

Hayırlı olsun.bebeginiz sağlıkla büyüsün.Amin.darısı bana olur inşallah 4senslik evliyim çocuk yok ama cok istiyoruz.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bizede nasip eder insallah.

ne güzel bi yazı bu böyle allah isteyen herkese en hayırlısından en kısa zamanda nasip etsin. iyi bi hekime denk gelmişsiniz allah ondan da razı olsun

10. Gün değeriniz kaç çıkmış ti ikiz olduğunu keseye bakarak mi söyle diler

Öyle canım. 5-6 yıl çok çabaladım çok tedavi gördüm bende senin gibi psikolojikmende çökmüştüm. Senin tek sorun pko mu ?
merhaba 3 kere kımyasal gebelik yasadım. dün dr gittigımde yumurtam sol 35mm sag 11 mm olmuş sızce sansım azmı 35mm olan catlarmı yoksa kendını ımha edıp diger 11mm buyuyup catlarmı klomende kullandım 5 gün yardımcı olursanız sevinırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…