5 yıl sonunda hamilelik ve tüm yaşadıklarım ve tüp bebek

Ben 2 sene önce tüp bebek yaptırmıştım olmadı kimyasal gebelik oldu. Bir sene sonra kendiliğinden hamile kaldım oda dış gebelik oldu bir tüpüm alındı. Şuan dondurulmuşlarımdan transfer oldum.
Rapor ilaçların büyük oranını karşılıyor ilk başladığımızda bize çıkarmıştık ilaç konusunda yardımı olmuştu.
Dondurulmuş embriyo içinde 30 bini buldu şehir dışından gidip geldik bizde iğneler ilaçlar hastane masrafları tuttu.
Ama olsun şuan inş sağlıkla kucağıma alırım diye dua ediyorum.
Sana bol bol dua ettim bugün inanıyorum çok güzel haberler ile döneceksiniz.

ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim hayırlısı ile sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah amin...
siz de bayağı şey yaşamışsınız işte sıkıntılar yaşamadan olmuyor masraf oluyor herkes çevredekiler işin parasında senin yaşadıkların sanki bir iğne batıyor o kadarcık acı falan sanıyorlar heralde diyorum...
bir de seneler geçtikçe boşa uğraşıyorsun algısı insanı daha da geriyor
ama hayırlısı ile yeniden bir başlayalım bakalım neler olacak

Maşallah

Merhaba bende pcos savaşçısıyım 24 nisanda transfer oldum ve pozitif sonuç aldım ikiz gebelikte 6 haftalığım geçen pazartesi pembe kanamam geldi doktor ikiz olduğu için herşey normal dedi dün tekrar kanamam oldu bu sefer kırmızı ve parçalı bir defa ama başka olmadı doktorum kalp atışı olmadığını söyledi pazartesi tekrar gel dedi eğer kalp atışı yoksa kürtaj dedi böyle olup sonradan kalp atışı duyan var mı

Bende şisli memorial semra kahramana gidiyorum benimde elimse gonal f var 1 2 kullanilmalik birde gonapeptly var

Bende şisli memorial semra kahramana gidiyorum benimde elimse gonal f var 1 2 kullanilmalik birde gonapeptly var
en az bir 450lik lazım bir arkadaşta bir kullanımlık yollayacak progestan dex ile bakalım canım bulabilirsem elinde daha fazla kalanlardan bakalım haber bekliyorum çok teşekkür ederim belki çok sıkışık durumda olan biri yazar size bazı arkadaşlara bir kullanımlık bile lazım olabilir benim temmuzda başlıyor tedavi şırnaktan ankaraya gidiş geliş yapacağoz

Benim doktorum 8. Haftaya kadar bekled kalp atısı ıcın sonra kürtaj yaptık

Merhaba doktorunuz kimdi ve kaç yaşında gebeliğe kavuştunuz acaba?

Canım geçmiş olsun bende de kanamalar olmuştu ama kesede değil rahimde kanama vardı ve yüksek düşük tehlikem vardı ama herşey Allah’ın elinde çok şükür kucağıma aldım sende kötü düşünme Allah’ın izniyle düzelir

Şimdi sıramı beklıyorum yumurta varsa 2 ve fazlası haftaya toplaycak.İnşallah vardır.Havuz yapacak ve yeterlı sayıda olunca seçip transfer yapacak

Şimdi sıramı beklıyorum yumurta varsa 2 ve fazlası haftaya toplaycak.İnşallah vardır.Havuz yapacak ve yeterlı sayıda olunca seçip transfer yapacak
Hayırlısı olsun canım ben pkoluydum siz daha şanslısınız pko da yumurtalar çok kalitesiz 39 yumurtam toplandı ama 2 tanesi 5. Güne kaldı ve 6a falan da değildi kalitesi 3ab ve 3ba kaliteliydi 3ab olan transfer edildi şimdi mucizem benimle yani herşey Allahın elinde ol derse olur rabbim sana tek seferde nasip etsin inşallah

Bende yaştan dolayı sıkıntılıyım ıyı kalite en az 2 cıkıyprdu ama tutmuyordu.Aret hoca doğal buyuyenleri deneyecek bakalımCok sevındım sızın ıcın

Bende yaştan dolayı sıkıntılıyım ıyı kalite en az 2 cıkıyprdu ama tutmuyordu.Aret hoca doğal buyuyenleri deneyecek bakalımCok sevındım sızın ıcın
Rabbim inşallah size de nasip etsin Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş koymasın. Bende 32 yaşında başladım tüp bebeğe. Artık bu yenilen içilenlerden dolayı çağın hastalığı grip gibi. Kuzenim var tamamen sporcu ve çok zayıf o da sorun yaşıyor şuan tüp beneğe başlicak yani bu artık çağın sıradan rahatsızlığı gübi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…