• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket 5 yil sonra kendinizi nerede görüyorsunuz ?

5 yil sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    62
görmek istiyorum diyim kpss yi kazanmış ve artık devlette çalışan bir bayan vee bi oğluşumuz olsunnn....

ben bunun planını yaptım geçenlerde.tabii nolur nolmaz Allah bilir ancak, okulum bitince iki sene master artı çalışma, sonrasında iş bulma, benim yakışıklı prensle evlenme =)

sanırım bandırma da ya da istanbul da evlenmiş olarak. inşallah istanbul olur :gitme:

Allah bilir
dileğim çalışan bir kadın olmak ve kızımın başarılarını görüyor olmak,eşimle huzurlu olmak
hiç kimsenin acısını yaşamamak

Ben hepsini biryere toplamak istiyorum...hic kimse bilemez gelecekte ne olacagini...insallah ilk önce saglik sihhat ile diyorum veeeeeee 5 yil sonra bebegimizi kucagimiza almisizdir diye düsünüyorum....

önce sağlık istiyorum
sonra 5 yıl sonra bebeğimi kucağıma almak istiyorum
snra ben çalışmıyorum ama eşimin güzel yerlere gelmesini kariyerinde en iyi yerllerde oolmasını istiyorum

Kucagıma bebısımı almıs olurum Insallah
Allah ızın verırse Danımarkaya gıtmıs oluruz esımle ve bebeklerımızle :)
3 yıldır ugrasıyoruzda Danımarka vatandası olmama ragmen
Hepımız laık oldugumuz yerlerde olalım ınsallah

şıkların hepsi. öncelikle ne olacağını allah bilir ama herşey yolunda gider ev kredim bitmiş olacak zemuszemus işimde önemli bir konuma geleceğim yüksek lisansım bitmiş olacak ve doktaraya başlamış olacağım ve belkide hamile olacağım :CüvCüv: allah nasip eder inşallah :Saruboceq:

5 yıl sonra okul biticek o kesinde iş kısmını bilemiyorumkaydirigubbakcemile3

5 yil sonra ne olup bitecegini Allah bilir ama inş sevdiğime kavuşur mutlu bi yuvam olur allahım nasip eder inş :61:

Back