- 20 Ocak 2021
- 1.858
- -148
- 41
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Sevilmemek hircinlastirmis.onu çok çok sevin sevgiye boğun.Herkese iyi geceler kızlar 20 dk kadar önce oğlumun söyledikleriyle şok oldum oğlum temmuz da 6 yaşına basacak kaynnamların ilk torunu baya kıymet ve ilgiyle büyüdü.Ve temmuzda 2 yaşına girecek bir oğlum daha var karakter olarak çok zıtlar büyüğüm insanlara karşı daha mesafeli ,utangaç ve soğukkanlı küçüğüm ise sevgi pıtırcığı ,sıcakkanlı birde insanlara kendini sevdirmeyi çok ii biliyor .Büyük oğlum şimdiye kadar kıskandığını hep dile getirdi.Ama bu akşam söyledikleri beni şok etti ben dedim ki oğlum kardeşini sevmelisin o çok küçük ,sen abisin onu korumalısın vb. şeyler söyledim her zaman ki hırçoiınlığıyla hayır siz onu çok seviyorsunuz nenem dedem onu çok seviyor siz beni sevmiyorsunuz .Kardeşe bak çok tatlı ama ben değilim ,siz onu sevdiğiniz için ben hep onu dövüyorum çünkü hep oyuncaklarımı ağzına akıyor vb , şeyler söyledi . Sonra da kendi kendine Şeytan bana diyorl ki bir balta alalım herkesi doğrayalım ve yiyelim cümlelerini duyunca şok oldum yıkıldım dünya başıma yıkıldı ,yine de soğukkanlı olup seytan nasıl gördün vb şeyler sorunca anne seytan beyaz bir dumanın içinde çıkıyor ,şeytan kırmızı ,melek beyaz bende ona şeytanı doktora götüreceğimi ve bir daha öyle şeyler demeyeceğini söyledim ,anne dedi seytan gitse 2 beyaz melek gelse olmaz mı dedi çok çok mutsuzum ikisini uyuttum eşim ve kaynanamlar normal olduğunu söylediler .Bana gelmiyor şuna deprem bölgesindeyiz dedi n kısa zamanda pedagog a götüreceğim ama içim içime sığmadı bu söyledikleri çizgi filmden etkilenmiş kıskanç abi sözlerimi yoksa oğlumun ruhsal problemleri mi var ne olur bana fikir verim