• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları 5 yaşındaki kızım için spor okulu arıyorum. lütfen yardım :(

melda2012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
39
0
0
İstanbul
5 yaşındaki kızım için tam 3 aydır bir spor okulu arıyorum ( istanbul içi ) Avrupa yakasındayım ama farketmez, karşıda bile olsa götürüp getireceğim.

tekvando öğrensin diyorum, yada çocuklar için boks, karate ve benzeri savunma sporları

çok araştırdım ama hala bulamadım. tavsiyelerinizi beklerim

7-8 yaşından önce savunma sporlarına başlamayı pek tavsiye etmiyor eğitmenler. Onun yerine hazır bedeni de esnekliğini kaybetmemişken ritmik jimnastik, bale gibi alanlara yönelseniz tam bu tarz sporlara başlama yaşı şimdi.

Baleyi okulda öğreniyor zaten. haftada 1 gün bale eğitimi var kreşte.

Jimnastik eğitimi veren yer varmı peki?

savunma sporları kızları erkeklestırıyor
hem gorunumunu hemde konusmasını
benımde oglum 2.5 yasında
bızde buh afta spora baslıyoruz ben ve oglum yuzmeye gıdıcez
esımde fıtness baslıyor hayırlısı olsun

bence kız çocukları için yüzme yada basketbol teniste olabilir kendi bişey yapmak istiyorsa yüzme tenis olabilir birlikte bişey yapmak isterse takım sporu basketbol

ben açıkçası savunma sporlarından yanayım. devir kötü. her yer kabus gibi. varsın öğrensin kendini savunmayı.

benim kardeşimde savunma sporları yapıyor şuan 17 yaşında yaklaşık olarak 10 yaşında başladı ama keşke daha erken başlasaydım diyor bir ara 5 yaşında bir kız gelmişti salona öylesine ama bir kaç gün gelmişti hareketleri hemen kavrayabilmişti hocasının oglu var şuan 8 yaşında çocugun maasallahı var savuma sporları eger ileride devam ettirirseniz çok işe yarıyor hem kendini savunuyor hemde milli sporcu olunca beden egitimi ögretmenligi gibi bölümlere direkt gidiyor öss sınavında geri dönüşümsüz burs alıyor hemde yüksek miktar yurt vs bu tür şeylerde anında çıkıyor benim kardeşiminde şuan çeşitli türkiye ve bölge birincilikleri var biz istanbulda yaşamıyoruz kardeşim kick box muay thai yapıyor siz ne düşünüyorsunuz milli sporculuk diger spor türlerinde de var

ben açıkçası savunma sporlarından yanayım. devir kötü. her yer kabus gibi. varsın öğrensin kendini savunmayı.

tekwando , karete olabilir. yeterki kendini savunabileceği bir spor dalı olsun. çokta hevesli, çok istiyor yavrucak.
çok araştırdım, hala da araştırıyorum ama bulamadım henüz :(

Back