• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yaş kızımda kusma ve 34.5 derece ateş bir doktor varsa bakabilir mi lütfen

asyafra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
18
4
1
30
Merhaba kızım 5 yaşında anaokuluna gidiyor bugün okuldan geldi yemekten sonra midem bulanıyor dedi sonra kusmaya başladı bir kaç kere kustu kafasında biraz ateş var terleme var ateşini ölçtüm 34.5 35 derece çıktı ilk kez böyle bir şey gördüm nane limon verdim ne yapacağımı bilemedim yardımcı olabilir misiniz

Bence bir acile goturun gıda zehirlenmesi olabilir. Okulda ne yemiş sordunuz mu ?

Merhaba kızım 5 yaşında anaokuluna gidiyor bugün okuldan geldi yemekten sonra midem bulanıyor dedi sonra kusmaya başladı bir kaç kere kustu kafasında biraz ateş var terleme var ateşini ölçtüm 34.5 35 derece çıktı ilk kez böyle bir şey gördüm nane limon verdim ne yapacağımı bilemedim yardımcı olabilir misiniz
Ateşi 34 -35 derece olamaz yanlış ölçmüş olabilirsiniz. Başka bir derece ile tekrar kontrol edin.

Ateşi 34 -35 derece olamaz yanlış ölçmüş olabilirsiniz. Başka bir derece ile tekrar kontrol edin.
Hem kendi ateşimi hemde çocuğumunkini sırayla ölçtüm benimki 36.8 çıkıyor onun ki 35.5 kontrol ettim bozuk diye düşündüm ilk bende

Hem kendi ateşimi hemde çocuğumunkini sırayla ölçtüm benimki 36.8 çıkıyor onun ki 35.5 kontrol ettim bozuk diye düşündüm ilk
Bence bir acile goturun gıda zehirlenmesi olabilir. Okulda ne yemiş sordunuz mu ?
okula beslenme götürüyor farklı bir şey yiyip yemediğini sordum yememiş haşlanmış makarna ceviz ve süt vardı her zaman yediği şeyler acaba enfeksiyon mu kaptı çünkü bende de iki gündür bir ishal var ama onunla alakalı olabilir mi bilemedim bir türlü

Benim yeğenimde bir kere bu şekilde olmuştu. Ablam evde ateş düşürücğ veriyor ama sonra ateşi 34 civarı çıkıyor, acile getiriyor meğerse verdiği ilaca alerjisi varmış düşük ateş yapmış. Bir acile getirin isterseniz. O da 4 yaşındayken yaşandı.

Benim yeğenimde bir kere bu şekilde olmuştu. Ablam evde ateş düşürücğ veriyor ama sonra ateşi 34 civarı çıkıyor, acile getiriyor meğerse verdiği ilaca alerjisi varmış düşük ateş yapmış. Bir acile getirin isterseniz. O da 4 yaşındayken
Benim yeğenimde bir kere bu şekilde olmuştu. Ablam evde ateş düşürücğ veriyor ama sonra ateşi 34 civarı çıkıyor, acile getiriyor meğerse verdiği ilaca alerjisi varmış düşük ateş yapmış. Bir acile getirin isterseniz. O da 4 yaşındayken yaşandı.
Ateş düşürücü vermedim terledim deyince kazağını çıkardım ateşini ölçtüm ona göre verecektim baktım çok düşük acaba bozuk mu dedim kendimi ölçtüm doğru ölçüyor hemen giydirdim üstünü arkadaşlarımdan birine de olmuş sarılıp ısıtmaya çalışın vücut sıcaklığını yükseltin dedi sarıldım 15 dakika içinde de uyudu ısınınca. Yorgun düştü kusması da durdu şu an takipteyiz sabaha kadar eğer ateşi artmazsa götüreceğiz teşekkür ederim

Back