- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
ALLAH RAZI OLSUN canım amin amin aminAllah sağlıkla en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH RAZI OLSUN canım amin amin aminAllah sağlıkla en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
merhabaMerhaba, benzer yollardan geçip 2,5 yıllık tüp mideliyim.. tüp mide olmadan önce sayısız tedavıi aşılamalar ve 1 tüp bebek negatifim var..tüp mide oldum 1,5 yıl sonra 2 kez daha tüp bebek yaptırdım fakat tutmadı.. negatifi gördükten iki ay sonra 10 yılda ilk kez gebe kaldım.. ama o da mol gebelık oldu kurtaj oldum. ondan bes ay sonra yıne gebe kaldım kendılıgımden ..suan kalp atısını duyduk cok sukur..
bu süreçte doktorum bana hep takviye kulladırdı.. özellikle tüp mideli olduğum için q10, d3+k2 vitamini, ımpryl,bir dönem asta life ve krill yağı kullandım..
bana da dediler herşeyiniz temiz embriyoları genetiğie yollayacağız eee yollayalım ama 10 yılda elde avuçta kalmadı ki.. ümidi kesmiştim sırf halsizlik için vitaminlere devam ediyordum bir de saçlarım güçlensin diye bir de baktım minişim sürpriz yapmış hiç ummazdım birgün ben de bunları yazacağımı inşallah size de nasip olsun. .ben de kimseden maddi manevi destek görmedim geriye dönüp baktığımda iyi ki de görmedim herşeyi kendim yapmışım her zamanki gibimerhaba
sizin için çok sevindim ay bana da bir umut inşallah ben de tüp mide ameliyatı olduktan sonra 2 tüp bebek yaptırdım ikisi de kimyasal oldu kendiliğinden gebelik hiç yaşamadım 10 senedir beklemedeyim ben de eşimin ailesinden hiç destek görmedim manevi anlamda daha da moralimi bozdular şimdi bahçeciye başladık kredi çektik borç aldık bize de şuan eşime bir vitamin bana da balık yağı verdi 2 ay sonra başlayacağız adetle nasipse..
bana da dua edin lütfen bize de embriyoları genetği yollayalım dendi o da ayrıyeten masraf tabii insan çok gergin oluyor eksikilaçlarımı bulmaya çalışıyorum burada da işte insan bazen eşine karşı da kendini zor durumda görüyor çocuğu kendin için istiyorsun diye bile dediler ama işte annem ve babam hayatta olsalardı ezilmezdim bu kadar ama kader..
benim de artık umutlarım azaldı biraz gebelik de olmayınca kimyasallara çok sevindik 2 3 günde sevincimiz kursağımızda kaldı bizim de canım..bana da dediler herşeyiniz temiz embriyoları genetiğie yollayacağız eee yollayalım ama 10 yılda elde avuçta kalmadı ki.. ümidi kesmiştim sırf halsizlik için vitaminlere devam ediyordum bir de saçlarım güçlensin diye bir de baktım minişim sürpriz yapmış hiç ummazdım birgün ben de bunları yazacağımı inşallah size de nasip olsun. .ben de kimseden maddi manevi destek görmedim geriye dönüp baktığımda iyi ki de görmedim herşeyi kendim yapmışım her zamanki gibi
neler kullanmıstın canım vıtamın olarak ?bana da dediler herşeyiniz temiz embriyoları genetiğie yollayacağız eee yollayalım ama 10 yılda elde avuçta kalmadı ki.. ümidi kesmiştim sırf halsizlik için vitaminlere devam ediyordum bir de saçlarım güçlensin diye bir de baktım minişim sürpriz yapmış hiç ummazdım birgün ben de bunları yazacağımı inşallah size de nasip olsun. .ben de kimseden maddi manevi destek görmedim geriye dönüp baktığımda iyi ki de görmedim herşeyi kendim yapmışım her zamanki gibi
bir dönem asta life kullandım ama onu etkisi yok bence..neler kullanmıstın canım vıtamın olarak ?
amin inşallah tüm herkese gerçekten canı gönülden dua ediyorum..benim de artık umutlarım azaldı biraz gebelik de olmayınca kimyasallara çok sevindik 2 3 günde sevincimiz kursağımızda kaldı bizim de canım..
10 yıldır bekledik maddi manevi yorulduk aman borç olmasın aman şuna gerek yok buna gerek yok diyerekten tedavi olacağız diye şimdi işte bahçeciye başladık temmuzda tedavi başlayacak nasipse kimyasallar olduğu için embritolar genetiğe gidecek şimdi daha bir umutluyum bakmışım öyle olur demek ki bizim imtihanımız da biraz daha uğraşmakmış ne yapalım dua edersen sevinirim bana ALLAH hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah amin..
Bende var hemen sana vereyim ama nasılmerhaba arkadaşlar..
4 tane tüp bebek denedim ilki taze diğerleri dondurulmuş son iki tüp bebek kimyasal yaşadım 1.5 sene önce kilolarım yüzünden bebek için tüp mide ameliyatı oldum 42 kilo verdim ..şimdi sıfırdan bahçecide tüp bebepe başlıyoruz artık başka çaremiz kalmadı insan da güç kuvvet de kalmıyor rapor çkardık ilaçlar için ama 4 gonalf 900 yazdı hoca ikisini karşıladı oxotide dı da sgk karşılamıyor dediler para ile alacaksınız onu da dediler elinde olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinir ve çok duacı olurum şimdi bzim tayinimiz şırnaka çıktı oradan gidip geleceğiz ankaraya eşimin ailesi para gidiyor diye çok baskı yapıyorlar senin yüzünden bu kadar masraf oluyor diyorlar kibarca o kadar çaresiz hissediyorum ki şuan kendimi senin anan baban yok da çocuğu sen daha fazla istiyorsun diyor görümcem senin kardeşin baba olmak istemiyormu yani dedim lafı da çok uzaktmak istemiyorum da ağlasam çözüm olmuyor aklıma burası geldi elinde olan yardım etsin lutfen
progestan dex
gonalf
oxotide ilaçlarını arıyorum arkadaşlar..
isinize karismak istemen yanlisda anlamayacaksiniz neden ankara sehir hastanesinde yaptirmiyorsunuz tedaviyi?merhaba arkadaşlar..
4 tane tüp bebek denedim ilki taze diğerleri dondurulmuş son iki tüp bebek kimyasal yaşadım 1.5 sene önce kilolarım yüzünden bebek için tüp mide ameliyatı oldum 42 kilo verdim ..şimdi sıfırdan bahçecide tüp bebepe başlıyoruz artık başka çaremiz kalmadı insan da güç kuvvet de kalmıyor rapor çkardık ilaçlar için ama 4 gonalf 900 yazdı hoca ikisini karşıladı oxotide dı da sgk karşılamıyor dediler para ile alacaksınız onu da dediler elinde olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinir ve çok duacı olurum şimdi bzim tayinimiz şırnaka çıktı oradan gidip geleceğiz ankaraya eşimin ailesi para gidiyor diye çok baskı yapıyorlar senin yüzünden bu kadar masraf oluyor diyorlar kibarca o kadar çaresiz hissediyorum ki şuan kendimi senin anan baban yok da çocuğu sen daha fazla istiyorsun diyor görümcem senin kardeşin baba olmak istemiyormu yani dedim lafı da çok uzaktmak istemiyorum da ağlasam çözüm olmuyor aklıma burası geldi elinde olan yardım etsin lutfen
progestan dex
gonalf
oxotide ilaçlarını arıyorum arkadaşlar..
Buradaki herkes hemen hemen aynı duyguları aynı şeyleri yaşıyor ben geçen sene ücretsiz birçok ilaç yollamıştım bir arkadaşa helali hoş olsun keşke elimde olsa da yollayabilsem reçetesiz alabiliyorsak buradan ben alıp İstanbul'dan kargo ile yollamak isterimmalesef yok yani dönüş yapan