Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de silk toch aldım kokusu güzel şimdi de black berry alayım diyorum beğenenler çoğunlukta ama baharat mı kokuyor ben baharat sevmem,peki hangi kolonya güzel peki.yarın son di mi?
baharati sevmiyorum ve black beri aldim oldu mu simdi yawwwww((
canım ya bende geçen hafta blackberry sipariş ettim ama bende baharat kokularından pek hoşlanmam ama biraz önce kargom geldi hiçte öyle değil çok güzel bir kokusu var ağır falanda değil çok beğendim losyonları falanda çok hoş kokuyo tavsiye ederimbayanssulusmile
merak etme canım memnun kalıcağına eminim bayanssulusmilelütfen korgon geldikten sonraki fikrini paylaşırmısın vereliniortakben şahsen çok beğendim bu kokuyu bayanssulusmile:roflol:
baharati sevmiyorum ve black beri aldim oldu mu simdi yawwwww((
ben de silk toch aldım kokusu güzel şimdi de black berry alayım diyorum beğenenler çoğunlukta ama baharat mı kokuyor ben baharat sevmem,peki hangi kolonya güzel peki.yarın son di mi?
annemlerede aldım..bi tane daha mı sipariş etsem..gözüm döndü vallahi :)))
merhaba hatunlar,2 dak önce geldi kolim ve çok mutlu oldum.tahminimden de kocaman hepsi ve kokusu çok güzel :)))
ağır mı kokusu blackberry'nin?