5 tl'lik alışverişe 40 liralık hediye

ben de silk toch aldım kokusu güzel şimdi de black berry alayım diyorum beğenenler çoğunlukta ama baharat mı kokuyor ben baharat sevmem,peki hangi kolonya güzel peki.yarın son di mi?

18inde sipariş verdim az evvel geldi benimki Diyarbakır'a annemlerede dün gitmiş (Ankara) isterseniz fotolarını ekleyebilirim ama kokuları hakkında yorum yapamayacağım burnum tıkalı koku almii.

sedece black berry ve silk toch mu denedi kadınlar kulübü yani?

Kumanda boyut için referans olması açısından ekledim yanlıkş anlamayın :))

ve de kurumu tebrik ediyorum çok sağlam bir kutuda geldi kargom ve şişeler uyduruk değil kocaman,devamını bekliyoruz EST kolonyaları

ben de silk toch aldım kokusu güzel şimdi de black berry alayım diyorum beğenenler çoğunlukta ama baharat mı kokuyor ben baharat sevmem,peki hangi kolonya güzel peki.yarın son di mi?

canım ya bende geçen hafta blackberry sipariş ettim ama bende baharat kokularından pek hoşlanmam ama biraz önce kargom geldi hiçte öyle değil çok güzel bir kokusu var ağır falanda değil çok beğendim losyonları falanda çok hoş kokuyo tavsiye ederimbayanssulusmile

baharati sevmiyorum ve black beri aldim oldu mu simdi yawwwww:KK43:((

merak etme canım memnun kalıcağına eminim bayanssulusmilelütfen korgon geldikten sonraki fikrini paylaşırmısın vereliniortakben şahsen çok beğendim bu kokuyu bayanssulusmile:roflol:

canım ya bende geçen hafta blackberry sipariş ettim ama bende baharat kokularından pek hoşlanmam ama biraz önce kargom geldi hiçte öyle değil çok güzel bir kokusu var ağır falanda değil çok beğendim losyonları falanda çok hoş kokuyo tavsiye ederimbayanssulusmile

teşekkür ederim canım peki oldu o zaman tamamdır ikinci sipariş,parfümü beğenmezsem oda sıpreyi yaparım kremleri de hediye ederim olur biter diyorum sonuçta parasında birşey yok bugün sparişim geldi silk toch hafif güzel bir koku ikinciyi de vereceğim ev krem kolonya doldu nasıl bitecek bilmiyorum :roflol:

merak etme canım memnun kalıcağına eminim bayanssulusmilelütfen korgon geldikten sonraki fikrini paylaşırmısın vereliniortakben şahsen çok beğendim bu kokuyu bayanssulusmile:roflol:

tesekkur ederim canim.ben cicek kokusunu cok seviyorum hemde tenime yakistigini dusunuyorum.baharati sevmem ama herkes memnun olduguna gore itici degil kokusu.tabi paylasirim ama tr gidinceekaydirigubbakcemile2

baharati sevmiyorum ve black beri aldim oldu mu simdi yawwwww:KK43:((

Kızlar blackberry nin baharatla uzaktan yakından alakası yok merak etmeyin..

Blackberry ahududu demek zaten :nazar: çok egzotik çekici bir kokusu var valla ben beğendim siz de beğenirsiniz inşalla :nazar:

merhaba hatunlar,2 dak önce geldi kolim ve çok mutlu oldum.tahminimden de kocaman hepsi ve kokusu çok güzel :)))

arkadaslar bende şimdi sipariş verdim bugun son gün diyor offff keşke daha önce baksaymışım herkes blackberry tavsiye etmiş bende ondan sipariş verdim inşallah güzeldir....

benim paketimde geldi şimdi. blackberry... meyve kokulu güzel ....

Son düzenleme:
merhaba hatunlar,2 dak önce geldi kolim ve çok mutlu oldum.tahminimden de kocaman hepsi ve kokusu çok güzel :)))

Sen hangisini sipariş etmiştin arkadaşım zemuszemus

ağır mı kokusu blackberry'nin?

Yoo ağır değil gayet hoş bence...Herkesin zevki farklı belki siz beğenmiceksiniz belki de benim gibi beğeneksiniz. sengözlerimebaksanab

X