Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kokular biraz sivri gelebilir ilk başta ama bir süre sonra güzelleşiyor.
Cutie Pie 10/ 8: tatlı vanilyalı şekerli
Tropical 10/ 3: keskin sivri kokusu var.
Lemon 10/5: limon kabugu gibi
Melon 10/7: Hoş kavun kokusu, erkeklere de uyabilir
Pink Blossom 10 / 4: Meyveli yogurt kokulu, sivri,
potion of love 10/ 3: aşkla maşkla bir alakası yok kokunun
silver rain 10/3 : silver rain seçmiştim bana gerçekten çok kötü geldi koku ve annem kullanmayacağını söyledi
Blackberyy : Gerçekten kokusu güzel etkileyici
passionate love : koku ilk başta agır sonra hafifledikçe sakız gibi bir koku
spring shower : vanilya gibi bir kokusu var.
silky touch : kokusu güzel
Swiss Cho : kokusu biraz yogun ama iyidir. axe dark temptation benzeri bi kokusu var . bariz cikolata
arkadaşlar onun şifre sormasının nedeni 3d güvenlik ile ilgilidir.yani kredi kartınızın şifresi değil sizden istenen sizin daha önceden belirlediğiniz şifre ve bu şifre eyüp s.tuncer ile ilgili değil bankanızın onay meselesi ile ilgili.master secure şifresidir muhtemelen. ben ikinci alışverişimide yaptım ikiside geldi hiç sorun yok.
1 hafta oldu sipariş vereli hala elime ulaşmadı
bende cuma sipariş verdim 7 gün içinde gelecek sabırsızlıkla bekliyorum.başka ürünler almak için siteye teklrar baktım ikinci bir hediye seti alma şansımız yokmuş onuda öğrendim
Bende black berry seçtim kızlar bakalım nasıl ir koku toplam 11 tl lik laısveriş yptım havalaye az da olsa indrimleri var havale yaptım toplamda 13.68 ödedim kolonya ve oda spreyi istedim bakalım
Haklısın canım.takip numarası gelmişdir mail adresine arkadaşım ordan takip et yada siteye mesaj at .7 gün içinde gelmesi gerekir siteye göre aksi halde suçlular çünkü