5 tl'lik alışverişe 40 liralık hediye

kızlar bu alışveriş merkezine nereden geçicez
google denmi??
ne yazacaz bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba,
az önce sipariş vereyim dedim ancak kredi kartı ile ödeme yapacaktım, ilk aşama tamam, ama ikinci aşamada kredi kartının şifresini istedi, internetten alışveriş yaparım ama ilk defa şifre soran bir yere rastladım ve rahatsız oldum.. kredi kartıyla ödeyen arkadaşlar siz ne yaptınız?

biz akşam havele ile aldık canım eşim akbankın müdürüyle görüştü kesinlikle karttan alma güvenli değil dedi

Kokular biraz sivri gelebilir ilk başta ama bir süre sonra güzelleşiyor.
Cutie Pie 10/ 8: tatlı vanilyalı şekerli
Tropical 10/ 3: keskin sivri kokusu var.
Lemon 10/5: limon kabugu gibi
Melon 10/7: Hoş kavun kokusu, erkeklere de uyabilir
Pink Blossom 10 / 4: Meyveli yogurt kokulu, sivri,
potion of love 10/ 3: aşkla maşkla bir alakası yok kokunun
silver rain 10/3 : silver rain seçmiştim bana gerçekten çok kötü geldi koku ve annem kullanmayacağını söyledi
Blackberyy : Gerçekten kokusu güzel etkileyici
passionate love : koku ilk başta agır sonra hafifledikçe sakız gibi bir koku
spring shower : vanilya gibi bir kokusu var.
silky touch : kokusu güzel
Swiss Cho : kokusu biraz yogun ama iyidir. axe dark temptation benzeri bi kokusu var . bariz cikolata

Teşekkürler liste için.

Ben de sipariş vermek istiyorum ama kararsız kaldım. Lemon10/5 ile Spring shower ı alıp deneyen var mı ? , yaza uygun birşey istiyorum . :)

merhaba,bende az önce sipariş verdim. black berry bady losion istedim,hediye seti olarak da silky touch seçtim.umarım güzel seçimler yapmışımdır.elime geçince haberdar ederim. paylaşımın için çok teşekkür ederim arkadaşım

arkadaşlar onun şifre sormasının nedeni 3d güvenlik ile ilgilidir.yani kredi kartınızın şifresi değil sizden istenen sizin daha önceden belirlediğiniz şifre ve bu şifre eyüp s.tuncer ile ilgili değil bankanızın onay meselesi ile ilgili.master secure şifresidir muhtemelen. ben ikinci alışverişimide yaptım ikiside geldi hiç sorun yok.

arkadaşlar havaleyi nasıl yaptınız,ben havaleyle almak istiyorum,havaleyle alınca ekstra ücret ödüyormuyuz,ben anlamadım.

arkadaşlar onun şifre sormasının nedeni 3d güvenlik ile ilgilidir.yani kredi kartınızın şifresi değil sizden istenen sizin daha önceden belirlediğiniz şifre ve bu şifre eyüp s.tuncer ile ilgili değil bankanızın onay meselesi ile ilgili.master secure şifresidir muhtemelen. ben ikinci alışverişimide yaptım ikiside geldi hiç sorun yok.

Arkadaşım, hangi kokuları istedin.. Beğendin mi ikisini de ?

Alan arkadaşlar da beğendiği kokuları paylaşırsa ..

Kargom geldi kızlar mutlaka ama mutlaka tavsiye ediyorum...Şişeler büyük ufak uyduruk kaydırık değil yani...

Kargo da 1 haftadan az bir süre içinde geliyor.Az evvel aldım ben de kokusu acayip hoşuma gitti.

Oda parfümü aldım çikolata kokusu 4 tl
lavantalı kolonya aldım 1.5 tl

hediye mi de blackberry seçmiştim kokusu inanılmaz etkileyici kaydirigubbakcemile2

Kızlar yarın bitiyor galiba kampanyası...Başka koku tavsiyesinde bulunabilcek var mı almak istiyorum 2 3 tane daha

bende cuma sipariş verdim 7 gün içinde gelecek sabırsızlıkla bekliyorum.başka ürünler almak için siteye teklrar baktım ikinci bir hediye seti alma şansımız yokmuş onuda öğrendim

Bende black berry seçtim kızlar bakalım nasıl ir koku toplam 11 tl lik laısveriş yptım havalaye az da olsa indrimleri var havale yaptım toplamda 13.68 ödedim kolonya ve oda spreyi istedim bakalım

bende cuma sipariş verdim 7 gün içinde gelecek sabırsızlıkla bekliyorum.başka ürünler almak için siteye teklrar baktım ikinci bir hediye seti alma şansımız yokmuş onuda öğrendim

Başka bir mail adresiyle üye olursanız alabilirsiniz ikinci ürününüzü...

7 günden az zaman alıyor eğer İstanbuldaysanız.

Bende black berry seçtim kızlar bakalım nasıl ir koku toplam 11 tl lik laısveriş yptım havalaye az da olsa indrimleri var havale yaptım toplamda 13.68 ödedim kolonya ve oda spreyi istedim bakalım

Güzel seçim arkadaşım pişman olmucaksın bak ürünün gelince ben de ondan sipariş etmiştim kokusunu çok beğendim..:nazar:

takip numarası gelmişdir mail adresine arkadaşım ordan takip et yada siteye mesaj at .7 gün içinde gelmesi gerekir siteye göre aksi halde suçlular çünkü
Haklısın canım.
Siteye mesaj atmıştım zaten,buraya mesaj yazdıktan sonra. Ve yaptığım eft çoktan hesaplarına geçmişti. İnternet bankacılığından defalarca kontrol ettim.Off yaa canım sıkıldı şimdi eyvahedigeldismile

X