canım ben geçen kampanyada BLACCKBERYY aldım,ben hiç beğenmedim kokusu çokblackberry nasıl kızlar?
ben geçen kampanyada alan arkadaşların yorumlarınıevet canım bende bilmiyorum kokuları ve çok kararsızım şöyle ağır olmayan haff kokular istiyorum kullanan arkadaşlar hangilerini önerirler?
havale ile alan oldumu hiç?
ne kadar havale parası veriliyor
canım havale parası diye bişey yoktu ben aldığımda,sadece ürünler kargoyla kapına gelince 3,5 tl gibi bir miktar ödüyorsun o kadar.şimdi ne kadardır bilmiyorum ama en fazla 4 tl falandır kargo ücreti.
bildiğim kadarıyla yokk ben marketlerde falan görmedimşimdi sitesine girdim. çoook avantajlı görünüyor 5.90 bunu canlı canlı görebiliceğimiz market vs. yokmu?
hayır canım sorun olmaz güvenebilirsinFatura için tc no istiyorlar sorun olurmu
canım kredi kartın yada para kartın olmadan nasıl ödüyceksin ama istersen sanırım bankadan havalede yapıyorsun tam bilmiyorum.fakat ben geçer sefer kredi kartımdan aldım hiçbir sorun yaşamadım,güvenilir bir site,diğer alan kızlardanda hiçbir sorun duymadım,ben yine kredi kartımdan alcam,alcamda hangisiniiii,kızlar tekrar yazıyorum,lütfennnn fikir verin.yavruşlar kredi kartı no vermeden bunu halledemezmiyiz acabaa? çünkü ben netten alışveriş yapmıyorm daha doğrusu güvenemiyorum :26:
evet bende kredi kartından aldım geçen hiç bir sorun çıkmadıhayır canım sorun olmaz güvenebilirsin
canım kredi kartın yada para kartın olmadan nasıl ödüyceksin ama istersen sanırım bankadan havalede yapıyorsun tam bilmiyorum.fakat ben geçer sefer kredi kartımdan aldım hiçbir sorun yaşamadım,güvenilir bir site,diğer alan kızlardanda hiçbir sorun duymadım,ben yine kredi kartımdan alcam,alcamda hangisiniiii,kızlar tekrar yazıyorum,lütfennnn fikir verin.