5 tl'lik alışverişe 40 liralık hediye

evet canım bende bilmiyorum kokuları ve çok kararsızım şöyle ağır olmayan haff kokular istiyorum kullanan arkadaşlar hangilerini önerirler?

evet canım bende bilmiyorum kokuları ve çok kararsızım şöyle ağır olmayan haff kokular istiyorum kullanan arkadaşlar hangilerini önerirler?
ben geçen kampanyada alan arkadaşların yorumlarını
bayağı okudum çoğu silky touch ve pure love bunları beğenmiş
bende kararsız kaldım ha birde cherry pıe buvar buda beğenilmiş:26:

kızlar bende geçen sene blackberry almıştım ama kokusunu sevmedim,şekerli sakız gibi kokuyordu,böyle kokuları seven varsa blackberryi alsınlar,geçen sene sılky touch çok övmüşlerdi,belki onu alırım ama ben vanilyalı kokuları daha çok seviyorum,acaba hangisi vanilyalı yada hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar,bilen gören varmı,keşke deneyerek alabilsek şunları,offff

havale ile alan oldumu hiç?
ne kadar havale parası veriliyor

canım havale parası diye bişey yoktu ben aldığımda,sadece ürünler kargoyla kapına gelince 3,5 tl gibi bir miktar ödüyorsun o kadar.şimdi ne kadardır bilmiyorum ama en fazla 4 tl falandır kargo ücreti.

canım havale parası diye bişey yoktu ben aldığımda,sadece ürünler kargoyla kapına gelince 3,5 tl gibi bir miktar ödüyorsun o kadar.şimdi ne kadardır bilmiyorum ama en fazla 4 tl falandır kargo ücreti.

teşekküler cevabınız için
bankada havale yaparken genelde bunun için para istiyorlarya est'de istiyormu diye merak ettim

Son düzenleme:
şimdi sitesine girdim. çoook avantajlı görünüyor 5.90 bunu canlı canlı görebiliceğimiz market vs. yokmu?

şimdi sitesine girdim. çoook avantajlı görünüyor 5.90 bunu canlı canlı görebiliceğimiz market vs. yokmu?
bildiğim kadarıyla yokk ben marketlerde falan görmedim
ama ürünleri güzel boyutları büyük bence kaliteli ben geçen kampanyada
almıştım şimdi yene almak istiyorum ama kararsızım hangisinden
alsam acabaa:26::26:

yavruşlar kredi kartı no vermeden bunu halledemezmiyiz acabaa? çünkü ben netten alışveriş yapmıyorm daha doğrusu güvenemiyorum :26:

kızlar birbirimize soru sorarken stoklar bitecek,lütfen daha önce bu siteden alan arkadaşlar hangisini beğenip beğenmediklerini yazsınlar ki bizde fikir sahibi olalım,mesela ben geçen sefer blackberry aldım ama beğenmedim,şekerli sakız gibi kokuyordu,belki bu tarz kokuları sevende vardır bilginize,şimdi başka bir set almak istiyorum ama kararsızım,benim gibi öncedende alan varsa tavsiye bekliyorum,lütfennnnnn

Fatura için tc no istiyorlar sorun olurmu
hayır canım sorun olmaz güvenebilirsin

yavruşlar kredi kartı no vermeden bunu halledemezmiyiz acabaa? çünkü ben netten alışveriş yapmıyorm daha doğrusu güvenemiyorum :26:
canım kredi kartın yada para kartın olmadan nasıl ödüyceksin ama istersen sanırım bankadan havalede yapıyorsun tam bilmiyorum.fakat ben geçer sefer kredi kartımdan aldım hiçbir sorun yaşamadım,güvenilir bir site,diğer alan kızlardanda hiçbir sorun duymadım,ben yine kredi kartımdan alcam,alcamda hangisiniiii,kızlar tekrar yazıyorum,lütfennnn fikir verin.

evet bende kredi kartından aldım geçen hiç bir sorun çıkmadı
ama bu sefer alamadım kartım sanal şifre istedi tl nom değiştiği
için tlfonla halledemedim bankaya gitmem gerekiyormuş işlerimde var
çıkamadım bir türlü ben bankaya gidene kadar bitmese barii
birde evet daha önce alanlar lütfen fikir versin ben BLACCK BERYY almıştım hiç
beğenmedim bu sefer çok kararsızım:26::26:

evet bende bugün sipariş verdim geldiğinde sizlere fikirlerimi söyleyeceğim iş bankasından hesabım vardı oradan internet bankacılığından havale yaptık daha kolay oldu kartta hata veriyordu sürekli anlamadım Ama şükür 7 güne kadar gelecek ürünlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…