Bebek İkinci El 5 tl lık albume buyrun

pant.kaç ay?? Onu istiyorum..ayakkabılarda markalı yok galiba

pantolon 12 18 ay dedıgım gıbı ayakkabılardada nıke var hm var vaıkıkı var ıkı tane tek tek yuklııym bıde oyle gor

Eklentiler

• $Fotoðraf2821.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $Fotoðraf2822.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $Fotoðraf2823.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $Fotoðraf2824.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $Fotoðraf2825.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $Fotoðraf2827.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 39
pantolon 12 18 ay dedıgım gıbı ayakkabılardada nıke var hm var vaıkıkı var ıkı tane tek tek yuklııym bıde oyle gor

nikeler orjinalmi? Kaç numara? ücreti:))) Ben ilk adım bakıyorum aslında buldumda anlaşırsak..pant.kalıbı nasıl?? pant.ne kadar birde??

Son düzenleme:
nikeler orjinalmi? Kaç numara? ücreti:))) Ben ilk adım bakıyorum aslında buldumda anlaşırsak..pant.kalıbı nasıl?? pant.ne kadar birde??

evet orjınal 30 tl kotta benım kıne oluyo senınkınede olur dıyorum senınkı 14 benımkı 20 aylık sen bılırsın yınede oda 10 tl orjınal gap

pantolonu alıyorum yerine hm elbise yada lacivertli tunik takımı bırakıcam galiba:))) karar veremedim ikiside çok güzel.. nikeler büyükmüş cnm..19 numara kızımın ayakları..

Son düzenleme:
pantolonu alıyorum yerine hm elbise yada lacivertli tunik takımı bırakıcam galiba:))) karar veremedim ikiside çok güzel.. nikeler büyükmüş cnm..19 numara kızımın ayakları..

sen bılırsın cnm da bence hepsını al bırakma fıyatlar makul kotla bırlıkte 32 500 tutuyo yıne sen bılırsınde bırde hm ayakkabılar 19 numara cok rahat bır ayakkabı ıstersen onları al onlar uyar sıze

beyazlar dimi hm onlara benzer bizde var yazlık diye giydirmiorum..neyi bıraksam bilemedim..çok şey aldım bu ara:)))söyleyeceğim birazdan:)))

beyazlar dimi hm onlara benzer bizde var yazlık diye giydirmiorum..neyi bıraksam bilemedim..çok şey aldım bu ara:)))söyleyeceğim birazdan:)))

bunlar cnm bence onuda al cok degılkı ben bır arkadastan puma esefman takımı ıstedım ıkı takım bırde kot pantolon ve gomlek benımkıler daha fazla tuttu olmazsa benımkıne onlarıda satıcam burda ınsallah olur dıye umıd edıyorum yıne senı etkılemk ıstemm sen bılırsın

düşünüyorum cnm haber vericem))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…