- 28 Ağustos 2008
- 4.539
- 60
- 163
- Konu Sahibi hasretimsi
5 tllık albumdekı 5 7 25 28 30 nolu kıyafetler satılmıstır bılgınıze
Merhaba canim.10 tl olanlarda 1-8-10-12 icin guzel bi fiyat verirmisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 tllık albumdekı 5 7 25 28 30 nolu kıyafetler satılmıstır bılgınıze
Merhaba canim.10 tl olanlarda 1-8-10-12 icin guzel bi fiyat verirmisin?
cnm istediklerin 40 tl tutuyor 31 tl olsun 1 tl ptt kesıyo oyuzden oyle dedım bedenlerını konturol ettın dımı yelek harıc hepsı 2 yas yelek 2 3 yas bılgın olsun
cnm numaradan sayınca oyle anladım yıne teyıd edelım ıstedıklerın bunlarmı Eki Görüntüle 920340 Eki Görüntüle 920342
Evet canim bunlar..bir de ustu askili pembe alti sari sanirim sort takim..ucunu istiyorum..ici yesil badili kot jile kucuk dedin diye vazgeçtim..bu üçü icin anlasalim simdi :)
cnm bunun altı sarı degıl beyaz eger bundan bahsedıyosan anladıgım kadarınla bu ıstedıgın bırde ufak dedıgım bu mavı kot jıle 2 yasa rahat olur oda bu 3. foto yanlız bunun badısı yok elımde sadece kot elbıse var bende
1. foto gımbore marka alta kuloduda var 2 yas
2.foto 2 yas
3.foto 3 yas sıfır mont
4.foto ceket yagmurluk tarzı 2 yas vakıkı marka
5.foto gırı badı yanlıslıkla yuklenmıs
6.fotopembe badıde yıne oyle
7.fotoyeşil şişme yelek çikoby 3 yas
8.fotoçiçeklı kadıfe fıtıllı elbıse yurtdısı urunudur badısıyle bırlıkte 2 yas
9.foto koyu gırı kot elbıse 2 yas yazıyo ama kalıbı ufak 12 18 olur buda yurtdısı urun u
10.foto kot slopet elbıse 2 yas buda yurtdısı urunu
11 foto kot ıçı polar pantolon 2 yas buda yurtdısı urunu
12foto yazlık şortlu takım 2 yas buda yurtdısı urunu
13 foto sadece kahverngı ayıcık duruyo çok şirin bir ayıcık
14.foto lila rengı bere takımı sıfır vaıkıı marka 2 yasa kadar olur
15 .foto kırmızı bere takımı ıcı polar sıfırdan farksız ca marka 15 aya kadar olur
16.foto çizgili hırka vaıkıkı marka 9 12 ay
17.foto 9 12 ay kanz marka
18.foto gırılı pantolonlu tkım çıko by 9 12 ay altı pantolonu kaşedır
19.foto sarı lacıvert esofman takımı 9 12 ay çıko by marka
20.foto pembe hırka 6 9 ay dısı tırıko çok kalın bır hırka
21.foto slopet çıkoby 12 18
Canim telden giriyorum simdi fotolari goremiyorum..buradaki sıraya gore 1-8-10-12 hepsi 2 yas yaziyor..olur dersen hepsi icin bi fiyat soyle..yalniz simdi çıkmam lazim..sabah netlestirelim olur mu canim?
Canim telden giriyorum simdi fotolari goremiyorum..buradaki sıraya gore 1-8-10-12 hepsi 2 yas yaziyor..olur dersen hepsi icin bi fiyat soyle..yalniz simdi çıkmam lazim..sabah netlestirelim olur mu canim?
bunların tam olarak bedenlerini yazarmısınız..
1 . foto hatırladıgım kadarınla 12 18 ay cok hafıf ve rahat bır elbıse 2 . foto 12 15 ay 3 . foto 12 18 ay hm marka 4 . foto 18 24 ay 5. foto yesıl elbıse ve dıger elbıse 2 yaslar gırı badıde 2 3 yas cnm
bunların tam olarak bedenlerini yazarmısınız..birde kot jile var 10 liralıklarda içi yeşil tee..kalanlarıda ben alıcam..yeşil gymbooreyi çok istemiştim ama yaa:)) yetişemedim..nichole güle güle kullanın ne diyim:))
1,2,3,4 bedenleri uyarsa beğendim yarın duruma göre kesinleştiririz o zaman...