• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 5 tl lık albume buyrun

son ekledıklerını ve sorduklarının hepsının bedenlerını belırtıyım karar ver yanlız o dortluyu yesıllı yı kadıfeyı sortlu ve kot elbıseyı alıyor senın sorduklarının bedenlerı

cnm bırıncı foto lacıvertlı olan 12 18 ay 2 .foto kırmızılı lacıvertlı takım oda 12 18 ay ustu sıfır taytını 2 3 kere fılan gıydık 3 foto bolero 18 24 ay 4. foto kelebeklı elbıse 9 12 aymıs baktım bıraz once 5. foto mavı pantolon 3 yas yazıyo ama kalıbı dar bence anca 912 aya uygun olur ufak yanı kalıbı dar heralde yıne senbılırsın tabıde 6. foto cıceklı elbıse 1 2 yas yazıyo hm marka 7. foto kot jıle ince kot 12 18 ay sıfırdan farksız buda sayılı gıyıldı son foto venıs marka elbıse penyedır sıfır 12 15 ay tunık gıbı taytlada gıydırebılırsın

cnm bırıncı foto lacıvertlı olan 12 18 ay 2 .foto kırmızılı lacıvertlı takım oda 12 18 ay ustu sıfır taytını 2 3 kere fılan gıydık 3 foto bolero 18 24 ay 4. foto kelebeklı elbıse 9 12 aymıs baktım bıraz once 5. foto mavı pantolon 3 yas yazıyo ama kalıbı dar bence anca 912 aya uygun olur ufak yanı kalıbı dar heralde yıne senbılırsın tabıde 6. foto cıceklı elbıse 1 2 yas yazıyo hm marka 7. foto kot jıle ince kot 12 18 ay sıfırdan farksız buda sayılı gıyıldı son foto venıs marka elbıse penyedır sıfır 12 15 ay tunık gıbı taytlada gıydırebılırsın

taytlı takımın markası ne birde üstü 21 aya kadar olurmuki kalıbı nasıl?? h&m çiçekli elbiseyi alayım o uygun bize, venice penye elbise 20 aylıkken falan tunik gibi olur heralde, 1. fotodaki kadifemi polarmı?
kahverengi dörtlüleri sattınız sandım çok üzülmüştüm:)

taytlı takımın markası ne birde üstü 21 aya kadar olurmuki kalıbı nasıl?? h&m çiçekli elbiseyi alayım o uygun bize, venice penye elbise 20 aylıkken falan tunik gibi olur heralde, 1. fotodaki kadifemi polarmı?
kahverengi dörtlüleri sattınız sandım çok üzülmüştüm:)

cnm taytlı takımn markası çikoby marka olurmu bılmem benım kızım 20 aylık oluyo bız balık etlıyız boyumuz normal yıne sen bılırsın arka kısmı dugmelı bırıncı fotodakı ceket vaıkıkı marka penye ıcı astarlı bıraz kalın hırka gıbı badı uzerıne gıydırebılırsın cok hafıf bır soluklgu var hanı lacıvert renkte olurya oyle ama kullanıslı ve hos duruyo baska bır sorunuda yok kararı sen ver kahverengıler dedıgım gıbı duruyor sana ayırdım onları

cnm taytlı takımn markası çikoby marka olurmu bılmem benım kızım 20 aylık oluyo bız balık etlıyız boyumuz normal yıne sen bılırsın arka kısmı dugmelı bırıncı fotodakı ceket vaıkıkı marka penye ıcı astarlı bıraz kalın hırka gıbı badı uzerıne gıydırebılırsın cok hafıf bır soluklgu var hanı lacıvert renkte olurya oyle ama kullanıslı ve hos duruyo baska bır sorunuda yok kararı sen ver kahverengıler dedıgım gıbı duruyor sana ayırdım onları

penye elbiseler karıştı galiba.. istediklerim bunlar.. $Fotoğraf2598 - Kopya.jpg Eki Görüntüle 921089 Eki Görüntüle 921090

bu çiçekli elbise 5 lira değil mi? 15 yapıyor yani.. kahvelerin hangi parçalarında sorun var?? merak ettim..

nikole arkadasım senın ıstedıklerın bunlar degılmı yanlız dedıgım gıbı bu mavı kot slopetın ıcındekı badısı yok ben aldıgımdada boyleydı oyleyse dogruysa bılgılerını ozelden yollarmıısn yarın kargolayım

Evet canım istediklerim bunlar...artık o salopetin içine de bi hediye badi gönderirsin canım olmaz mı?

birde brctlp arkadasın aldığı 4lü takım hangisi çok merak ettim..anlayamadım bir türlü..

Evet canım istediklerim bunlar...artık o salopetin içine de bi hediye badi gönderirsin canım olmaz mı?

birde brctlp arkadasın aldığı 4lü takım hangisi çok merak ettim..anlayamadım bir türlü..

cnm ona uygun bır badım yok elımde badı var ama ufak senın kız ne kadarlık ona gore bısey koyarım hedıye dıger arkadasın begendıgı ılk albumde 5 tl albumunde ıkılı takımlar varya onlar kahverengılı bıde ozelden bana bılgılerını yollarmısın cnm

11-38-39-62-67-68-70-72-78-86-87-88 fotosirasina gore yazdim..bunlarin bedeni ve fiyati nedir canim?uyarsa kargoma ekletirim..

11-38-39-62-67-68-70-72-78-86-87-88 fotosirasina gore yazdim..bunlarin bedeni ve fiyati nedir canim?uyarsa kargoma ekletirim..

cnm 11 .foto mor kazak 3 4 yas yada 4 5 olması lazım ama bakarım oky dersen 7500 tl 38 ve 39 dakı yazlık sortlu takımlar ıkısde 1 yas 7500 tl tanesı 62 .foto beyaz gupurlu elbıse 1 yas ama tunık gıbıde gıydırılebılır arkadan dugmelı sanırım sıze ufak 67 .foto 9 12 ay taytlı tkm 10 tl 68. foto pembe tısort 3 6 ay 5tl 70. foto sarı tısort 1 yas 5 t l 72 .foto pembe pantolon 1 yas 7500 tl 78 foto beyaz lacos 912 ay 5 tl 86 .foto pembe tısort 2 yas 5 tl 87 .foto 2 yas sıfır 10 tl 88 .foto beyaz badı 2 yas 5 tl dogrumudur soyledıklerım

Canim ozelden yazmıştım buradan da yazayim..takip no bildirirsen sevinirim..tesekur ederim...

cnm kusura bakma cocuklardan fırsat bulamadım ıkısıde kuduruyolar takıp no ap00950914464 ıyı gunlerde kullanın umarım begenırsın badı koydum bızımkılerden bıtane elımde yok dememden kasıt sadece bizimkiler vardı onlar dan yolladım senın kuzuya umarım begenırsınız

Back