• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 5 tl lık albume buyrun

Ayakkabılardan ilk resim kaç numara acaba , bir de erkek bebek için ekleyeceğin başka şeyler olacak mı ona göre takip edeyim

1yaş grubundan; 7-8-15-16-17-19-20-26-27
2 yaş grubundan; 6-7-8-11. Bunları almak isterim ne kadar olur.

cnm bu ıstedıklerınde anlasalım ben sana fıyat cıkarayım sonra eklıyebılecıgım varmı onu konusuruz
ayakkabı kac numara ıstıyon tam olarak bıde kız erkek

Ayakkabılardan ilk resim kaç numara acaba , bir de erkek bebek için ekleyeceğin başka şeyler olacak mı ona göre takip edeyim

cnm ayakkabılarda sıyah ısıklı yı sormussun sanırım onlar 22 numara sayılı gıyıldı ıstedıgın oysa ola bırlıklte 125 tutuyo ıstedıklerın 120 olur dah ıstedıklerın almak ıstedıgın olursa eklerım bıseyler ama once bunları kesınlestırelım olup olmuyacagını

cnm ayakkabılarda sıyah ısıklı yı sormussun sanırım onlar 22 numara sayılı gıyıldı ıstedıgın oysa ola bırlıklte 125 tutuyo ıstedıklerın 120 olur dah ıstedıklerın almak ıstedıgın olursa eklerım bıseyler ama once bunları kesınlestırelım olup olmuyacagını

Bayağı çok tutmuş canım topiğinin başlığı 5 TL lik albüm ya :) ben biraz fazla iyimser oldum sanırım . Rica etsem numaralarını verdiklerimi özelden tek tek fiyatlandırırmısın

Bere takımı 1,5 yaşa olabilir mi kalıbı nasıl bizim 1yaşımız yaza denk geliyor

valla cnm ıstersen olcusunu verıyım sen kendın karar ver benım oglumn bıraz kafası ırı olmuyor bıze ıkızımız kız ona oluyor suan 20 aylıgız cok ırı degılse olur dıyorum ama yınede sen bılırsın

Bere takımı 1,5 yaşa olabilir mi kalıbı nasıl bizim 1yaşımız yaza denk geliyor

cnm bıde elımde bunlar var bır yas olarak bunlarıda 5erden verırırım lacıvert cızgılı olan yanlız 6 9 ay cok hos duruyo olursa kacırma derım dıgerlerı 1 yas altlar astarlı esofman altı vaıkıkı marka dıgerıde rahat tulum ayaksız

Eklentiler

• $Fotoðraf2142.jpg
    $Fotoðraf2142.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoðraf2132.jpg
    $Fotoðraf2132.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoðraf2678.jpg
    $Fotoðraf2678.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoðraf2541.jpg
    $Fotoðraf2541.jpg