• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 5 tl lık albume buyrun

cnm kusura bakma cocuklardan fırsat bulamadım ıkısıde kuduruyolar takıp no ap00950914464 ıyı gunlerde kullanın umarım begenırsın badı koydum bızımkılerden bıtane elımde yok dememden kasıt sadece bizimkiler vardı onlar dan yolladım senın kuzuya umarım begenırsınız

Canim benim beğenirim elbet..hersey icin tesekkurler..tekrar gorusmek uzere...

Kargom biraz once geldi canim..hepsini cook begendim...yesil elbise harika...hepsi tam kizimin yasina gore :)) ayrica hediyelerin icin de cok tesekkur ederim..birsuru sey koymussun...tekrar tesekkurler...

canım eklediklerimin beden ve fiyatlarını yazarmısın..hazır kargo gelecek biraz daha bişey alayım dedim uyarsa.. $Fotoğraf2610 - Kopya.jpg $Fotoğraf2585 - Kopya.jpg Eki Görüntüle 925720 Eki Görüntüle 925719 Eki Görüntüle 925718 Eki Görüntüle 925717 Eki Görüntüle 925716 $Fotoğraf1968.jpg Eki Görüntüle 925714 Eki Görüntüle 925713 $1455045_694022153953882_8645.jpg Eki Görüntüle 925723

Canim 1-7-12 yi bende begenmistim ama ben arkadasa donus yapana kadar benim kargomu gondermis..sana kismetmis :))

Canim 1-7-12 yi bende begenmistim ama ben arkadasa donus yapana kadar benim kargomu gondermis..sana kismetmis :))

bende bişeyler ekliyim dedim ama çokta bayıldığım bişey yok hepsini sen aldın:))))))))) yeşil elbise çok mu güzel yaa kaçırdım:)) şaka bi yana güle güle kullansın cnm kızın..

bende bişeyler ekliyim dedim ama çokta bayıldığım bişey yok hepsini sen aldın:))))))))) yeşil elbise çok mu güzel yaa kaçırdım:)) şaka bi yana güle güle kullansın cnm kızın..

Güzel valla :) kizimin yesil pek bişeyi yoktu cok iyi oldu..tesekkurler senin kizin da iyi gunlerde giysin..

Kargom biraz once geldi canim..hepsini cook begendim...yesil elbise harika...hepsi tam kizimin yasina gore :)) ayrica hediyelerin icin de cok tesekkur ederim..birsuru sey koymussun...tekrar tesekkurler...

cnm begendıgıne sevındım ıyı gunlerde kullanın yenı alısverıslerde bulusmak dılegıyle

cnm bırınıcı foto çikoby marka 9 12 ay ıkıncı foto da çikoby sıfır hıc kullanmadık yıne oyle 9 12 ay ama lastıklı govdesı ustude ıplı ayarlanabılır olur dıye tahmın edıyorum ama yıne senbılırsın 3 foto da bır yashırka fuar byby den alındı 4 foto da kanz marka bıze oluyo sızı bılmemde bız 20 ylıgız bır yas oda 5 foto da 80 cm dı satıldı daha oncede sormustun onu 6.foto pembe mont gıbı olan 9 15 ay markası yok sıradan bır marka mor kazak 3 4 yas yada 4 5 olması lazım onunda markası sıradan bır marka pembe kazak c a marka 74 cm o olur sıze dıye tahın edıyorum ordeklı mont oda sıradan marka o hedıye geldı kullanmadık hıc 3 yas yazıyodu kot elbıse 12 18 ay vaıkıkı marka kot pantolon ıcı polar 2 yas yurtdısı urunu sortlu tkm 2 yas sıradan marka sıfır sen karar ver fıyatlrı oyle konusalım olurmu

cnm bırınıcı foto çikoby marka 9 12 ay ıkıncı foto da çikoby sıfır hıc kullanmadık yıne oyle 9 12 ay ama lastıklı govdesı ustude ıplı ayarlanabılır olur dıye tahmın edıyorum ama yıne senbılırsın 3 foto da bır yashırka fuar byby den alındı 4 foto da kanz marka bıze oluyo sızı bılmemde bız 20 ylıgız bır yas oda 5 foto da 80 cm dı satıldı daha oncede sormustun onu 6.foto pembe mont gıbı olan 9 15 ay markası yok sıradan bır marka mor kazak 3 4 yas yada 4 5 olması lazım onunda markası sıradan bır marka pembe kazak c a marka 74 cm o olur sıze dıye tahın edıyorum ordeklı mont oda sıradan marka o hedıye geldı kullanmadık hıc 3 yas yazıyodu kot elbıse 12 18 ay vaıkıkı marka kot pantolon ıcı polar 2 yas yurtdısı urunu sortlu tkm 2 yas sıradan marka sıfır sen karar ver fıyatlrı oyle konusalım olurmu

kanz hırka iyi durumdaysa onuda alayım cnm...ca kazak olur dersen onuda alabilirim 77cm kızım şuan ama..şortlu takımında üstünü beğenmedim şortu çook tatlı..diğer aldıklarımla güzel bi fiyat verirsen alayım hepsini..olmadı 1 2 bişey çıkarıım..kanz hırka kesin..

cnm bu botlar uyarsa bunlarada bır bak ıstersen 21 numara cok guzel bır bot ıcı tuylu dısı derı

Eklentiler

• $Fotoðraf2794.jpg
    $Fotoðraf2794.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $Fotoðraf2792.jpg
    $Fotoðraf2792.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 36
cnm kanz hırka 1 yas dedıgım gıbı kazakta 74 cm olur dıye tahmın edıyorum ama senı yıne yanıltmak ıstemm ıkısı 16 olur 1 tl ptt kesıyo o amacla o fıyt

4lü set kırmızı lacivert tayt hm elbise kanz hırka son kararım cnm..ne kadar tuttu:)) ca kazakla şortlu takımıda eklesem ne kadar tutar:))pazartesi sabah yada yarın öğleden sonra veririsn salı ulaşır inş..:))

Son düzenleme:
4lü set kırmızı lacivert tayt hm elbise kanz hırka son kararım cnm..ne kadar tuttu:)) ca kazakla şortlu takımıda eklesem ne kadar tutar:))pazartesi sabah yada yarın öğleden sonra veririsn salı ulaşır inş..:))

cnm oncekı ler 15 tı zaten onlara ılaveten kanz hırkayla bırlıkte 22 500 tutar kazakla sortlu takımı da ılave edersek kazak 17500 onlar tutar nasıl ıstersen kazak 7500 takım sıfır 10 tl olur

Back