• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 taş ve alyans birlikte takılır mi?

deesoz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
9
0
16
34
Kızlar merhaba,
Bu ay sonu sözüm olacak beştaş tek taş takıntım yok bana kalsa sadece alyans yeterli ama erkek arkadaşım 5 taş almayı çok istiyordu ve aldı. Sözde de onu takacaklar. Nişanda da zaten alyanslar takılacak. Şimdi beştaş ve alyans birlikte kullanılır mi? Forumda hep beştaş ve tektaşı birlikte kullanmayı önermişler. Ben öyle de istemiyorum. Olur mu sizce beştaş ve alyans? Kötü durur mu ki?

Takanlar var ben sevmiyorum.
Ikisini ayri elinize takabilirsiniz.

Bence takilmaz kotu durur. Ben zaten alyabs ve tektasi da yanyana begenmiyorum. soz de o sekilde takildiktan sonra gunluk hayatinizda sadece alyansi ozel bi yere giderken bestasi takabilirsiniz

Kızlar merhaba,
Bu ay sonu sözüm olacak beştaş tek taş takıntım yok bana kalsa sadece alyans yeterli ama erkek arkadaşım 5 taş almayı çok istiyordu ve aldı. Sözde de onu takacaklar. Nişanda da zaten alyanslar takılacak. Şimdi beştaş ve alyans birlikte kullanılır mi? Forumda hep beştaş ve tektaşı birlikte kullanmayı önermişler. Ben öyle de istemiyorum. Olur mu sizce beştaş ve alyans? Kötü durur mu ki?
İkisi de kalın değilse takılabilir. Görntüsüne bak hoşuma giderse kullan gitsin. Ben ne alyans ne tek taş kullanmıyorm. Sevmedğim için ama seviyosan bence her türlü gideri var. Bir de alırken ikisini birbirine uyumlu alırsan daha iyi kuyumcular bu konuda fikir verebiliyor

Back