- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.661
evet dediydim ama dayanamadımhımmm sel hanım demek 15 kaşık sen dun bana 10 kaşıkmı demiştin ben mi öyle hatırlıyorum yoksaa:mymeka:
ben sabah : 1 dilim kepek ekmek. kk kadar yağsız peynir çay şekersiz
öğlen: aynen diyetimdeki gibi sunta bisküvi ve çay şakarsizz
hıı bu arada saat 10 da ikisi bir arada kahve içtim günde bir fincan içerim
ayrıca bugün bir sıkıntım oldu benim hafta sonu regl olmam gerekirken bu sabah çok az bir kanı-amam oldu 21 günde yanı ama sonra devamı yok acayip canım sıkıldı ilk defa başıma geliyor şimdi bu şişkinlik yaparmı kilomu etkilermi neden böyle oldu yaa 30 senelik hayatımda ilk defa erken böyle bişi yaşadım
he bide şöyle bişi var ben bu diete ve mekiğe başladıktan sonra feci gazım oluyo normal mi :uhm:
ablacım bunu uygulamam pek mümkün olmayacak sanırım.. yıllardır öyle alışkanlık olmuşki hiç çocuklardan ve eşimden ayrı yemedim bir kaç kez deneyeyim dedim ama yapamadım..akşam 19.00 gibi geliyor eşim ve 19.15 te otururuz mutlaka yemeğe, bunu değiştiririm desem boşuna söz vermiş olurum ancak bir kaç gün yaparım.. aslında daha erken yiyebilsemde gece aç yatağa girebilsem ne iyi olacak ...kallisim aksamlari en gec saat kacta yiyorsun aksam yemegini? saat 18.00 i gecirmeyin sonrada elma yedim. mehalim bek listeye uymadi ama yapabilecegim en uygun sey buydu.. yalniz sunu diyeyim; uzun zamandir ilk defa 3 gün tam düzenli gitti diyetim. bugün 4. gün haydi hayirlisi
şekerim sen naptın ya
nohut yemeğini 10 kaşık düşünüyorudm ama 15 kaşık oldu
bu sabahta 5 zeytin, bir buçuk bardak normal şekerli çay, biraz peynir ve biraz çilek reçeli yedim 1 dilimda normal ekmekle bitirdim kahvaltımı.
he bide dün akşam bol sakız çiğnedim şakkıdı
haydi bakalım gayett iyi gidiyor hayırlısıyla, ahh birde öteki sorun çıkmasaydı.. o ne şimdi anlamadım bende çok stresli isen olabilir diyeceğim ama bunun cevabıda sendedir.. streslimisinfisfisfis..
ben sabah : 1 dilim kepek ekmek. kk kadar yağsız peynir çay şekersiz
öğlen: aynen diyetimdeki gibi sunta bisküvi ve çay şakarsizz
hıı bu arada saat 10 da ikisi bir arada kahve içtim günde bir fincan içerim
tatilin ardındangüzellerim ben cikiyorum. hepinizi allaha emanet edip cok cok öpüyoruma.s.
zenanım haydi haydi koş bak gel yaz göreyim ne yaptın ne yapacaksın.. yürüdünmü dans ettinmi, yediklerin nasıl kaçamak yaptınmı hepsini say dök banadelikafaduldenselam ogleden sonra gelebilecem anca kizlar spordu rejimdi cocuklar yogunum bugun sabahtan ogleden sonra bol vaktim olsun diye simdi butun isleri halleddiyorum dayanamadim bir ugradim hedi optum sizleri
işth olayının bitmesi süper olmuş canım, birde koştururken anlamadan verirsin belki bu hafta yani dikkat edersen dışardayım diyede çok kaçırmazsan mutlaka gidecektira.s.nıhayet ıslerımı toparladım geldım.kısaca ozet gecıym.sabah kalkdım kermes alanını gormeye gıttım eve geldım sıldım dupurdum dus aldım yemek
canım yok ya rekor filan artık bitti bende, ne kadar zorlasam çalışsamda ben çok uzun süredir diyetteyim bu yüzden vücudum alıştı artık benim, bu hafta cuma günü sözüm için kimse üzülmesin diyede daha çok çaba gösteriyorum yoksa alıştığım düzenden ayırmazdım vücudumu çünkü toparlanamıyorum sonra,benim kilo bir hafta veririm 2-3 hafta kıpırdaaz öyle yani artık değiştiremeyeceğimi anladım..kalliscim
süper çalışmmışsın harika tebrik ediyorum, yediklerinde kuş gibi hiçbirşey değil valla
rekor geliyor senden o zaman bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?