Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hihoyyyt tam aslanımdır, kızımı da aslan doğurdum sezeryandı sırnaşık şey
severim aslanı,

tamam şekercim, eşini bekletme. Öptüm.

anam yetttim mehalimmmmm
canim daaaaaaaa beni beklemissssssss :1hug:
beni sordugun notunu aldim canimsin baska birseyde varmiydi acep:uhm:

Günaydın benim güzel takımım. hepinize mutlu sağlıklı hafta sonları dilerim..
Birazdan kahvaltımı yapıp spora gidicem şimdi kocayı işe yolladım, bugün eve ge dönebilirim ufaklığa 23 nisan için kıyafet bakmam gerek rapçı kıyafetide nasıl oluyorsa :)) salaş bir kot arayacağız sizin anlayacağınız umarım buluruz...Pazartesiye giyip provaya gideceklerde bugün şart o yüzden..

Dün kilomu kırdığım için çok mutlu oldum ve burayada not bıraktığım gibi spora devam ettim evdede ve yemek bile yiyesim gelmedi, fırına patates yapmıştım baharatlar ve çok az yağ ilaveli yanında yoğurtla sadece onu yiyebildim, kendimi mutlu hissettikçe yemek yiyesimde gelmiyor, çocuklarım bile mutlu oldu kilo verdim diyince... bu arada benim ufakta kilolu diye söylüyorum ya 2 haftadır bisiklete biniyor okuldan döndüğünde çocuk 4 kilo vermiş inanamadım dün tarttık.. ama geçen yılda öyleydi yüzmeye başlamıştı bir ayda 5-6 kilo vermişti hareket etmek neye sebep oluyor onu belirtmek için yazdım, yoksa yediklerinden kesmedik... bu hafta lütfen biraz spora zaman ayıralım lütfen ama, herkeste yaptığını yazsın bakalım...
gerçi ben yazdımda reyhan ablam kızının notuna bakmış benimkini görmemiş...

günaydın kallistecim, günaydın 5. takımmmmm..

4 kilo ha süper. ama işte çocuk metabolizma inanılmaz hızlı onlarda. çok küçükten alıştırmak lazım aslında düzenli spor yapmayaa. sporsuz hayat olmaz desinler.

ben de yürüyüşlerime başladım. dün 50 dk yürüdüm. tempolu olarak.

ögleden sonra da 1 saat yürüdüm ama vitrin yürümesiydi saymiyim onu di mi :roflol:

hep dışarlardayım aslında öglen yemegim kactı bu yüzden. sadece sabah ve akşam yaptım dün. su da 1.5 litre anca içebildim..

ben de artık buraya yediklerimi yazıcam cunku o zaman kaçamak yapamam :roflol: korkarımmm :icecream:
dün sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, domates, zeytin
öğlen: yok
dün akşam: 1 tabak ıspanak, 1 dilim kepek ekmek

vallaha billaha senin akrep olduğunu tahmin etmediysem ne olayım nereus aboww sokmayalım birbirimizi
Cadılar . 2. demi akrepsiniz ....:jeyyar: araştırmacı kişilik mehalim anlamalıydım . kaydirigubbakcemile3

yaNLIZ UNUTTUGUNUZ BıŞı VAR .....delikafaduldenBENNNNNNNN....:jeyyar:

EVET ÇOK SEKSÜ VE GÜZEL OLURLAR ...AYRICA size canını verecek kadar dost ...........lakin canınızı alacak kadar düşman olabilirler ....lülülülülülü

Son düzenleme:
yaa sendende elektirikk geliyorr
voltojlar çok yüksekk kaydirigubbakcemile3
akrepleri anlıyorum artık yaa

Aboww burayı akrepler basmışş

günaydın güzeller bende geldim ama gelişim raporlarını giriyorum sanah sabah unutmuşum ya nasıl öğretmnesem:))

bu sabah kahvaltımı diyet listeme göre yaptım tek farkı 1 tane kuru kayısı yedim yaa hayatımda ilk defa yağsız diyet peynir yedim çok mutsuzum çokkk tadı ne o öyle saman gibii oda peynirmi yahuu ama kafama koydum yapacam iştee:))

neyse şu raporları halledeyim müd yrd aradı vallaha yoksa döfer beni:))

ya ben birde temizlik yapacam yürüyüşe çıkıcam annemin aramasını bekliyorum

aebencim sana mesaj atacam ancak bi fırsat bulamadım şekerim yaa ballım senin tel telsimmi sadece turkcelin yokmu şeker turkcel olsa arayacam bedava kont varda:)))9

Mehal bim in diyet paynirini dene . diger markalara göre yag oranı baya az ve lezzetli sert degil . tavsiye ederim .. sende takıldın demi . uf ne edecez böyle ...senağlama

benim bebelerin okul toplantısı var . ona gidecegim 3. birden hangisine gideyim ben üf ya . eşiminde bugün ne çok işi ver biroyu yıkıp döküyolar ....:sm_confused: neyse çok konuştum kalkayım . kocaman öpüldünüz ...............Şeniz

yok canım benimki avea . olsun burdan konuşuruz ...gönüller bir olsun ...:1hug:.kaydirigubbakcemile2

evet 30 dk yürüdüm azda aletlerle spor yaptım geldim:)) bu haftaya güzel başladım güzel biter cuma günü kupayı havaya kaldırıken resmimi çekersiniz artık:)) zenanım senide görüyorum aşşada efecik nasıl oldu canım.
bende ev temizliğine girşiyorum artıkın

zenancım,

çok geçmiş olsun canım, merak etme atlatmış, çocuklar ateşi büyük insana göre kaldırıyor, ama üzülüyor insan tabi ki

canım çok çok geçmiş olsun tekrar
sagol bitanem de iste hemen cicek gibi soluyolar anelerde uzulmeden yapamiyo iste

selamlar,
uzgunum kilomda bir degisiklik yok... bisey de yemiyorum hayret ettim kendime...
stres gercekten de kilo aldirirmis,bunu gordum yani...
hepinizden ozur dilerim :çok üzgünüm:
canim uzlmemek elde olmuyo ama artik kendimizi yenileme zamani haydi takim olarak silkelenip kendimize gelelim guzelleselim artik sen yine neseli sarkilarini soyle bizde gonlumuzle dinleyelim
stresi uzuntuyu cikaralim artik icimizden baska yolu yok kendimizi sevelim biraz demiii hadi canim:dance:

iyi degilim canim...iyi olsam kesin kilo vermistim cunku gercekten birsey yiyemiyorum...
inanmazdim stresten kilo alinacagina ama canli canli sahidiyim bu durumun artik...
kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum,darisi basimiza...
evet darisi basimiza bende eksideydim bu hafta

doktora gitmiştim geciktim maşallaahh canıımm
ne güsell :çok üzgünüm:
doktor bana hamileimisin dedii senağlama :çok üzgünüm:
neeeeeeee:1shok:

giymedimkii
erkek işte giyimden ne anlar manakk adamm :mymeka:
hemde hic anlamiyolar bacimm sormayaa

bu cok guzel inan aile destegi baskasina benzemiyo cocuklarda cok destek oluyolar bana esde bazen

ayyy mehalim

ne fena yaa en sonda kaldım amaaa napıyım kardeşim her hafta gitmiyo işte bu kilolar

ama haftaya görün bakın neler olacak bütün takımların birincisi olucamm
hadi bakalim

ellerine saglik bebegim. yok artik birakmiyalim ellerimizi. yeter bende sürüklene sürüklene gidiyorum bu gidisle birak mersini kapinin esigini asamadan öbür tarafa gidecegim. bende kiloluk hamleler yapmak istiyorum allah allah
bende reyhan abla bende hamle yapmak istiyom

tamam mehalim önümüzdeki hafta bizim haftamiz. katilacak bütün arkadaslarida bekliyoruz..
ne demisler nerde cokluk....... tencere dibin karadelikafadulden
bu kadini cok cok seviyom tam kafa yaaa

sportim mehalim cok baskadir bitanedir esi benzeri yok valla

bu mesaji niye aldim bilmiyom ne yorum yapacagimi da bilmiyom allah kolaylik versin kabizlik gumrukte buyuk sorun valaaha

2. takım biziz bu haftaa:)) haftayada 1 olsak artık yaff ne var bu hafta yerinde saynlar yani bene kilo vermiş olsaydık 1.lik cepteydi:)
bende eksideyim ya ondan ya yoksa dedigin gibi birinciydik

canim benim insalllh daha ne resimler ekleyeceksin

kıslar 2. olmuşunuz aferiimmm tebrik ederim hepinizii
sagol canim hep boyle dereceyle gidelim insallah

yapma ceric cim yaa ne demek agir topum hafifliyosun iste hemde en guzel yoldan saglikli bide tekrar tebrikler caniiim gurur duyuyorum seninle canim

sagol bitanem hep bekleriz canim

canişim yanlış yazmadımm
haftaya cuma 11. siniz
yani iki kez 1.siniz -tatlicadiarzu-
cadi haftaya gorun sen bu hafta eksideyim diyetime basladim bilem en guzel sekilde bu mesajini aklima getirip hic bozmiycam deli kiz boyle mesajlar yazarak bize yardimci oluyosun 11. ciymis:dilcikar:

efecik iyi canim iste dun biraz daha ishal durumleri vardi yuzu bembeyaz su an renk yok ama ayakta masallah iyi oynuyo falan morali var maymunluk yapiyo bize oynuyo falan birtane polis arabasi var onunla yatip onunla kalkiyo gamyoncuiremsu iyi bide halasi surpriz yapti paristen gorumcem geldi onunla yurumeye gitcez oda kilo almis azicikata bana hep sorular soruyo ne yapayim nasil vereyim diye bunun disinda hersey yolunda
ben diyetimi dun basladim mehalim dedigim gibi ara yaparak devam ediyorum bide tam sirayi takip etmiyorum mesela ispanagi dun aksam yedim
sana bisiy daha soracam simitin yerini tutacak ne olabilir ben onun yerine burda kucuk ekmekler var tahilli kac gram bilmiyorum ama yarisini yiyorum olurmiki canim sen bilirsin
ne yiyebilirim simitin yerine
hadi herkezi optum bugun gelmeye bilirim gece belki ok mi hadi optum herkeziŞeniz

hımm zenancım inan bende şimdi simit yiyordum ve onu düşünüyordum simitle neyi takas yapabiliriz acaba diye:)) bende sırayı takip etmicem canım mesela bugun köfte yemem lazım ama et hakkımı yartın yiyecem eşim mngal yapacak çünkü yarın ile bugunu değiştirdim mesela ben birde her öğünde 1 tane kuru kayısı alıyorum kabızlık sorunum var çünkü:) bugun gayet iyi gidiyor. birazdan dışarı çıkacam buseyle kuaföre gidecem kendime abıkı pantolan alacam:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…