- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.301
yok inanmam kesin yükseleninde vardır bişi ama ben aslanlarlada anlaşırım ya garip ama öyle:)
bu arada sohbetiniz çok güzel ancak eşim sıra bekliyor kalkmam lazım.
not: annem nerelerdesin bekledim seni geldiğinde notumu görürsün .
yokya yine çok cadı değilim ben çok uysalımm
aayyy ucuz kurtuldum dimekk kaydirigubbakcemile3
sen mi uysalsın :1no2:
evet kurtuldun şekercim:mymeka:
aayyy estafurllah sus dmedimm töfmee dedim kaptanım şekercimmm Şeniz
Cadılar . 2. demi akrepsiniz ....:jeyyar: araştırmacı kişilik mehalim anlamalıydım . kaydirigubbakcemile3vallaha billaha senin akrep olduğunu tahmin etmediysem ne olayım nereus aboww sokmayalım birbirimizi
Aboww burayı akrepler basmışş
günaydın güzeller bende geldim ama gelişim raporlarını giriyorum sanah sabah unutmuşum ya nasıl öğretmnesem:))
bu sabah kahvaltımı diyet listeme göre yaptım tek farkı 1 tane kuru kayısı yedim yaa hayatımda ilk defa yağsız diyet peynir yedim çok mutsuzum çokkk tadı ne o öyle saman gibii oda peynirmi yahuu ama kafama koydum yapacam iştee:))
neyse şu raporları halledeyim müd yrd aradı vallaha yoksa döfer beni:))
yok canım benimki avea . olsun burdan konuşuruz ...gönüller bir olsun ...:1hug:.kaydirigubbakcemile2ya ben birde temizlik yapacam yürüyüşe çıkıcam annemin aramasını bekliyorum
aebencim sana mesaj atacam ancak bi fırsat bulamadım şekerim yaa ballım senin tel telsimmi sadece turkcelin yokmu şeker turkcel olsa arayacam bedava kont varda:)))9
sagol bitanem de iste hemen cicek gibi soluyolar anelerde uzulmeden yapamiyo istezenancım,
çok geçmiş olsun canım, merak etme atlatmış, çocuklar ateşi büyük insana göre kaldırıyor, ama üzülüyor insan tabi ki
canım çok çok geçmiş olsun tekrar
canim uzlmemek elde olmuyo ama artik kendimizi yenileme zamani haydi takim olarak silkelenip kendimize gelelim guzelleselim artik sen yine neseli sarkilarini soyle bizde gonlumuzle dinleyelimselamlar,
uzgunum kilomda bir degisiklik yok... bisey de yemiyorum hayret ettim kendime...
stres gercekten de kilo aldirirmis,bunu gordum yani...
hepinizden ozur dilerim :çok üzgünüm:
evet darisi basimiza bende eksideydim bu hafta
iyi degilim canim...iyi olsam kesin kilo vermistim cunku gercekten birsey yiyemiyorum...
inanmazdim stresten kilo alinacagina ama canli canli sahidiyim bu durumun artik...
kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum,darisi basimiza...
neeeeeeee:1shok:doktora gitmiştim geciktim maşallaahh canıımm
ne güsell :çok üzgünüm:
doktor bana hamileimisin dedii senağlama :çok üzgünüm:
hemde hic anlamiyolar bacimm sormayaagiymedimkii
erkek işte giyimden ne anlar manakk adamm :mymeka:
bu cok guzel inan aile destegi baskasina benzemiyo cocuklarda cok destek oluyolar bana esde bazenevet geldimm amanda beni beklerlermiş datlularımm benim :))
annem evet tuttum elinden yarın başlıyorum inşlh kendişmde o gücü buluyorum ayrıca dün eşim dediki ok bende yapacam senle dedidi bende emeinmisin ağır bir diyet dedim ok dedi( o yaparım diyosa yapar çünkü) benim için daha kolay olacak onada ayrı bişiler yapmak zorunda kalmıcam :))
ayy başka ne dicektim unuttum neyse ben şu analizlere bakım biii
hadi bakalimayyy mehalim
ne fena yaa en sonda kaldım amaaa napıyım kardeşim her hafta gitmiyo işte bu kilolar
ama haftaya görün bakın neler olacak bütün takımların birincisi olucamm
bende reyhan abla bende hamle yapmak istiyomellerine saglik bebegim. yok artik birakmiyalim ellerimizi. yeter bende sürüklene sürüklene gidiyorum bu gidisle birak mersini kapinin esigini asamadan öbür tarafa gidecegim. bende kiloluk hamleler yapmak istiyorum allah allah
bu kadini cok cok seviyom tam kafa yaaatamam mehalim önümüzdeki hafta bizim haftamiz. katilacak bütün arkadaslarida bekliyoruz..
ne demisler nerde cokluk....... tencere dibin karadelikafadulden
sportim mehalim cok baskadir bitanedir esi benzeri yok vallayok be sportiem ne yanlış anlamasıyerimseniben biz öyle her lafı yanlış anlayacak hır çıkaracak türden insanlar değiliz rahat ol canımlülülülülülü hele ben gayet relax bir insanımdır arkadaşlarım çok hoşgörülü olduğumu söylerler sositososito
işte bi eşşek damarım var onun yerini bende bulamadım.:))laelaelaelaelae
bu mesaji niye aldim bilmiyom ne yorum yapacagimi da bilmiyom allah kolaylik versin kabizlik gumrukte buyuk sorun valaahareyhan ablacım
unutma tabi hatta bana da unutturma, ilk başta yaptığım kaçamaklarda sıfıra indi nerdeyse, kabızlık sorunum var, inşallah onu da bu hafta çözücem form çaylarıyla
o yüzden güzel bir sonuçla hepinizi mutlu edeceğimsengözlerimebaksanab
bende eksideyim ya ondan ya yoksa dedigin gibi birinciydik2. takım biziz bu haftaa:)) haftayada 1 olsak artık yaff ne var bu hafta yerinde saynlar yani bene kilo vermiş olsaydık 1.lik cepteydi:)
canim benim insalllh daha ne resimler ekleyeceksinmerhaba canlarım
maaşallah benim tahmin ettiğim gibi herkes çok güzel kilo vermiş bu hafta harikasınız şekerlerrr
kallisim bebeğimin usg görüntüsünü eklemek istiyordum da aralık annelerine göstereceğim ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum link varsa yada bana anlatırsan yadaaaaa sana mail göndersem eklersen artık nasıl yaparsın bilmiyorum ama bir yardımcı olsan canım yaaaa
sagol canim hep boyle dereceyle gidelim insallahkıslar 2. olmuşunuz aferiimmm tebrik ederim hepinizii
yapma ceric cim yaa ne demek agir topum hafifliyosun iste hemde en guzel yoldan saglikli bide tekrar tebrikler caniiim gurur duyuyorum seninle canimarkadaslar kusura bakmayın bugun cok bunalmısdım dısarı cıkdım yuruyuse dıye ama bı turlu donemedım.bu gece arkadaslarıma kalmaya gıdıcem merak etmeyın kallıs bu notum sana gruba bırını alırsan lutfen benım kıloma yakın olsun yakaydirigubbakcemile3bu cıtırların yanında kendımı kotu hıssedıyorum hala en agır top benım mehalım reyhan ablam anne kız sevındırdınız benı tsk ederım herkese ıyı hafta sonları
sagol bitanem hep bekleriz canimselam kardeş takımın güzelleri.umarım herkes çoook ama çoook iyidir.nasıl olmayasınız ki 3.olmuşsunuz tebrik ederim ya bu arada biz kaçıncıyız valla hiç haberim yok gidip öğreneyim en iyisimi.hepinizi öpüyorum.kendinize çok iyi bakın.
cadi haftaya gorun sen bu hafta eksideyim diyetime basladim bilem en guzel sekilde bu mesajini aklima getirip hic bozmiycam deli kiz boyle mesajlar yazarak bize yardimci oluyosun 11. ciymis:dilcikar:canişim yanlış yazmadımm
haftaya cuma 11. siniz
yani iki kez 1.siniz -tatlicadiarzu-
efecik iyi canim iste dun biraz daha ishal durumleri vardi yuzu bembeyaz su an renk yok ama ayakta masallah iyi oynuyo falan morali var maymunluk yapiyo bize oynuyo falan birtane polis arabasi var onunla yatip onunla kalkiyo gamyoncuiremsu iyi bide halasi surpriz yapti paristen gorumcem geldi onunla yurumeye gitcez oda kilo almis azicikata bana hep sorular soruyo ne yapayim nasil vereyim diye bunun disinda hersey yolundaevet 30 dk yürüdüm azda aletlerle spor yaptım geldim:)) bu haftaya güzel başladım güzel biter cuma günü kupayı havaya kaldırıken resmimi çekersiniz artık:)) zenanım senide görüyorum aşşada efecik nasıl oldu canım.
bende ev temizliğine girşiyorum artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?