Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba canlarım
maaşallah benim tahmin ettiğim gibi herkes çok güzel kilo vermiş bu hafta harikasınız şekerlerrr
kallisim bebeğimin usg görüntüsünü eklemek istiyordum da aralık annelerine göstereceğim ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum link varsa yada bana anlatırsan yadaaaaa sana mail göndersem eklersen artık nasıl yaparsın bilmiyorum ama bir yardımcı olsan canım yaaaa

arkadaslar kusura bakmayın bugun cok bunalmısdım dısarı cıkdım yuruyuse dıye ama bı turlu donemedım.bu gece arkadaslarıma kalmaya gıdıcem merak etmeyın kallıs bu notum sana gruba bırını alırsan lutfen benım kıloma yakın olsun yakaydirigubbakcemile3bu cıtırların yanında kendımı kotu hıssedıyorum hala en agır top benım mehalım reyhan ablam anne kız sevındırdınız benı tsk ederım herkese ıyı hafta sonları

arkadaslar kusura bakmayın bugun cok bunalmısdım dısarı cıkdım yuruyuse dıye ama bı turlu donemedım.bu gece arkadaslarıma kalmaya gıdıcem merak etmeyın kallıs bu notum sana gruba bırını alırsan lutfen benım kıloma yakın olsun

şöyle bir kontrole reyhan ablamada not bırakmaya gelmiştim kaydirigubbakcemile2 günün özeti: 10.000 adım - 700 kalori - 80 dakika :teytey:

cedricim aldım notumu mehlaliminde aklında olsuna.s.

selam kardeş takımın güzelleri.umarım herkes çoook ama çoook iyidir.nasıl olmayasınız ki 3.olmuşsunuz tebrik ederim ya bu arada biz kaçıncıyız valla hiç haberim yok gidip öğreneyim en iyisimi.hepinizi öpüyorum.kendinize çok iyi bakın.

3. olduk nereusum bir hata olduda yanlış anladık..

honeyim yapıştırdım tıssss:sm_confused: ben bişi göremedim ama :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/6233328-mesaj672.html
kallisim canım benim nasıl teşekkür etsem sanaŞenizsağol
görememen normal canım üzeri işaretli olan yerde embriyo
sanırırm 6mm kadar yanında yolk kesesi ve uzantısı da var ben artık uzmanı oldum araştıra araştırakaydirigubbakcemile3
haftaya daha büyümüş olur inşallah fotograf eklemeyi öğrenmem lazım ama yoksa 9 ay boyunca sana işim düşecek :jeyyar:

kallisim bende cedric e katılıyorum takımımızın ortalamasını şöyle az yukarı çekelim dediğim gruplamayı yaparken benimde dikkatimi çekti cedric canım kilo grubunda yanlız kalıyor.buseninde ona hayrı yok hoş gerçi busenin kendine bile hayrı yok ama:))

honeyim bende baktım resme ben gördüm yani çizgiyi gördüm anam daha fasulye bile değil ya allahım güzel allahım bu gerçekten bir mucize can içinde can yaratıyor:)) rabbim senden korkmayan taş olsun

ad1 canım hoşgeldin hep bekleriz.

kız nereus 1. yazacağına 11. etmişin bizi allah iyiliğini versin

yooğğ kıızz öyle dimmedim dee
senimi kırcam kıızz Şeniz
bu arada ablacımm burcun nee
çok felaket elektirik geliysenden
kesin kaliş aslandırr

Back